- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Maaşaallah epey iş yapmışsınNeler yaptım.
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı.
Nevresimleri degistirdim
Camasir yıkandı astım
Topladıklarımi katladim yerleştirdim
Yatak odamin camını sildim
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Banyo tuvalet temizlendi
Ütü yaptım
Kızımla birlikte oyuncaklarını ayırdik( idlib de ki cocuklara gidecek insaAllah)❤
Çayımı da içtim..
Oğluşumu emzirip yemek yapicam insaAllah
Nasipse 4 ay sonra bende aranıza katılacağımBendede üç cocuk. O küçük fareler gibi evin içinde koşturup zıplayıp duruyorum
Nerde atmış ki
Gel gel yorucu pardon eğlenceli günler seni bekliyorNasipse 4 ay sonra bende aranıza katılacağım
İyi ki yetişmişsin, gıcık oluyor temizlemekKocişim süt getirmiş ocağa koydum, köpükler tavana doğru gidiyodu
Az daha bakmasam bana ocak parlatma işi çıkaracakmış
Aynen öyle, zaten bi süt-yoğurt tenceresi birde süt taşmış ocağı temizlemekten nefret ederimİyi ki yetişmişsin, gıcık oluyor temizlemek
Terlik yikamak gercek odev miydi ya ben saka sanmistimSelamlaar, bugün hiç iş yapasım gelmedi terlikleri yıkadım. Yemek yaptım mutfağı toparladım, ocağı sildim ve günü bitirdim
Ev terliklerini yıkamaktı ödev evetTerlik yikamak gercek odev miydi ya ben saka sanmistimbn tuvaleti banyoyu yikadiktan sonra terlikleride yikayip cikiyorum zaten
Gelince yaparsın kız. Oluyor hergun. Hiç tatil yok.Haftasonu ödev oluyo mu? İnşallah olmuyodur çünkü evde olmuyorum genelde
Ben ödev vericem diyince ben derdini anladımKiskanmistir
Pazar günü iki ödev mi yapcam yani neyse böyle basit ödevlerse sıkıntı olmazGelince yaparsın kız. Oluyor hergun. Hiç tatil yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?