Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öyleyim ya böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor. Kurban etinden oluyormuş ateş ishal eklem ağrısı şişlik falan. Şifasından dolayı oluyor diyorlar belki öyle bir şey
Yaa ilk defa duydum. Ama yediğim belki 3 yemek kaşığı değildir.
Ben son zamanlarda hep böyleyim zaten

Yaa ilk defa duydum. Ama yediğim belki 3 yemek kaşığı değildir.
Ben son zamanlarda hep böyleyim zaten
Geçmiş olsunn havalar ısındı birden kırmızı et de ağır bende hastalandim henüz regl olmadım aman Allahım birden sancı tutu beni gözümü acilde açtim idrar yolları enfeksiyonu denildi doğru düzgün doktor yok malesef mesai başlar başlamaz adam akili bir kadın doğuma görünmem şart enfeksiyon böyle adet gecikmesi yaparmi

Enfeksiyon her şeyi yapıyor. Hafife alınacak birşey değil.
Oğlum hastanede yatarken idrar yolu enfeksiyonun dolayı hastalığın ismini unuttum ciddi bi rahatsızlıktan yoğun bakımda yatan bi kız vardı. Çok şaşırmıştım

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Bende öyleyim ya böyle kolumu kaldıracak halim olmuyor. Kurban etinden oluyormuş ateş ishal eklem ağrısı şişlik falan. Şifasından dolayı oluyor diyorlar belki öyle bir şey
Ben ilk gün yedim midem mahvoldu aynı belirtiler ishal mide bulantısı
Bugün daha iyi gibiydim ama şimdi bulantı yine başladı

Gonulmeyvesi gönülcüö geçmiş olsun

Geçmiş olsun gönül

Geçmiş olsun canım
Canlarım hepinize teşekkür ederimm

A R Y A canm sen nasl oldun msjlarda göremedim iyisindir inşallah
İyi değilim baloncuk, sol göğsümde öksürürken ve hareket ederken şiddetli bir ağrı var son 3-4 gündür. Yani baktım biraz, zatürre kaynaklı olabiliyormuş da neden hala toparlayamıyorum.

Ben özel hastanede yatmıştım, bu sefer şehir hastanesine gideceğim iyi bir göğüs hastalıkları doktoru varmış. Zaten bir ay olmak üzere, bakalım ne diyecek bu ağrı beni çok zorluyor, sol kolumla birşey kaldıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…