Çok şükür pinhan
Göğsümde kuzumTam göğsünde mi altındaki kaburga kemiğinde mi. Öksürükte benimde olmuştu hareket edemiyordum
Ne havuzu bonus spora mı yazıldın
Limonlu su iciyorum aslında sabahları genel olarak Ankara ya dönünce ilk işim gitmek olcak. Regl öncesi olması garip geliyo her seferinde bazen regl baslayınca kesiliyoGeçmiş olsun ilknur üroloji ye gitmen gerekli. Sabahları aç karna limonlu su içsene bana iyi gelmişti bide dut kurusu çayı
Deneyim canım bunun faydaları nelermis pekiÜrolojiye gitmen lazım. Turna yemişi alıp ye ya da şu hapı bi dene istersen ben bi ebenin önerisiyle aldım
Eki Görüntüle 3602163
Evet baloncuk cok can sıkıcı ya ben cok corapsız terliksiz yere basıyorum üsütmeden olur mu bilmiyorum soruyum onuda bi gidinxeBenimde tekrarlıyor çok can sıkıcı bir durum. İlaçla hafifliyor sonra tekrar başa dönüyor. Sanırım ürolojiye gitmek gerekir bnde baktirmam lazım fırsat bulursam gideyim
Yağmur ibic in hikayelerini gördün mü?Allahım sen balığın karnında, ateşin içinde, örümcek ağıyla peygamberlerini koruyansın bu insanları da koruyup muhafaza et
İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Kızılcık diğer adı. Kızılcık özü vardı bende yeğenim hep oluyor idrar yolu enfeksiyonu ona verdim içti baya iyi geldiLimonlu su iciyorum aslında sabahları genel olarak Ankara ya dönünce ilk işim gitmek olcak. Regl öncesi olması garip geliyo her seferinde bazen regl baslayınca kesiliyo
Deneyim canım bunun faydaları nelermis peki
Evet baloncuk cok can sıkıcı ya ben cok corapsız terliksiz yere basıyorum üsütmeden olur mu bilmiyorum soruyum onuda bi gidinxe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?