- 13 Ağustos 2024
- 3.115
- 10.999
- 128
Aynen benimde öyleBendede o var ya farklı yağlı yemek yeyince kötü oluyorum gaz sıkışması gibi olıyor
Maşallah hayırlısıyla ilerlesin süreçKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Bugün kü en sevindiğim haber olduKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Şok bugün açıktı evet şaşırdım. Gerek var mıydı acaba. Keşke çalışanlarda bayram yapsaydı üzüldüm açıkcası
Amin sağol canımMaşallah hayırlısıyla ilerlesin süreç
Bugün kü en sevindiğim haber oldu
Hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah seroHarikaaamaşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bende öyle hatırlıyorum da Allah Allah dedim bi anYok canım Ocak da oldu.
Yaa tam bayram olmuş size hayal cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallahKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Sağol ilknur amin inşallahBende öyle hatırlıyorum da Allah Allah dedim bi an
Yaa tam bayram olmuş size hayal cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Geçmiş olsun ilknur üroloji ye gitmen gerekli. Sabahları aç karna limonlu su içsene bana iyi gelmişti bide dut kurusu çayıİyi akşamlar kızlar bizde geldij köye aksam 7 bucuk gibi. Her yere radar koymuslardı ve hız sınırı inanılmaz düsüktü çok yavaş geldik o yüzden. Ben yine artık sistit mi idrar yolu enfeksiyonu mu neyse ondsn olmusum yol bitmek bilmedi bana kac kere durduk mecburen. Dönüşte bi hastaneye gidip niye sürekli oluyorum baktırmam lazım regl öncesi oluyo her ay. Dışarda başkasınds tuvalete girmem cokta temiz tutarım kendimi ama niye oluyo anlamıyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyo bunun icin biliyo musunuz
Çörek otu yağı denedin mi hiçÇok şükürDeniz daha 25 aylık, doktor yapıyormuş ama ben biraz korkuyorum. Sprey falan hiç fayda etmiyor bize, horlaması zaten sürekli var.
Ay hayaaaaaal çok güzel bi haber tam bayram oldu yaaa tüylerim diken diken olduKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Ürolojiye gitmen lazım. Turna yemişi alıp ye ya da şu hapı bi dene istersen ben bi ebenin önerisiyle aldımİyi akşamlar kızlar bizde geldij köye aksam 7 bucuk gibi. Her yere radar koymuslardı ve hız sınırı inanılmaz düsüktü çok yavaş geldik o yüzden. Ben yine artık sistit mi idrar yolu enfeksiyonu mu neyse ondsn olmusum yol bitmek bilmedi bana kac kere durduk mecburen. Dönüşte bi hastaneye gidip niye sürekli oluyorum baktırmam lazım regl öncesi oluyo her ay. Dışarda başkasınds tuvalete girmem cokta temiz tutarım kendimi ama niye oluyo anlamıyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyo bunun icin biliyo musunuz
Ne yaptın yerleştin miHepinizin bayramı mübarek olsun
Ay hayaaaaaal çok güzel bi haber tam bayram oldu yaaa tüylerim diken diken olduinşallah sağlıkla artar değerin sağlıkla kolaylıkla devam eder
Hayalcim çok sevindimKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?