Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geldim bira çay molası vereyim dedim 2 saat olmuş
Eşim dönüyor bugün kalkıp kalan işlerimi bitireyim
Başıma ağrı girdi birkaç video izledim
Oğlumda bu sırada 1 litre doldurduğum suyumu sehpanın üzerinden dökmüş tabaklara dün temizlediğim oda heryer su
Neyse sildim tekrardan
Üzerimde bi sinir hali var neyyse

Kızlar denediğim bir şeyi burda paylaşmak istedim kullandığım antibiyotiği ilk defa kullandım hatta doktor mide korucu ile kullan demesine rağmen benim midem 3 -4 gündür mide borusu ile yanmakta sanki asit içmişim tahriş olmuş gibi kıvrandırdı
Dün önüme bir doktorun sayfası düştü reflü mide sorunu yaşayanlar aç karına 1 maden suyu 1 kaşık bal ile karıştırıp için dedi tabi aç karnına yapmaya çok cesaretim olmadı akşam denemektende ölmem ya dedim denedim çok kısa bir sürede ağrı kesildi

Benim. Örğüyle hiç aram olmadı dikş nakış tığ işi iyi bilirim ama örğüyede hep bir özenmişimdir bir tanıdık vardı kolunun üzerine şişi alır hızlı hızlı örerdi nasıl yakışırdı

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım ,
diş işleri zordur bilirim bende çok yaptırdım kanal , kaplama, çekim hatta diş etlerimden ameliyat bile oldum

Çok geçmiş olsun İlknur

Geçmiş olsun çabucak geçsin inşaAllah

Cok geçmiş olsun bir daha da gerek kalmasın insaallah
Teşekkür ederim hepinize

Bende hevesli elişi yapanlara çok özeniyorum bende tığ işi dikiş falan biliyorum ama örgü daha hoşuma gidiyor

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Salonu ve bütün odaları topladım
Çamaşırları astım
Havluları katlayıp banyoya yerleştirdim
Bütün evi süpürdüm
Bulaşık makinasını boşalttım
Pilav yaptım
Dün elimde yıkadığım bulaşıkları yerleştirdim
Mutfağı topladım
İkramlıları hazırladım
Bardak ve tabakları yıkadım
Ayrıntılı toz aldım
Lekesi belli olan yerleri sildim (duvar ve koltuk başlarındaki )
Koltuk örtülerini düzelttim
Misafirler gittikten sonra tekrar salonu süpürdüm
Mutfağı topladım
Bulaşıkları yerleştirdim

Eşim söyleyince farkettim. Bende de sinir ve sabırsızlık varmış bu aralar

+
Çöpü çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım
Kurutmanın filtresini yıkadım
Mutfağın halısını ve yerini beyaz sabunlu su ile elimle sildim
Salonun kapısını ve dış kapıyı içten beyaz sabunlu su ile sildim
Mercimek köftesi yaptım(canım çeliyordu ne zamandır)
.
Doğumu başlatması için yer halı falan silmeye başladım tüm tuşlara basıyor Efser im bugün baya zorlandım bacak atma deneyini yaparken hadi bakalım haftaya bi sürpriz olur belki

Atamadınmı

Geçmiş olsun canım yaaa

Valla burda da pandemi sonrası uçtu arsa fiyatları yerine göre değişiyor. Kaynım ihaleden çok ucuza aldı bizde aldığımız yeri piyasaya göre uyguna aldık. Tel çevirmeye 40 bin istemişlerdi 300 m² yere. Ağaçlar ve çiçekler 28 bin tuttu. Burda az bi yapılacak var bakalım daha karlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…