Maşallah ne kadar güzel.Eki Görüntüle 3540556
Hanımlar bu model nasl sizce çok mu beyazlı oluyor yoksa iyi mi karar veremedimkendime hırka yapmayı düşünüyorum güzel olur mu acaba
Benim. Örğüyle hiç aram olmadı dikş nakış tığ işi iyi bilirim ama örğüyede hep bir özenmişimdir bir tanıdık vardı kolunun üzerine şişi alır hızlı hızlı örerdi nasıl yakışırdıYap çok iyi geliyor strese rahatlatıyor örgü beniçocukluğumdan beri yaparım ama evlendikten sonra yetişkinler için ilk defa yapmaya başladım kendime yelek eşime yelek, hırka, geçenlerde anneme yelek ördüm tam bitiremedim bebek yelekleri falan çok yaptım hediyelik yeğenlerime falan can sıkıntısı işte kendi bebeğime nasip olacak mı bakalm Allah bilir
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım ,
diş işleri zordur bilirim bende çok yaptırdım kanal , kaplama, çekim hatta diş etlerimden ameliyat bile oldum
Çok geçmiş olsun İlknur
Geçmiş olsun çabucak geçsin inşaAllah
Teşekkür ederim hepinizeCok geçmiş olsun bir daha da gerek kalmasın insaallah
Bende hevesli elişi yapanlara çok özeniyorumBenim. Örğüyle hiç aram olmadı dikş nakış tığ işi iyi bilirim ama örğüyede hep bir özenmişimdir bir tanıdık vardı kolunun üzerine şişi alır hızlı hızlı örerdi nasıl yakışırdı
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinSelam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Bunu Instagram'da gördüm bime mi gelmiş haberiniz var mıLinkciniz geldi haniiiiiimbu var ya buuu çıkarmadığı leke yok yeni favorim
Glint Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre - Fiyatı, Yorumları
Glint Çok Amaçlı Temizleyici Leke Çıkarıcı - Yağ Çözücü 1 Litre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eşim söyleyince farkettim. Bende de sinir ve sabırsızlık varmış bu aralarGeldim bira çay molası vereyim dedim 2 saat olmuş
Eşim dönüyor bugün kalkıp kalan işlerimi bitireyim
Başıma ağrı girdi birkaç video izledim
Oğlumda bu sırada 1 litre doldurduğum suyumu sehpanın üzerinden dökmüş tabaklara dün temizlediğim oda heryer su
Neyse sildim tekrardan
Üzerimde bi sinir hali var neyyse
+Hayırlı günler hanımlar ben bugün güne çok geç başladımhem gece uyumadım hem eşimi gönderdikten sonra bulantım vardı çok zor uyudum kalkar kalkmaz hemen işlerimi hallettim sanki peşinden atlı koşturuyor sanki bütün gün evde değilmişim gibi öyle bir huyum oldu şimdi hiç işim birikmesin her şeyim düzgün temiz olsun her an her şey olabilir diye
.
Yatağımızı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşamdan kalan bulaşıkları durulayıp makinaya attım
1 posta çamaşır makinesine çamaşır attım
Sonra kurutmaya sonra katladım yerleştirdim
Çamaşırlıktaki çamaşırları katladım yerleştirdim
.
Akşama dünden kuru fasulyem var yanına eşantiyon ne yapabilirim diye kafa patlatıyım biraz
Atamadınmı+
Çöpü çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım
Kurutmanın filtresini yıkadım
Mutfağın halısını ve yerini beyaz sabunlu su ile elimle sildim
Salonun kapısını ve dış kapıyı içten beyaz sabunlu su ile sildim
Mercimek köftesi yaptım(canım çeliyordu ne zamandır)
.
Doğumu başlatması için yer halı falan silmeye başladım tüm tuşlara basıyorEfser im bugün baya zorlandım bacak atma deneyini yaparken hadi bakalım haftaya bi sürpriz olur belki
Dinlemiyom yaw önceden saf gibi dinlerdim sıkıla sıkılaOh mis dışarda yürümeye üseniyo
Ay dinleyemem seni akşama kadar kafam kazan gibi oluyo de dinleme
Sende uzakmıssın bana
Bi cimcik atıyoruz canım o kadar da degil
Geçmiş olsun canım yaaaSelam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan
Valla burda da pandemi sonrası uçtu arsa fiyatları yerine göre değişiyor. Kaynım ihaleden çok ucuza aldı bizde aldığımız yeri piyasaya göre uyguna aldık. Tel çevirmeye 40 bin istemişlerdi 300 m² yere. Ağaçlar ve çiçekler 28 bin tuttu. Burda az bi yapılacak var bakalım daha karlı olduaynen swet tapusunu almadan sizin sayılmaz mutlaka alın , oralarda fiyatlar burası kadar pahalı deildir belki
biz toplamda küçücük yere 750 bin falan verdik etrafını çevirmeyede bi 80 bin ağaçlar çiçekler bile 13 bini bulmuştur dahada bi yandanda alıyorumdaha içine ahşaptan ev yapıcaklar bizimkiler nasip olursa en az 500-600 de ona gider
Yani aslında sinir olacak çok bişey yok ama aniden geliyor anlamadım bugün tahammülüm yok gibiEşim söyleyince farkettim. Bende de sinir ve sabırsızlık varmış bu aralar
Attım ama baya zorlandım geçen sefer sen dediğinde hiç zorlanmamıştımAtamadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?