Bende öyleyim bize yakın bir kitap kafe var oraya giderimİçim çok dar belki okul için çıkarım biraz dışarı
ben 28 ekimde evimde kuran okuttum bimin baldo pirincini aldım çokta güzel oldu,Kızlar size bişey sorucamm
Mevlüt pilavı için pirinç öneriniz varmı ?
hoşgeldin parecim nasılsın iyileştin mi ?Evet evet ben geldim ilk defa bu kadar uzun ceza aldımama bu ama ya yazılacak çok şey var da susayım takipte olanlar vardır
@Pinhan kız vallahi bu sefer cidden çok masumum hiç bir suçum yokken gittim
Resmen kader mahkumu
Efser canım ben altta hiç kimseyi görmedim
Ya onlar başka bloktaydilar ya ben hucrrede bu kadar acılı günler yaşadım
@Bonus volta atarken dilimdeki tek şarkı leyla leyla bak geldim ne hale idi
Arada ritmede uydum
Penyezim geldim ama bu mapus değiştiriyor ah ah eskiden ben neydim ne hale geldim
Leylaaaaaaa
gönül, en az 5 kg pirinç lazımTamam abla bimin düşünüyoruz bizde hakmar rençbere de iyi demiş biri ama ben yine de bi sorayım dedim
50 kişiye kaç kg pirinç olması lazım
Hoşgeldin paremmmEvet evet ben geldim ilk defa bu kadar uzun ceza aldımama bu ama ya yazılacak çok şey var da susayım takipte olanlar vardır
@Pinhan kız vallahi bu sefer cidden çok masumum hiç bir suçum yokken gittim
Resmen kader mahkumu
Efser canım ben altta hiç kimseyi görmedim
Ya onlar başka bloktaydilar ya ben hucrrede bu kadar acılı günler yaşadım
@Bonus volta atarken dilimdeki tek şarkı leyla leyla bak geldim ne hale idi
Arada ritmede uydum
Penyezim geldim ama bu mapus değiştiriyor ah ah eskiden ben neydim ne hale geldim
Leylaaaaaaa
Rabbim kalbine ferahlık versin bonusum ,İçim çok dar belki okul için çıkarım biraz dışarı
amin canım bizdede asgari ücretle çalışan yokta zam oranları asgari ücrete gelenle aynı oluyo geneldeAnladım abla hayırlısı olsun bugün yarın sizlerinde belli olur.
Asgari ücretle çalışan yok bizde. Herkesin maaşına %35 ile %50 arasında farklı oranlarda zam yapıldı.
Tamam abla teşekkür ederimben 28 ekimde evimde kuran okuttum bimin baldo pirincini aldım çokta güzel oldu,
Bizde 5 kg düşündük ama bi tanıdık yetmez demiş ondan kararsız kaldıkgönül, en az 5 kg pirinç lazım
hesap yaparken 1 kg pirinçten yaklaşık 10 kişi diye hesaplanıyo ama pilavı koyduğun kasenin tabağın farkıda var ama
ortalama 10 kişi 5 kg dan 50 kişilik yeterli bence Allah bereketinide veriyo etide oluyo
geçmiş olsun sero doktora gitmedinmi kızada geçmesinYatakları topladım.
Odaları havalandırdım.
Yatak odası ve çocuk odasını robot süpürdü.
Mutfakta akşamdan kalma çay bulaşığı vardı onları topladım.
Kahvaltı hazırlıyordum annem kahvaltıya sana geleyim dedi yeni bişeyler daha yaptım.
Burnum nasıl akıyooobaşım ağrıyor
gönülcüm davet edilen kişilerin hepsi gelirmi birde çocukları falan varmı sadece yetişkin 50 kişimi ona göre istersen 1 kg fazla yapın artmadan yetmez derlerBizde 5 kg düşündük ama bi tanıdık yetmez demiş ondan kararsız kaldık
Evet abla oda var 5 kg yeter bencedegönülcüm davet edilen kişilerin hepsi gelirmi birde çocukları falan varmı sadece yetişkin 50 kişimi ona göre istersen 1 kg fazla yapın artmadan yetmez derler
mesela benim davet ettiğim kişilerden gelmeyenler oldu o yüzden benim pilavım baya arttı bende dağıttım gelenlere
Sağolasın abla kızımdan bana geçti zatengeçmiş olsun sero doktora gitmedinmi kızada geçmesin
Geçmiş olsun seroSağolasın abla kızımdan bana geçti zaten
Yok gitmedim ya grip olduğu için çok önemsemedim açıkcaası
Sağol hayalcımm. sen nasılsın ne var ne yokGeçmiş olsun sero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?