Allahım sen balığın karnında, ateşin içinde, örümcek ağıyla peygamberlerini koruyansın bu insanları da koruyup muhafaza et
Yağmur ibic in hikayelerini gördün mü?
Adamın birine sinirlendim (kocam) temizliğe giriştim.
Kızların dolabını döktüm, yorganlarını kaldırdım, pikeye geçtim.
Dolap üstünü süpürdüm, sildim,epey tozdu.
Kahvaltı hazırladım, kaldırdım.
Çamaşır yıkadım 2 posta, kurudu, katlanacak.
Öyle sinirli nefret doluyumki...
Zaten aslında üzgün ve gerginim, geceden, dünya gündemi..
Biraz tesir altındaydım.
Adama da sinir oldum, geç kalktı, dün izlediği yetmemiş gibi bugun de maç izlemeye devam etti. Futbol sanmayın, badminton, araba-motor yarışı, her türlü.. Ne varsa izledi.
Saçma sapan bir sabahtı.
Iyyy öyle gıcığımki ona şuan, boğmak isterim........
Her söylediği, duruşu bile battı bu sabah.
Çocukları aldı parka götürdü.
Ben işlerime devam ediyorum.
Kahvaltı yapmadım, onlara hazırladım gittim mutfaktan.
Çocuklara da kızgınım, kırgınım. Bu kadar dağınık olmak zorundalar mıkızmadım ama onlara. Evde her yerde bir iş var. Ne olur mesela, ayağına takılanı alsan, benim değil diye almamak neden... Ben de bana ait olmayan çamaşırları katlamasam mı mesela?
Böyle mi yapmak lazım..
Pff...
Ağlamak istiyorum.
Hiçbir şey yemedim, yemicem de. Az sonra tansiyonum düşer zaten açlıktan. Halsiz kalınca yatarım bırakırım.
Yemek de yapmıcam. Ne halleri varsa görsün biraz herkes.
Gerçekten....
Bugunu böyle planlamamıştım.
Ama kim planladığı gibi yaşıyor boşver, bugun de böyle olsun diyorum.
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.
Rahatladım biraz yazınca.
Hadi Bismillah işlere devam, en azından dağınıklık kalksın, bi süpürür kendime gelirim ev düzelince.
Çabuk mu ki bilmem. Yazarken rahatlama geldi yavaştanÇok çabuk mu oldu hadi bismillah demen
Ya böyle olmasak zaten kafayı yeriz napalım söylenip biraz içimizi boşaltıcaz kolay gelsin işinde gücünde.
Allah biliyor evlere verilen emeği
Gördüm. Bazen fikirlerim benzeşiyor bazen gerçekten anlam veremiyorum o kadına.Yağmur ibic in hikayelerini gördün mü?
Doğru bir tane derken?Bu mesajı attıktan 5 dk sonra falan şu hikayeyle başladım aynı gizdlk gibi bir uyanma yaşadım bende.
Her şey mi yalan olur insan umut etmek istiyor... ibiçi takip etmiyorum pek hoşlanmıyorum o kadından ama doğru bir tane ne diyeyim
Gördüm. Bazen fikirlerim benzeşiyor bazen gerçekten anlam veremiyorum o kadına.
Doğru bir tane derken?
İbiç haklı mı diyorsun?
Bilemiyorum gerçekten yaa.
Her zaman farklı yönde düşünüyor. Herkes ak derken o kara diyor. Eyvallah haksız da olmuyor bazen ama...
Bu kez bilemiyorum.
O abluka kırılsaydı, o insanlar kim yardım getirmiş diye bakmayacaktı.
Greta denen iblis kızdan hiç hoşlanmıyorum ama kalkmış gitmiş, belli ki bu noktada böyle düşünüyor. Hani bozuk saat misali, bu kez doğruyu yaptı diyorum ama... Bilemiyorum yine de........
TAbi bakmayacaklardı ama akıllı düşününce saf gibi inandık hiç o gemiye eyvallah derler mi? Refah kapısına müsade etmiyorken neden gemiye geç desinler.O abluka kırılsaydı, o insanlar kim yardım getirmiş diye bakmayacaktı.
Gemiyi geçirmeyeceklerdi evet ama ses getirmek istediler belki.TAbi bakmayacaklardı ama akıllı düşününce saf gibi inandık hiç o gemiye eyvallah derler mi? Refah kapısına müsade etmiyorken neden gemiye geç desinler.
Hani bazı ülkelerin sözü geçerde ona dayanırız desem oda yok. Şov yaptılar sandviç vererek işte
Gizemi bilmiyorum, inceliyim biİbiç fetöcü gibi sanki. Ben gizemi takip ediyorum bu da değişik biri
Kusur kalman beni üzerGizemi bilmiyorum, inceliyim bi
Takibe aldımKusur kalman beni üzer
Bu kadın da aynı şeyi dedi esaslı bir kadınTakibe aldım
Kafalar çorba oldu ama.....
