- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Bence yeter canım . Dediğin gibi çayın yanına da bişey yaparsan süper olurYarın kahvaltıya annem ve ablamlar gelecek. Aklımda patates kızartması, sigara böreği ve sucuklu yumurta var. Yanına işte klasik kahvaltılıklar peynir, zeytin, domates salatalık, bal, kaymak falan
Sizce yeter mi? Onlar ayda bir ancak gelirler bana, evimiz uzak. Ben her hafta gidiyorum arabam olduğu için oyüzden bende emekleri çok.
Yeterli mi sizce başka neler yapabilirim kolay?
Kahvaltıdan sonra da otururlar öğlene çayın yanına mı birşeyler yapsam?
afiyet olsun.Yemek yendi bulaşıklar yıkandı
Mutfak temiz ve toplu
Çay demledim içecemeşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Amin canım teşekkür ederim. Büyük kızım o kadar kötü oluyor ki anlatamam bronşit teşhisi konmuştu meğerse alerjiymiş. Deterjan kokusu ille de çamaşır suyu kokusu nem toz yün peluş hep yasakHenüz çok yerde kullanmadık, kullandıkça yazarım canım
Tez vakitte sürprizler olsun ve gönlündekiler alınsın canım
Bende ev tozu alerjisi var kurutma ve robot aldıktan sonra rahat ettim. Buharlı ile de deterjansiz temizlik yaparak da, baya bi rahat ederim. Şükür eskisi kadar hapşırma falan yok.
Sweetim önerdiği seninde aynısı sanki pirantech
Aldık aldıkyeni yeni icatlar çıkartıyorsun diyor beyimm çalışırken alayım dedim bende
yaaa çiçeğimmm yüreğim pır pır olduSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
Sizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Afiyet olsun canımYemek yendi bulaşıklar yıkandı
Mutfak temiz ve toplu
Çay demledim içecemeşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Alerji ile yıllardır ben mücadele ediyorum.Amin canım teşekkür ederim. Büyük kızım o kadar kötü oluyor ki anlatamam bronşit teşhisi konmuştu meğerse alerjiymiş. Deterjan kokusu ille de çamaşır suyu kokusu nem toz yün peluş hep yasak
Dinlen bugün yarın yaparsın bonus geçmiş olsunAkşam üzeri biraz başım ağrıdı biraz uyuyayım iyi gelir dedim yattım kalktım pek farketmemiş ama belime iyi gelmiş.
Bozduğum için yatağı tekrar toparladım
Süpürdüm su yaptım odayı sildim tozunu aldım
Koridoru çocuk odasını süpürdüm
Kızımın masasını da süpürdüm sildim tozunu aldım mendille
Şu an kafam işle çok güzel dağılıyor ama çocuklara kitap okutucam oturucam mecbur hem belimi de yormamış olurum.
Amin canım çok teşekkür ederim. Doktor da senin söylediklerinin birebir aynısını söyledi.Alerji ile yıllardır ben mücadele ediyorum.
Kokulu herşeyi ( tüm deterjan, yumuşatıcı, çamaşır suyu vs vs...) en az şekilde kullanmaya bak dut. Evi sık sık havalandır. Evin içinde, petek üstünde, çamaşır falan kurutma.
Tiftik, yün, tüylü gibi giysi eşyalardan, parfüm krem vs... uzak durmalı
Başka türlüsü inan yaşam kalitesini düşürüyor.
Çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin
Az kaldı az kaldı saçlarına tokalar takacağız dahaSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Benim pimapenler beyaz değil cok mutluyum o yüzdenBalkon camını sildim
Balkon kapısının pvc'sini cifledim beyazmış haberim yoktu Ben sarı zannediyordumsonra da camını sildim
Abla bizim burda devlet 36 ay ve tuvalet egitimi olması gerekiyo öyle alıyo bezli almıyo. Ama özellerde yaş sınırı kaç bilmiyorum 2 yasında baslatan tanıdıklarım varsero senin kız kaç yaşında yani kreşler kaç yaşında almaya başlıyolar ?
benim torunumda yeni 2 yaşına girdi seneye bizde vermek istiyoruz , çok hareketli ve yaramaz bi çocuk evde baş edemiyo kızım çok bunalıyo o yüzden yaşı gelince vermek istiyo
Oo demeseydin yarın yapmıyo dedigin her seyi yapacakEvet abla öyle. Ufacık çıkıntı bulsun tezgaha çıkıyordu bu ara unuttu artıkAma bu aralar sanki daha ılımlı akıllandı gibi nazarım değmesin benim değiyor hep
Ağrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çokCanım ya tekrardan gözünüz aydınnasılsın ağrın sızın var mı?
Ben anne oldum lorişimmmYaaaaa
Aminnn aminn pamuğummyaaa çiçeğimmm yüreğim pır pır oldubu günleri gösteren Allah a sonsuz hamdolsun
pamuk teyzeniz sizlere kocamannnn sevgilerini gönderiyorkara kızlarına tez vakitte sağlıcakla kavuşmanız duasıyla
Seda canımm çok teşekkür ederimmTiniminimavihanim hayırlı olsun tebrik ederim.
Aminnn aminnn BonusummAyy Allahım ne güzel bir mesaj tinnoşum tekrar hayırlı olsunailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar inşallah
Oyy hayalimmm inşallaah o günler hemen gelsinnnçok şükür çiçeğim kucakladıgında bizim yerimize öp doya doya
Oyy inşallaah Efser teyzesiiiiAz kaldı az kaldı saçlarına tokalar takacağız daha
Hele dinlenin kendinize bir gelin bakalım
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın saglıkla evlerine gelsinler insallahOyy inşallaah Efser teyzesiiiisaçlarını analarından almışlar
Ayyy evet yaaa bende aynı duyguları hissediyorumezgiisel teyzeliğin hayırlı uğurlu olsun kuzumm gözünüz aydın
Annemizin ve beklerimizin durumu nasıl inşaAllah iyidirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?