Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şok bugün açıktı evet şaşırdım. Gerek var mıydı acaba. Keşke çalışanlarda bayram yapsaydı üzüldüm açıkcası

ya işte pek yaptırtmıyorlar .
buda bize stres olarak yansıyor.
Şimdilik bi anneme gidebilicem
oda beni sabahtan götürüp koyacak pazar günü bayramın üçüncü günü.
yani değişik oluyor tüm işler plan program
geçen senede ben hamileyken bu defa market içinde çalışıyordu.
Bütün etkinliğe davete ben giderdim.
O bazen gelebildiğinde geldi bazen gelemedi.
şimdi de işte gene benzer durum .
Dışardan çalışsada aynı .
Değişen bir şey olmadıki

Yok canım Ocak da oldu.
Bende öyle hatırlıyorum da Allah Allah dedim bi an
Kızlar sonucum geldi pozitif iki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Yaa tam bayram olmuş size hayal cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar bizde geldij köye aksam 7 bucuk gibi. Her yere radar koymuslardı ve hız sınırı inanılmaz düsüktü çok yavaş geldik o yüzden. Ben yine artık sistit mi idrar yolu enfeksiyonu mu neyse ondsn olmusum yol bitmek bilmedi bana kac kere durduk mecburen. Dönüşte bi hastaneye gidip niye sürekli oluyorum baktırmam lazım regl öncesi oluyo her ay. Dışarda başkasınds tuvalete girmem cokta temiz tutarım kendimi ama niye oluyo anlamıyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyo bunun icin biliyo musunuz

Geçmiş olsun ilknur üroloji ye gitmen gerekli. Sabahları aç karna limonlu su içsene bana iyi gelmişti bide dut kurusu çayı

Kızlar sonucum geldi pozitif iki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Ay hayaaaaaal çok güzel bi haber tam bayram oldu yaaa tüylerim diken diken oldu inşallah sağlıkla artar değerin sağlıkla kolaylıkla devam eder

Ürolojiye gitmen lazım. Turna yemişi alıp ye ya da şu hapı bi dene istersen ben bi ebenin önerisiyle aldım

Hayalcim çok sevindim
İnşallah değerin katlanarak yükselir
Tebrik ediyorum, çok şükür güzel haber geldi
Allah tamamına erdirsin kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…