- 28 Ekim 2022
- 9.859
- 29.047
- 478
- 29
Yaaa bende alıp deneyim diyordum ablamda bayılmış kokusunaResim atmamış mıyım pembe slepy
Sarı sleppy kokusu çok güzelResim atmamış mıyım pembe slepy
O baya önce arsa aldı ikiye böldü. İki tarafı da yaptırdı küçük göz bi oda var, parke taşı vs yapılı. Hep diyormuş gelin oraya boşuna masraf yapma diğer yeri sat diye ben inanıp güvenmiyordum. Benim yanımda da deyince tamam dedik. Ama eşim tapusunu alma niyetinde hissesinisizinki baya büyükmüş , kaynın bahçesini size nasıl verdi kullanmak için mi tapusunumu ?
Batağa düşen benYaaa bende alıp deneyim diyordum ablamda bayılmış kokusuna
Sarı dediğin, Limonlu olan mı selinim üstte resim koydum. O ise önce onu deneyeyimSarı sleppy kokusu çok güzel
Çamaşır suluya bayılıyorum ben
Bingo büyük ama ben sevmedim yaa. Geçen afyona giderken aldık markette o varmış hep iz bıraktı arabanın camında.Sleepy muhabbeti olurken söyleyğm. Bingo nun yüzey temizleme mendilleri sleepye göre daha büyükkk ben onu seviyorum
O sizin arabanın camının kötülüğüdürBingo büyük ama ben sevmedim yaa. Geçen afyona giderken aldık markette o varmış hep iz bıraktı arabanın camında.
HaydaaaaÇamaşır suluya bayılıyorum benbide yağ çözücü, kireç çözücülüsü çıkmış
Bende bingonun ki var kokusu değişik .Sleepy muhabbeti olurken söyleyğm. Bingo nun yüzey temizleme mendilleri sleepye göre daha büyükkk ben onu seviyorum
Evet canım limonlu olan ben çok beğendim kokusunuSarı dediğin, Limonlu olan mı selinim üstte resim koydum. O ise önce onu deneyeyim
Çamaşır suluyu görmüştüm de yağ çözücü kireç çözücülüsü de mi varmışÇamaşır suluya bayılıyorum benbide yağ çözücü, kireç çözücülüsü çıkmış
İyi olmaya çalışıyorum sero sagolSağol hayalcımm. sen nasılsın ne var ne yok
Almadım valla ben amaan beee dedimHaydaaaabiz bu popüler kültürün para harcatma şeylerinden kurtulamayacağız mı
Yeni çıkmış ablaÇamaşır suluyu görmüştüm de yağ çözücü kireç çözücülüsü de mi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?