- 28 Ekim 2022
- 9.572
- 27.859
- 478
- 29
Şimdi konu şöyle .Eşinin izin günü hiç yok mu seda
İnşallah amin.Allah kabul etsin inşallah
Eve geldik yenice köye gitmiştik ablamlarla bayramlaşmaya. Sen nasılsın ne yaptınSelamm herkes nasıl
Evet a101 bim yarın açılıyor. Yani normal olanı da o yani. İlk günden açık olmasına şaşırdım şokun. Bugün bi akraba gönüllü isteyenler gidiyor 3.5 katı mesai alıyorlar diodu şokta çalışanlar için doğru mu acaba bilemedimbugün koyunu kestirebildiler.
saat 4 te yukardaydım.
her şeyi hazırlamışlar.
bir pişmesi kalmıştı. Kebabların
oda zaten bahçede pişiyor bizim burda.
Ben sofra açıp toplamada yardım edebildim.
malum bebekliyim. Bulaşığa yardım ettim.
çaylarını yaptım. Görümcemgilde zaten ordaydı. Onlara da yatılı misafir gelmişti bayramın ilk günü iki genç kız kocasının yiğenleri onlarda yardım ettiler mutfağa bu bayram bi değişik ve maceralıydı.
sonra umut sıkıldı arabayla dolaştırdı bizi eşim.
sonra döndük.
çayımızı öyle içtik. Biz yukardayken ortam sakindi onlar kalkmışlar biz gelmişiz.bizde kaynanamgille bayramlaştık oturduk biraz sonra 9 buçukta indik oğlumun uyku vakti geldi. Duş aldım dinlenme moduna geçtim eşimle bana kahve yaptım oda yoruldu . Bi siparişe gidiyor bi yukarıya geliyor arada yardım ediyor tepsi indiriyor bahçeye saplanan eti ciğeri kıymayı bi umuta baktı yani daha önceki bayramlara göre bu yılki kurban bayramımız cidden çok değişik ve farklı geçti napalım can sağlığı . Bim ve A101 kapalıymış bunu duyunca ister istemez çatladım.
şaşırdım. Bi şoklar açıkmış öyle diyorlar.
Amin canım inşallah. Bekar olsa neyse ama evli ve çocuklu biri için izinsiz bir iş çok zor. Sende yıpranırsınŞimdi konu şöyle .
En başını söylim zaten şok markette içerisinde çalışıyordu iki yıldır . Mağaza sorumlusu olarak kasayada bakıyordu.
Sonra bu nisan ayında çıktı .
mesai saatleri düzgün değildi tüm gün full çalıştığı oluyordu .
Haftada bir gün tüm gün olarak izni vardı . İşten çıktı.
Fabrikalarla görüştü .
Referans vardı gel başla dediler kendi gitmedi,
Sonra bu şok siparişe baksan sadece dışardan çalışsan diye teklif yapmış.
Bu işte de her gün gidiyor .
Sipariş veriyor müşteriler . İlk defa dün izinliydi
Şimdiye kadar bu yeni işi yaptı yapalı.
Ama artık pek kafasına yatmamaya başladı .
Başka işlere yine bakıp araştırıyor.
Hayırlısı olsun inşallah.
Bende sanki kurbanı ben kesmişsim gibi her gün her yerim ağrıyarak uyanıyorym yahuEve geldik yenice köye gitmiştik ablamlarla bayramlaşmaya. Sen nasılsın ne yaptın
Bende öyleyim ya böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor. Kurban etinden oluyormuş ateş ishal eklem ağrısı şişlik falan. Şifasından dolayı oluyor diyorlar belki öyle bir şeyBende sanki kurbanı ben kesmişsim gibi her gün her yerim ağrıyarak uyanıyorym yahu
Çok sağol gönüül amin inşallah
Evet a101 bim yarın açılıyor. Yani normal olanı da o yani. İlk günden açık olmasına şaşırdım şokun. Bugün bi akraba gönüllü isteyenler gidiyor 3.5 katı mesai alıyorlar diodu şokta çalışanlar için doğru mu acaba bilemedim
Geçmiş olsunBende dünden beri biraz hastalandım
Midemi üşüttüm sanırım
Bugünde düzelmezseem bi serum taktırıcam
Evet bekar olana fazla sorun yaratmaz.Amin canım inşallah. Bekar olsa neyse ama evli ve çocuklu biri için izinsiz bir iş çok zor. Sende yıpranırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?