- 12 Haziran 2019
- 19.763
- 121.888
- 598
- 37
Geçmiş olsun canımGerçekten zor dogumda bu kadar korkmamıştım
Geçmiş olsun çabucak geçsin inşaAllahSelam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan
Cok geçmiş olsun bir daha da gerek kalmasın insaallahSelam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan
İşte biz buralarda böyle isek, sen siz daha farklı elbet.Küçük bir ses dahi beni o güne geri götürüyor insan yemek buldum diye utanırmı çok utandım kafamı sokacak bir yer bulmak beni nasıl ezdi.
Bu megeneden kurtulmak için attım kendimi dışarı dışarda derin bir yas var
Bunlarda bir hareketO halde
Sabah çocukları hazırladım, kahvaltı beslenme
Okula ben götürmedim bugun baba götürdü
Onlar gidince haber başına geçtim
Uyumuşum
Uyanıp okula gidip oğlanı aldım
Yedirdim içirdim
Yalandan ortalığı topladım
Yine oturdum
Gündeme yoğunlaştım elim kolum kalkmadı
Listem bu şekil
Bana da beyazı fazla geldiEki Görüntüle 3540556
Hanımlar bu model nasl sizce çok mu beyazlı oluyor yoksa iyi mi karar veremedimkendime hırka yapmayı düşünüyorum güzel olur mu acaba
İşte biz buralarda böyle isek, sen siz daha farklı elbet.
Bu büyük bir dönüm noktası oldu Efser.
Yani en azından benim kendi içimde öyle...
Geçmeyecek acılar, yaslar, düşünceler.
İnsan oturup bi sorgulasın dünyayı, kendini...
....
...
Tüm bilimsel gerçeklere rağmen Allahtan diliyorum bir daha böyle acılar göstermesin bizlere, zira bu kez üstesinden gelmek mümkün olmayacak.
Allahım esirgesin.
Bütünüyle fazla beyaz olur gibiEki Görüntüle 3540556
Hanımlar bu model nasl sizce çok mu beyazlı oluyor yoksa iyi mi karar veremedimkendime hırka yapmayı düşünüyorum güzel olur mu acaba
Bayıldım ben model kurmada çok maharetli değilimEki Görüntüle 3540556
Evet evde olan beyazı kullanayım dedim ama biraz kar beyaz kaldı içindeBütünüyle fazla beyaz olur gibi
Ama maşallah ne güzel olmuş ellerine sağlık
Bende internetten öğrendim bu kadarını bilmezdim ama elim yatkınBayıldım ben model kurmada çok maharetli değilim
Gri olur mu acaba açar mıBana da beyazı fazla geldi
Bende artık iplerle deneme yapayımBende internetten öğrendim bu kadarını bilmezdim ama elim yatkın
Krem güzel olur benceEvet evde olan beyazı kullanayım dedim ama biraz kar beyaz kaldı içindekrem rengi de kirli gibi mi durur diye düşündüm
Bunu sen mi ördün kızEki Görüntüle 3540556
Yap çok iyi geliyor strese rahatlatıyor örgü beniBende artık iplerle deneme yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?