Düzenli Evimiz & Hayatımız

öğlen namazını kılıp 10 sayfa kuran okudum
nevresimler bitti, balkona astım
mutfak tülü ve güneşliği yıkandı astım
evi detaylı süpürdüm
evin her yerini buharlı ile sildim
diğer balkonuda buharlı ile sildim
wc ve lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
banyo yerini de buharlı ile sildim
yine çamaşır attım yıkanıyor

Kahve yaptım oturdum bu günlük bu kadar

bugün
Nevresimleri değiştirdim temizleri serdim
Evi süpürdüm
Arap sabunlu suyla yerleri sildim
3 posta çamaşır attım makineye
Balkona astım,kurudular katladım yerleştirdim
Eşim duşakabini yıkadı (bende dün tuvaletleri yıkamıştım)
Mutfağın halısını beyaz sabunla sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
orman meyveli kek yaptım
akşam yemeğine kuskus salatası ve lavaştan börek yaptım sadece çok yorgunuuuummm eşim evde bebekle oturur diye evi paklıyım dedim hafta içi zor bela yemek yapabiliyorum sadece şuan belimi hissetmiyorum ev işi neden bu kadar nankör bitmiyor dahada yapılacak iş yine var

Günaydın mutlu pazarlar
Sabah sekiz olmadan uyandım eşim çayı demledi bende kahvaltıyı hazırladım biz yaptık eşim işe gitti
Oğlum evde bu pazar gece geç yattı halâ uyuyo bende mutfağı topladım evi topladım süpürdüm oğlumun iş kıyafetleri yıkanmıştı onları astım, bizim kullandığımız ince elyaf yorganı attım makineye yıkandı astım
Yatak odamın tüllerini attım yıkanıyo camını silicem bütün camlarım şimdilik bitti evi silicem
Öğleden sonra belki bahçeye gideriz kuru yufkam var kıymalı börek yapıcam bi termosta, çay yaparım

bu sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.
yaptık. 8 buçukta.
umutu doyurdum, odaları süpürdüm havalandı, çöp attım bulaşık makinesini boşalttım. Kirlileri dizdim.
sonra uykusu geldi park yatakta salladım uyudu..
eşim 10 da çay molasına geldi. Çamaşır serdim.
bende çay içip oturup dinleniyorum. Annem babam öğlen veya öğleden sonra buraya bir oturmaya gelecekler ziyarete
ev toplu ve düzgün.
eşimde sağolsun duşa kabini muslukları temizlemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…