Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan

Sen gene yaptırırsın

Oy çok zor....
Gelmiş geçmiş olsun.
Diş zor....

Çok geçmiş olsun canm

Çok geçmiş olsun

O halde

Sabah çocukları hazırladım, kahvaltı beslenme
Okula ben götürmedim bugun baba götürdü
Onlar gidince haber başına geçtim
Uyumuşum
Uyanıp okula gidip oğlanı aldım
Yedirdim içirdim
Yalandan ortalığı topladım
Yine oturdum
Gündeme yoğunlaştım elim kolum kalkmadı

Listem bu şekil

Çok geçmiş olsun canım

Küçük bir ses dahi beni o güne geri götürüyor insan yemek buldum diye utanırmı çok utandım kafamı sokacak bir yer bulmak beni nasıl ezdi.
Bu megeneden kurtulmak için attım kendimi dışarı dışarda derin bir yas var

nim yanımda da deyince tamam dedik. Ama eşim tapusunu alma niyetinde hissesi
aynen swet tapusunu almadan sizin sayılmaz mutlaka alın , oralarda fiyatlar burası kadar pahalı deildir belki
biz toplamda küçücük yere 750 bin falan verdik etrafını çevirmeyede bi 80 bin ağaçlar çiçekler bile 13 bini bulmuştur dahada bi yandanda alıyorum daha içine ahşaptan ev yapıcaklar bizimkiler nasip olursa en az 500-600 de ona gider

çok geçmiş olsun canım ,
diş işleri zordur bilirim bende çok yaptırdım kanal , kaplama, çekim hatta diş etlerimden ameliyat bile oldum

Çok geçmiş olsun İlknur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…