Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ıslak mendil konuşulmuş konuyla alakasız ama sütlaça nişasta koyuyormusunuz
Koyuyorum diğer türlü pirinçle ayarlamayı öğrenince öyle de olur da nişastalı tadı daha bir güzel oluyor bana göre.
Pirinç unuyla yapılan sütlacı da yedim oda bi farklı olur çocuk muhallebisi gibi.

Yav akşamdan perde kaldı sanki bilmiyonuz pis cama da asılmaz şapka hırka sildim iki dk ağrı sızı olmadan iş yapmaya ne var bazen canın istiyo bedenin izin vermiyo
Eline sağlık canım doğru diyorsun
MOr güzel de pembe aşırı çiçekli parfüm gibi temizlikle bağdaştıramıyorum ağır geldi zaten.
Yeşili turuncuyu denemedim
Bakalım sırayla deneyeceğim artık

BUz gibi dışarısı arkadaşımla oturdum baya iyi geldi şükür.
Şimdi evdeyim markete uğradım hafiften boğazım yanıyor dışarı çıkıp geldim diye olamaz heralde
Yemek yaptım mutfağı topladım
Salonu toplayıp bir çıkayım
Migrosa çicek gelmişti eğer uğrarsam bakayım

Annem koymaz bende koyuyorum sanki öyle daha kıvamlı oluyor gibi geliyor

Hayırlı günler hanımlar ben bugün güne çok geç başladım hem gece uyumadım hem eşimi gönderdikten sonra bulantım vardı çok zor uyudum kalkar kalkmaz hemen işlerimi hallettim sanki peşinden atlı koşturuyor sanki bütün gün evde değilmişim gibi öyle bir huyum oldu şimdi hiç işim birikmesin her şeyim düzgün temiz olsun her an her şey olabilir diye
.
Yatağımızı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşamdan kalan bulaşıkları durulayıp makinaya attım
1 posta çamaşır makinesine çamaşır attım
Sonra kurutmaya sonra katladım yerleştirdim
Çamaşırlıktaki çamaşırları katladım yerleştirdim
.
Akşama dünden kuru fasulyem var yanına eşantiyon ne yapabilirim diye kafa patlatıyım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…