- 2 Ağustos 2013
- 38.421
- 129.455
- 798
Annem hiç koymaz bende koymam ama benim ki onun yaptığı kıvamı tutmuyorKızlar ıslak mendil konuşulmuş konuyla alakasız ama sütlaça nişasta koyuyormusunuz
Yav akşamdan perde kaldı sanki bilmiyonuz pis cama da asılmaz şapka hırka sildim iki dk ağrı sızı olmadan iş yapmaya ne var bazen canın istiyo bedenin izin vermiyoKar yağıyor kar mübarek zorun ne bu ayazda
MOr güzel de pembe aşırı çiçekli parfüm gibi temizlikle bağdaştıramıyorum ağır geldi zaten.
markanın hızına yetişilmiyorYeni çıkmış ablaocağı falan siliyorlar köpürüyor falan
Koyuyorum diğer türlü pirinçle ayarlamayı öğrenince öyle de olur da nişastalı tadı daha bir güzel oluyor bana göre.Kızlar ıslak mendil konuşulmuş konuyla alakasız ama sütlaça nişasta koyuyormusunuz
Ben koyuyorum ama annem koymaz. Onunki daha güzel olur gerçektenKızlar ıslak mendil konuşulmuş konuyla alakasız ama sütlaça nişasta koyuyormusunuz
Eline sağlık canımYav akşamdan perde kaldı sanki bilmiyonuz pis cama da asılmaz şapka hırka sildim iki dk ağrı sızı olmadan iş yapmaya ne var bazen canın istiyo bedenin izin vermiyo
Bakalım sırayla deneyeceğim artıkMOr güzel de pembe aşırı çiçekli parfüm gibi temizlikle bağdaştıramıyorum ağır geldi zaten.
Yeşili turuncuyu denemedim
Çelme aklımı
Yemek yaptım mutfağı topladımBUz gibi dışarısı arkadaşımla oturdum baya iyi geldi şükür.
Şimdi evdeyim markete uğradım hafiften boğazım yanıyor dışarı çıkıp geldim diye olamaz heralde
Annem koymaz bende koyuyorum sanki öyle daha kıvamlı oluyor gibi geliyorKoyuyorum diğer türlü pirinçle ayarlamayı öğrenince öyle de olur da nişastalı tadı daha bir güzel oluyor bana göre.
Pirinç unuyla yapılan sütlacı da yedim oda bi farklı olur çocuk muhallebisi gibi.
Hakketten ya annelerimiz koymuyor ama kıvamı tadı tutturuyorlarBen koyuyorum ama annem koymaz. Onunki daha güzel olur gerçekten
Ben hiç almadım almayı da düşünmüyorumAlmadım valla ben amaan beee dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?