Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun ilknur üroloji ye gitmen gerekli. Sabahları aç karna limonlu su içsene bana iyi gelmişti bide dut kurusu çayı
Limonlu su iciyorum aslında sabahları genel olarak Ankara ya dönünce ilk işim gitmek olcak. Regl öncesi olması garip geliyo her seferinde bazen regl baslayınca kesiliyo
Ürolojiye gitmen lazım. Turna yemişi alıp ye ya da şu hapı bi dene istersen ben bi ebenin önerisiyle aldım

Eki Görüntüle 3602163
Deneyim canım bunun faydaları nelermis peki
Benimde tekrarlıyor çok can sıkıcı bir durum. İlaçla hafifliyor sonra tekrar başa dönüyor. Sanırım ürolojiye gitmek gerekir bnde baktirmam lazım fırsat bulursam gideyim
Evet baloncuk cok can sıkıcı ya ben cok corapsız terliksiz yere basıyorum üsütmeden olur mu bilmiyorum soruyum onuda bi gidinxe

HeySero haklı çıktın yıprandım iki üç gündür.
Eşimin bir var bir yok oluşundan dolayı.
bim bile daha dün açılmış gerçekten annemgile gittiğimde gördüm..
keşke eşimde biraz tatil olsaydı tamam yine market açık kalıyorsa kalsında
Eşimin izni uzun olabilseydi.
Sabah gündüz sakin iyi geçti zamanım.
Sonra tam akşama doğru sıkıldı oğlum.
Oyalamaya çalıştım. Olduğu kadar neyse babası geldi yemek yedi .
Ablamlar o sırada çay içiyor
Geri biz çaya geçip onlar meyve yiyor.
Ortamda maceralı geçiyor yani can sağlığı .
onlarda canını sıkma düzelir geçer başka bir iş düzeni tekrar olur illaki diyorlar .

İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Kızılcık diğer adı. Kızılcık özü vardı bende yeğenim hep oluyor idrar yolu enfeksiyonu ona verdim içti baya iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…