İkiz doğum kolay mı tinnoşum taşımak zaten en zoru ben son ayında bir arkadaşımı görmüştüm yürüyemiyordu.Ağrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çok
Ama kızlara gidince Rabbim bir güç veriyor
Canım hoş geldin ağrıların geçicek Allah ın izniyle,daha çok yeni biraz daha sabır,Ağrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çok
Ama kızlara gidince Rabbim bir güç veriyor
Ben anne oldum lorişimmm
İki küvözün ortasında bir ona bir diğerine çene veriyorum
Aminnn aminn pamuğummgüzel günlerimiz eksik olmasın dualarınızla ayakta kaldık
Seda canımm çok teşekkür ederimm
Aminnn aminnn Bonusummminnoşlarımı sarıp sarmalamak istiyorum.
Oyy hayalimmm inşallaah o günler hemen gelsinnn
Elinde yoksa leke çıkarıcı al bi dene derimYapmaaa işte yapma hemide bitkiselmiş
Elinde yoksa leke çıkarıcı al bi dene derimYapmaaa işte yapma hemide bitkiselmiş
Yaaa minnak TinnoşlarSizleriii varyaaa çook çook seviyorummmm
Biliyorsunuz uzun zamandır hastanede yatıyordum.
Bir cesaretle Malatya’dan Kayseri’ye geldim.İyiki gelmişim.Burda da 6 gün anca dayanabildik.
Kızlarımın annesinin memleketinde özgürlüklerini ilan ettiler
Rabbime hamd olsun sağlıkla doğdular ama tedbir amaçlı kuvözdeyiz. Minnoş kızlarımın birisi aynı ben diğeri de aynı babası.
Bayağ toparlanmaya başladılar.Kara kızlarımı kucaklamaya az kaldı
Hepinize çoook çook teşekkür ederim
Ahahahaha kesinBenim pimapenler beyaz değil cok mutluyum o yüzden
Abla bizim burda devlet 36 ay ve tuvalet egitimi olması gerekiyo öyle alıyo bezli almıyo. Ama özellerde yaş sınırı kaç bilmiyorum 2 yasında baslatan tanıdıklarım var
Oo demeseydin yarın yapmıyo dedigin her seyi yapacak
İnan bazen kimseye söylemiyorum sadece icimden geciriyorum o zaman bile nazar degiyo ya nasıl olabilir
Kız sen Kayserili miydin ?Yaaa minnak Tinnoşlarbenle de hemşehri oldular heeeee
Buyur de haydiBişey diycem
Kayseri doğumluyum ben oralıyım diyorumKız sen Kayserili miydin ?
Yalnız az bi düzeldim yaaa hemen nasıl belli oluyorRamazan öncesi bi derin temizliğe mi girsek
Anaaa iskilibe mi gelicenKayseri doğumluyum ben oralıyım diyorumyoksa köken Kırıkkale
Hayaaaal müstakbel eltiskom iskilipliymiş kııız. Tanışmalar oldu falan Şubat sonu isteme söz olacak
Yok burdalar ama anneannesi orda yaşıyormuşAnaaa iskilibe mi gelicen
Ben başladım oda oda yapıyorum fırsat buldukça oturma odası yatak odası bitti bileRamazan öncesi bi derin temizliğe mi girsek
Sevdiğiniz heralde iskiliplileri aileceYok burdalar ama anneannesi orda yaşıyormuşbenim dayımın karısı yengem de iskilipli 2 kere falan gitmiştik küçüktüm gerçi
Ohh mis ellerine sağlıkBen başladım oda oda yapıyorum fırsat buldukça oturma odası yatak odası bitti bileEn zoru mutfak ondan korkuyorum beraber yapalım
Severim ben yaa benim liseden de arkadaşım vardı Çorumlu. Valla kızı pek sevemedim ama ailesini çok sevdimSevdiğiniz heralde iskiliplileri ailecememleketim diye demiyorum Çorumlular iyiyiz ya
Benim tedavi başlayacak o yüzden biraz erken başladım ama o süreçte yemek bile yapamıyorum o yüzdenOhh mis ellerine sağlıkvalla bende mutfaktan korkuyorum bi girince bişeylerin yerlerini değiştiriyorum içinden çıkamıyorum öyle olunca biraz daha toparlamam lazım arkandan yetişirim o zaman haftaya falan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?