Çok geçmiş olsun ilknur ya diş zor valla daha gerek kalmaz inşallahSelam kızlar alıntılara baktım sadece okuyamadım.
İmplantlar takıldı ama öldüm bittim
Birini sıkamadılar olmadı neyse konusmalardan dinliyorum ben gözümü bi saniye bile acmadım
Onu geri çıkarmak için o kadar ugrastılar ki geri cıkardılar tekrar deldiler sanırım su kadar daha girelim diye konusuyolardı altta benim bacaklar titriyo tabi.
Neyse sonra tekrar taktılar oldu bu sefer 2 saate yakın sürdü.
Acımaya baslamıstı artık tekrar igne yaptılar.
Cok korktugumdan mı böyle oluyo anlamıyorum bi aksilik buluyo beni. Bi daha yaptırır mıyım sanmam. İnsallah diğer dişlerime bisey olmaz
O kadar aglamak istiyorum ki şuan
Deprem bölgesindeyiz, Elazığne güzel hangi şehirdeydin ,
istanbulda benim olduğum yerde sulu kar yağdı
Kekin üzerine mi gönülcüm? Okurken hızlı okudum yaparken de hızlı olurum çünkü neden olmasın bende yapimYarım ölçü muhallebi tarifi
2.5 bardak süt
1.5 y kaşığı un
1 kaşık nişasta
1 paket vanilya
Yarım bardak şeker
Buda öyle bi içimden geldi
Evet canım kakaolu bi kek yaptım sütle ıslattım araya da bi şeyler koydum üzerine de bu muhallebiyi döktüm inşallah güzel olmuşturKekin üzerine mi gönülcüm? Okurken hızlı okudum yaparken de hızlı olurum çünkü neden olmasın bende yapim
Burdayım be burdaaBen gelene kadar herkes dağılıyor şu sayfada kiz anaa
Kuzum bir tarafı yapıyoruz diğer taraf bozuluyor anlamadım değişik bir hastalıkEfser nasıl oldun ahretliğim?
Milliyeci çocuğum benimAy bu değişik Bebe istiklal marşı ile uyuyo yaa kimildadikca çocuklar başlıyorlarbu gece dilime dolanacak olan belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?