Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence yeter canım . Dediğin gibi çayın yanına da bişey yaparsan süper olur

Amin canım teşekkür ederim. Büyük kızım o kadar kötü oluyor ki anlatamam bronşit teşhisi konmuştu meğerse alerjiymiş. Deterjan kokusu ille de çamaşır suyu kokusu nem toz yün peluş hep yasak

yaaa çiçeğimmm yüreğim pır pır oldu bu günleri gösteren Allah a sonsuz hamdolsun

pamuk teyzeniz sizlere kocamannnn sevgilerini gönderiyor kara kızlarına tez vakitte sağlıcakla kavuşmanız duasıyla

Ayy Allahım ne güzel bir mesaj tinnoşum tekrar hayırlı olsun ailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar inşallah

Ayy Allahım ne güzel bir mesaj tinnoşum tekrar hayırlı olsun ailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar inşallah

Amin canım teşekkür ederim. Büyük kızım o kadar kötü oluyor ki anlatamam bronşit teşhisi konmuştu meğerse alerjiymiş. Deterjan kokusu ille de çamaşır suyu kokusu nem toz yün peluş hep yasak
Alerji ile yıllardır ben mücadele ediyorum.

Kokulu herşeyi ( tüm deterjan, yumuşatıcı, çamaşır suyu vs vs...) en az şekilde kullanmaya bak dut. Evi sık sık havalandır. Evin içinde, petek üstünde, çamaşır falan kurutma.

Tiftik, yün, tüylü gibi giysi eşyalardan, parfüm krem vs... uzak durmalı

Başka türlüsü inan yaşam kalitesini düşürüyor.

Çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin

Akşam üzeri biraz başım ağrıdı biraz uyuyayım iyi gelir dedim yattım kalktım pek farketmemiş ama belime iyi gelmiş.

Bozduğum için yatağı tekrar toparladım
Süpürdüm su yaptım odayı sildim tozunu aldım
Koridoru çocuk odasını süpürdüm
Kızımın masasını da süpürdüm sildim tozunu aldım mendille

Şu an kafam işle çok güzel dağılıyor ama çocuklara kitap okutucam oturucam mecbur hem belimi de yormamış olurum.

çok şükür çiçeğim kucakladıgında bizim yerimize öp doya doya

Dinlen bugün yarın yaparsın bonus geçmiş olsun

Amin canım çok teşekkür ederim. Doktor da senin söylediklerinin birebir aynısını söyledi.
Dikkat ettiğimden beri daha iyiler

Az kaldı az kaldı saçlarına tokalar takacağız daha
Hele dinlenin kendinize bir gelin bakalım

Balkon camını sildim

Balkon kapısının pvc'sini cifledim beyazmış haberim yoktu Ben sarı zannediyordum sonra da camını sildim
Benim pimapenler beyaz değil cok mutluyum o yüzden
Abla bizim burda devlet 36 ay ve tuvalet egitimi olması gerekiyo öyle alıyo bezli almıyo. Ama özellerde yaş sınırı kaç bilmiyorum 2 yasında baslatan tanıdıklarım var
Evet abla öyle. Ufacık çıkıntı bulsun tezgaha çıkıyordu bu ara unuttu artık Ama bu aralar sanki daha ılımlı akıllandı gibi nazarım değmesin benim değiyor hep
Oo demeseydin yarın yapmıyo dedigin her seyi yapacak
İnan bazen kimseye söylemiyorum sadece icimden geciriyorum o zaman bile nazar degiyo ya nasıl olabilir

Canım ya tekrardan gözünüz aydın nasılsın ağrın sızın var mı?
Ağrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çok
Ama kızlara gidince Rabbim bir güç veriyor
Ben anne oldum lorişimmm
İki küvözün ortasında bir ona bir diğerine çene veriyorum
yaaa çiçeğimmm yüreğim pır pır oldu bu günleri gösteren Allah a sonsuz hamdolsun

pamuk teyzeniz sizlere kocamannnn sevgilerini gönderiyor kara kızlarına tez vakitte sağlıcakla kavuşmanız duasıyla
Aminnn aminn pamuğumm güzel günlerimiz eksik olmasın dualarınızla ayakta kaldık
Tiniminimavihanim hayırlı olsun tebrik ederim.
Seda canımm çok teşekkür ederimm
Aminnn aminnn Bonusumm minnoşlarımı sarıp sarmalamak istiyorum.
çok şükür çiçeğim kucakladıgında bizim yerimize öp doya doya
Oyy hayalimmm inşallaah o günler hemen gelsinnn

Bütün mesajları okuyamadım
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım yedik kaldırdım
Evi süpürdüm
Ardanın odasını degistirdim
Yatagının altını süpürdüm sildim
Dolabının çalışma masasının en üst yerlerini sildim
Avizesini sildim
Kitaplıgını oyuncaklarının olduğu dolabı düzelttim
Tuvaleti temizledim
Çamaşır katladım
Banyo yaptım
Meteyi yıkadım
Yemek yedik mutfağı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mete acayip çok konuştu bugün gerçekten sesinden dolayı başım agrıdı hem bağırarak konusuyo hemde cok cırtlak bi sesi var
Sessizligin sesini dinliyorum suan cay demlemeye mecalim yok biseyler siparis ettim yemeye halim kalmadı hayret bisey

Ayyy evet yaaa bende aynı duyguları hissediyorum ezgiisel teyzeliğin hayırlı uğurlu olsun kuzumm gözünüz aydın

Annemizin ve beklerimizin durumu nasıl inşaAllah iyidirler
ablacıımmm teşekkür ederiiim çok şükür iyiler biraz geç gördüm burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…