Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ağrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çok
Ama kızlara gidince Rabbim bir güç veriyor
İkiz doğum kolay mı tinnoşum taşımak zaten en zoru ben son ayında bir arkadaşımı görmüştüm yürüyemiyordu.
Ağrı sızı normal taze daha inş çabuk toparlanırsın

Canım hoş geldin ağrıların geçicek Allah ın izniyle,daha çok yeni biraz daha sabır, öpüyorum hepinizi

Yaaa minnak Tinnoşlar benle de hemşehri oldular heeeee

Ahahahaha kesin neyse bünye alışkın artık ama büyüyor yaa hani böyle akıllı uslu bişey olmasını beklemiyorum tabi de biraz oturur hareketleri diyorum

Ben başladım oda oda yapıyorum fırsat buldukça oturma odası yatak odası bitti bile En zoru mutfak ondan korkuyorum beraber yapalım
Ohh mis ellerine sağlık valla bende mutfaktan korkuyorum bi girince bişeylerin yerlerini değiştiriyorum içinden çıkamıyorum öyle olunca biraz daha toparlamam lazım arkandan yetişirim o zaman haftaya falan inşallah

Benim tedavi başlayacak o yüzden biraz erken başladım ama o süreçte yemek bile yapamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…