Zaten sağlam değilim
Dur işime devam ediyim, bunları sonra düşüncem.
Ya şu sandviç olayı da ne büyüdü, istediği görüntüleri servis ettiler. Aşağılık medyası, aşağılık fikirleri yahudi oyunları...Bu kadın da aynı şeyi dedi esaslı bir kadın
Ya şu sandviç olayı da ne büyüdü, istediği görüntüleri servis ettiler. Aşağılık medyası, aşağılık fikirleri yahudi oyunları...
Tarihperisi ne diyecek bakalım.
Said Ercan başka söylüyor bu Gizem başka, İbiç başka.
Bize hüsnüzan yakışırdı ama iğrendik artık anın bu binbir türlü yüzlü insanlarından.
Allah selamete çıkarsın mazlumları. Bize de akıl sağlığı versin zira uzaktan seyrede seyrede kendi evimizde de huzur kaçıyor işte. Sadece seyrederken...
Bende takip etmiyorum ablam atmış bana da. Çok şaşırdım bende umut ediyoruz bişeyler olsun istiyoruzBu mesajı attıktan 5 dk sonra falan şu hikayeyle başladım aynı gizdlk gibi bir uyanma yaşadım bende.
Her şey mi yalan olur insan umut etmek istiyor... ibiçi takip etmiyorum pek hoşlanmıyorum o kadından ama doğru bir tane ne diyeyim
Bende pek sevmiyorum kendini ne yalan söyleyeyim. Ama bu yazdıkları da haklı gibi geldi banaGördüm. Bazen fikirlerim benzeşiyor bazen gerçekten anlam veremiyorum o kadına.
Doğru bir tane derken?
İbiç haklı mı diyorsun?
Bilemiyorum gerçekten yaa.
Her zaman farklı yönde düşünüyor. Herkes ak derken o kara diyor. Eyvallah haksız da olmuyor bazen ama...
Bu kez bilemiyorum.
O abluka kırılsaydı, o insanlar kim yardım getirmiş diye bakmayacaktı.
Greta denen iblis kızdan hiç hoşlanmıyorum ama kalkmış gitmiş, belli ki bu noktada böyle düşünüyor. Hani bozuk saat misali, bu kez doğruyu yaptı diyorum ama... Bilemiyorum yine de........
tamam swetcim alayım bundan teşekkür ederimİdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Kızılcık diğer adı. Kızılcık özü vardı bende yeğenim hep oluyor idrar yolu enfeksiyonu ona verdim içti baya iyi geldi
Ooo dolmuşsun baya pinhan. Benimde yazacak cok seyim varda yazsam bayram burnumdan geldi gerçektnAdamın birine sinirlendim (kocam) temizliğe giriştim.
Kızların dolabını döktüm, yorganlarını kaldırdım, pikeye geçtim.
Dolap üstünü süpürdüm, sildim,epey tozdu.
Kahvaltı hazırladım, kaldırdım.
Çamaşır yıkadım 2 posta, kurudu, katlanacak.
Öyle sinirli nefret doluyumki...
Zaten aslında üzgün ve gerginim, geceden, dünya gündemi..
Biraz tesir altındaydım.
Adama da sinir oldum, geç kalktı, dün izlediği yetmemiş gibi bugun de maç izlemeye devam etti. Futbol sanmayın, badminton, araba-motor yarışı, her türlü.. Ne varsa izledi.
Saçma sapan bir sabahtı.
Iyyy öyle gıcığımki ona şuan, boğmak isterim........
Her söylediği, duruşu bile battı bu sabah.
Çocukları aldı parka götürdü.
Ben işlerime devam ediyorum.
Kahvaltı yapmadım, onlara hazırladım gittim mutfaktan.
Çocuklara da kızgınım, kırgınım. Bu kadar dağınık olmak zorundalar mıkızmadım ama onlara. Evde her yerde bir iş var. Ne olur mesela, ayağına takılanı alsan, benim değil diye almamak neden... Ben de bana ait olmayan çamaşırları katlamasam mı mesela?
Böyle mi yapmak lazım..
Pff...
Ağlamak istiyorum.
Hiçbir şey yemedim, yemicem de. Az sonra tansiyonum düşer zaten açlıktan. Halsiz kalınca yatarım bırakırım.
Yemek de yapmıcam. Ne halleri varsa görsün biraz herkes.
Gerçekten....
Bugunu böyle planlamamıştım.
Ama kim planladığı gibi yaşıyor boşver, bugun de böyle olsun diyorum.
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.
Rahatladım biraz yazınca.
Hadi Bismillah işlere devam, en azından dağınıklık kalksın, bi süpürür kendime gelirim ev düzelince.
Bayram güzel geçti bizim.tamam swetcim alayım bundan teşekkür ederim
Ooo dolmuşsun baya pinhan. Benimde yazacak cok seyim varda yazsam bayram burnumdan geldi gerçektn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?