- 13 Ağustos 2024
- 3.113
- 10.984
- 128
Benimde tekrarlıyor çok can sıkıcı bir durum. İlaçla hafifliyor sonra tekrar başa dönüyor. Sanırım ürolojiye gitmek gerekir bnde baktirmam lazım fırsat bulursam gideyimİyi akşamlar kızlar bizde geldij köye aksam 7 bucuk gibi. Her yere radar koymuslardı ve hız sınırı inanılmaz düsüktü çok yavaş geldik o yüzden. Ben yine artık sistit mi idrar yolu enfeksiyonu mu neyse ondsn olmusum yol bitmek bilmedi bana kac kere durduk mecburen. Dönüşte bi hastaneye gidip niye sürekli oluyorum baktırmam lazım regl öncesi oluyo her ay. Dışarda başkasınds tuvalete girmem cokta temiz tutarım kendimi ama niye oluyo anlamıyorum. Hangi bölüme gitmem gerekiyo bunun icin biliyo musunuz
Oh sizinki erken bitmiş. Allah kabul etsin inşallahAllah kabul etsin niyetinizi canm
Biz Allah kabul ederse sabah kestik saat kaçtı bilmiyorum öğleden sonra 3 gibi işimizi bitirdik çok şükür
Zor yani Allâh yardımcınız olsun. İnşallah düzenli saati olan bir işi olur eşininya işte pek yaptırtmıyorlar .
buda bize stres olarak yansıyor.
Şimdilik bi anneme gidebilicem
oda beni sabahtan götürüp koyacak pazar günü bayramın üçüncü günü.
yani değişik oluyor tüm işler plan program
geçen senede ben hamileyken bu defa market içinde çalışıyordu.
Bütün etkinliğe davete ben giderdim.
O bazen gelebildiğinde geldi bazen gelemedi.
şimdi de işte gene benzer durum .
Dışardan çalışsada aynı .
Değişen bir şey olmadıki
Çok sağol pinhaaann amin inşallahHayalcim çok sevindim
İnşallah değerin katlanarak yükselir
Tebrik ediyorum, çok şükür güzel haber geldi
Allah tamamına erdirsin kucağınıza almak nasip olsun
İnşallahZor yani Allâh yardımcınız olsun. İnşallah düzenli saati olan bir işi olur eşinin
Yaaa canım gozlerim doldu nasıl sevindim Allahim şükürler olsun yaaKızlar sonucum geldi pozitifiki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Ayseenn çok teşekkür ederimYaaa canım gozlerim doldu nasıl sevindim Allahim şükürler olsun yaa
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin inşallah
Eşinin izin günü hiç yok mu sedayarında sabah evde kahvaltı yapmadan çıkcaz evden biraz erken çünkü annemgilin evi biraz uzak kahvaltıyı orda yapacağız.
eşimde sipariş olduğu an mecbur gidecek.
işini bitirip birden yanımıza gelir yemeğini yer.
akşama
Allah kabul etsin inşallahdaha dinlenme modundan önce bana verdikleri eti doğradım .
yukarda detaylı edememişler yorgunluktan bütün koymuşlar .
bende kendime göre uygun şekilde yemeklik olacak ölçüde ayarladım.
Buzdolabı poşetine paket yapıp teker teker buzluğa koyup dizdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?