Yaa ilk defa duydum. Ama yediğim belki 3 yemek kaşığı değildir.Bende öyleyim ya böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor. Kurban etinden oluyormuş ateş ishal eklem ağrısı şişlik falan. Şifasından dolayı oluyor diyorlar belki öyle bir şey
Yerleştim bı kaç resmi işlem kaldı evin oda bayram mesaisi açılınca hal olacak inşallah henüz evimde oturmuyor um yaniNe yaptın yerleştin mi
Geçmiş olsunn havalar ısındı birden kırmızı et de ağır bende hastalandim henüz regl olmadım aman Allahım birden sancı tutu beni gözümü acilde açtim idrar yolları enfeksiyonu denildi doğru düzgün doktor yok malesef mesai başlar başlamaz adam akili bir kadın doğuma görünmem şart enfeksiyon böyle adet gecikmesi yaparmiYaa ilk defa duydum. Ama yediğim belki 3 yemek kaşığı değildir.
Ben son zamanlarda hep böyleyim zaten
Geçmiş olsun gönülBende dünden beri biraz hastalandım
Midemi üşüttüm sanırım
Bugünde düzelmezseem bi serum taktırıcam
Enfeksiyon her şeyi yapıyor. Hafife alınacak birşey değil.Geçmiş olsunn havalar ısındı birden kırmızı et de ağır bende hastalandim henüz regl olmadım aman Allahım birden sancı tutu beni gözümü acilde açtim idrar yolları enfeksiyonu denildi doğru düzgün doktor yok malesef mesai başlar başlamaz adam akili bir kadın doğuma görünmem şart enfeksiyon böyle adet gecikmesi yaparmi
Geçmiş olsun canımBende dünden beri biraz hastalandım
Midemi üşüttüm sanırım
Bugünde düzelmezseem bi serum taktırıcam
Verdin mi bugün kanÇok sağol gönüül amin inşallah
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsunn havalar ısındı birden kırmızı et de ağır bende hastalandim henüz regl olmadım aman Allahım birden sancı tutu beni gözümü acilde açtim idrar yolları enfeksiyonu denildi doğru düzgün doktor yok malesef mesai başlar başlamaz adam akili bir kadın doğuma görünmem şart enfeksiyon böyle adet gecikmesi yaparmi
Onlarda hallolur inşallahYerleştim bı kaç resmi işlem kaldı evin oda bayram mesaisi açılınca hal olacak inşallah henüz evimde oturmuyor um yani
Çok teşekkür ederimOnlarda hallolur inşallah
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsunn havalar ısındı birden kırmızı et de ağır bende hastalandim henüz regl olmadım aman Allahım birden sancı tutu beni gözümü acilde açtim idrar yolları enfeksiyonu denildi doğru düzgün doktor yok malesef mesai başlar başlamaz adam akili bir kadın doğuma görünmem şart enfeksiyon böyle adet gecikmesi yaparmi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ben ilk gün yedim midem mahvoldu aynı belirtiler ishal mide bulantısıBende öyleyim ya böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor. Kurban etinden oluyormuş ateş ishal eklem ağrısı şişlik falan. Şifasından dolayı oluyor diyorlar belki öyle bir şey
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun gönül
Canlarım hepinize teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım
Hayır canım hiç duymadım da.Çörek otu yağı denedin mi hiç
İyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.A R Y A canm sen nasl oldun msjlarda göremedim iyisindir inşallah
Yok canım önemli değilKusura bakma ya bilmiyordum üzdüm
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?