- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Yarın bi deneyeyim diyorumBunu deneyen var mı işe yarıyor mu merak ediyorum
Tencere altı sararıyor ya ben ne yapsam çıkaramadım cif poşet falan sıcakken fıs fıs sık oh misİyi ki sizi takip ediyorum ayy
Valla sabah teyzem atmış bana daBunu deneyen var mı işe yarıyor mu merak ediyorum
Çamaşır sulu kıyafetim yok (kendi kendime nazar edecem şimdiYarın bi deneyeyim diyorum
Ayy yukarda da yazdım instagramda gördüm sana atayım diyordum hastalıkla bi türlü atamadıydım meğer almışsın sende ordanSağol canımmarket zinciri olan yer varya, geçen cuma günü ordan aldık
İşte o bana lazımTencere altı sararıyor ya ben ne yapsam çıkaramadım cif poşet falan sıcakken fıs fıs sık oh misdün annem çay dökmüş bişeye hemen sıkmış çıkmış anında
Bi dene ben baya memnunum kıyafette yağ pas lekesi falan hep çıkardı şu ana kadar. Bide bitkisel kokusu da yok öyleİşte o bana lazımhabire halıya çay damlatiyorum döküyorum
Tencere altı sararıyor ya ben ne yapsam çıkaramadım cif poşet falan sıcakken fıs fıs sık oh misdün annem çay dökmüş bişeye hemen sıkmış çıkmış anında
Ben almadım bi fırsatını bulup, unutuyorum,Valla çok gerekli mi bilmiyorum ama kullanması zevki
O çok güzel olur işteben çok yormam onu. O mutfağı temizlesin sadece bana yeter
Bazen koyuyordum ama bu defa koymadım. Teyzen haklı ekmek içini az koyma
Abla kaç ay oldu niye hala vermedi ?
Bi dahaki sefere öyle deneyeyim
Bizimkide çekmece lerin kulplarına basıyo merdiven gibi öyle çıkıyo, hızıEvet abla öyle. Ufacık çıkıntı bulsun tezgaha çıkıyordu bu ara unuttu artıkAma bu aralar sanki daha ılımlı akıllandı gibi nazarım değmesin benim değiyor hep
Öğlen çayın yanına bi kek veya tatlı yapabilirsinYarın kahvaltıya annem ve ablamlar gelecek. Aklımda patates kızartması, sigara böreği ve sucuklu yumurta var. Yanına işte klasik kahvaltılıklar peynir, zeytin, domates salatalık, bal, kaymak falan
Sizce yeter mi? Onlar ayda bir ancak gelirler bana, evimiz uzak. Ben her hafta gidiyorum arabam olduğu için oyüzden bende emekleri çok.
Yeterli mi sizce başka neler yapabilirim kolay?
Kahvaltıdan sonra da otururlar öğlene çayın yanına mı birşeyler yapsam?
Yapmaaa işte yapma hemide bitkiselmişLinkciniz geldi haniiiiiimbu var ya buuu çıkarmadığı leke yok yeni favorim
Glint Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre - Fiyatı, Yorumları
Glint Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hastanedeler bayadır her an doğuma alabilirler
Dualarımız da yer verelim İnşaAllah
Tiniminimavihanim çiçeğimmm sağlıcakla kolaylıkla afiyetle yavrularınızı kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnnn
dualarımız sizinle
Epey kaldı hastanede...
Yeter ki sağlık olsun.
Hayırlısıyla kurtarsın Allah
Dua edelim Tinnoş bekliyoruz sağlıcakla
Tiniminimavihanim
27. Haftadan beridir hastaneTiniminimavihanim
yanlış hatırlamıyorsam şuan 31 veya 32. Haftada. bebeklerden biri aşağıda imiş dün akşam
Her an sezaryena alabilirler sağlıcakla gelsinler
Tiniminimavihanim Tinnoşumuz zarif hasretine kavuştu Elhamdülillah
Allah analı babalı, sağlıcakla afiyetle büyütmeyi nasip etsingözünüz aydın ablacımmm geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun kızlarınız
Ayy maşallahTiniminimavihanim gözünüz aydın olsun çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarını hayırlı etsinn sağlıkla büyüsünler inşallah
Tiniminimavihanim yaaa gözünüz aydın canım benim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla büyüsün kızçelerin sana da çok çok geçmiş olsun hepiniz iyisinizdir inşallah
Tiniminimavihanim çoook sevindim canım ya gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Tiniminimavihanim Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah
Limonsuzzcay geçmiş olsun
Tiniminimavihanim oyy tinnoşumm bebiklerin gelmiş
Hayırlı olsun gözünüz aydınarkadan en çok dua ettiğim kişilerden birisin nerde elimi açsam aklıma geldin Rabbim nasip etti sana
Tiniminimavihanim
Doğum olmuş ya aaaa aaaa çok sevindim
Tinnoş hayırlısıyla kucağınıza alıp evinize dönün inşallah.
Analı babalı büyüsün minnak kızlar
Ayy Rabbime şükürler olsunTiniminimavihanim ne güzel bir haber
Ömürleri sağlıklı bereketli ayırlı olsun anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun
Tiniminimavihanim tinnoşum acaba nasılsınız? Kızlarını kokladın mı küvez durumu nasıl?
Teyze olmuş gibi hissediyorum
Tiniminimavihanim canım benim geçmiş olsun ,gözünüz aydın, minikler doğmuş çok sevindim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin burda bir sürü teyzeleri var bende manevi ananeleriyim tabiki
hepinizi öpüyorum
Henüz çok yerde kullanmadık, kullandıkça yazarım canımMemnun musun abla
Tez vakitte sürprizler olsun ve gönlündekiler alınsın canımOoff sefan olsun ben kurutma makinası alcam inşallah kızların nem akarlarına alerjisi çıktı
Yoksam ilk niyetim robot süpürgeydi ama hele bakak belkim alır kocam inşallah allahım nolur borca girmişken onu da süpriz yapsın alsın
Sweetim önerdiği seninde aynısı sanki pirantechHayırlı olsun canım hangi marka memnun kaldınmı, ben daha kullanamadım kızımda halâ eve getirmedim
Aldık aldıkAldınız mı buharı ablaaaaa
Canım ya tekrardan gözünüz aydınSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
YaaaaaSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?