- 29 Ağustos 2021
- 550
- 2.158
- 63
Yeni eviniz hayırlı olsun.Günaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi
yeni eviniz hayırlı olsun , kolay gelsin temiz temiz oturursunuz ne güzelGünaydınlar ben dün yeni ev için temizlge gittim iki kisiyidik tüm evi elden geçirdik ama bir iki defa daha o genel temizlik lazım nasıl biseydi öyle bitmiyor duuu aşırı yorgunum ve adetim gecikti Allah'ım ne olur hiç zamanı değil bu hengamede inşallah olacam yani bebek düşüncemiz yok ama adetimde geçikmez pek sizce mevsimsel veya stres gerçekten etkiler mi
gözün aydın halamı oldun ne güzelAbimin eşi doğum yapmış. İçimde tatlı bi telaş var
Hastaneye giderken ne götürsem diye düşünüyorum.
İlk çiçek geliyor insanın aklına.
Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı
3.halalığım ablagözün aydın halamı oldun ne güzelözel hastaneler çiçek kabul ediyo, ama devletse almayabilirler
sezeryanlıysa herşeyide yiyemez ama hurma ve muz olur herhalde , tatlıda olabilir gelenlere ikramda edilir ,kolonya olur,
çikolata yaptırmışlardır ama sen yinede alıcan bişeyler
Gözünüz aydın hayırlı olsunAbimin eşi doğum yapmış. İçimde tatlı bi telaş var
Hastaneye giderken ne götürsem diye düşünüyorum.
İlk çiçek geliyor insanın aklına.
Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı
günaydın, parecim hoşgeldinHerkese iyi haftalar⚘
Bu görselden kız yerine koyalım kendimizi ve güne güzel başlıyalım⚘
Ben bu kızın yerine kendimi koydum ve hiç bu görselden çıkmak.istemiyorum hemde hiçne güzel çiçekler güzeller keyifler
Iyi şükür ablacığımgünaydın, parecim hoşgeldin
nasılsın , annen nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?