Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde tekrarlıyor çok can sıkıcı bir durum. İlaçla hafifliyor sonra tekrar başa dönüyor. Sanırım ürolojiye gitmek gerekir bnde baktirmam lazım fırsat bulursam gideyim

Zor yani Allâh yardımcınız olsun. İnşallah düzenli saati olan bir işi olur eşinin

Hayırlı sabahlar bayramın ikinci gününden
Dün yoğun geçti kurban etlerini hallettik, kıyma çekilecek olanlar bu güne kaldı
Gelen giden oldu baya güzeldi, bi tencere et kavurmuştum bitti, bu gün bi daha doğradık pişiyo Ocak'ta, sarma yapmıştım dün oda bitti, şimdi yine sardım onuda pişiricem, tatlım da geldi akşam bi tepsi cevizli baklava süper olmuş çok beğendik

Kızlar sonucum geldi pozitif iki gün sonra bir daha ver dedi doktorum kanı 2 katı çıkması lazımmış şimdilik her şey yolunda dedi
Yaaa canım gozlerim doldu nasıl sevindim Allahim şükürler olsun yaa
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla ilerlesin inşallah

bugün koyunu kestirebildiler.
saat 4 te yukardaydım.
her şeyi hazırlamışlar.
bir pişmesi kalmıştı. Kebabların
oda zaten bahçede pişiyor bizim burda.
Ben sofra açıp toplamada yardım edebildim.
malum bebekliyim. Bulaşığa yardım ettim.

çaylarını yaptım. Görümcemgilde zaten ordaydı. Onlara da yatılı misafir gelmişti bayramın ilk günü iki genç kız kocasının yiğenleri onlarda yardım ettiler mutfağa bu bayram bi değişik ve maceralıydı.
sonra umut sıkıldı arabayla dolaştırdı bizi eşim.
sonra döndük.
çayımızı öyle içtik. Biz yukardayken ortam sakindi onlar kalkmışlar biz gelmişiz. bizde kaynanamgille bayramlaştık oturduk biraz sonra 9 buçukta indik oğlumun uyku vakti geldi. Duş aldım dinlenme moduna geçtim eşimle bana kahve yaptım oda yoruldu . Bi siparişe gidiyor bi yukarıya geliyor arada yardım ediyor tepsi indiriyor bahçeye saplanan eti ciğeri kıymayı bi umuta baktı yani daha önceki bayramlara göre bu yılki kurban bayramımız cidden çok değişik ve farklı geçti napalım can sağlığı . Bim ve A101 kapalıymış bunu duyunca ister istemez çatladım.
şaşırdım. Bi şoklar açıkmış öyle diyorlar.

Eşinin izin günü hiç yok mu seda

Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…