- 2 Ağustos 2013
- 38.201
- 127.859
- 798
Yaaa öyle mi konuşuruz inşallah. Eniştemin tanıdığı var aşırı yoğun adam o geldi mart nisan gibi. Fiyat verdi malzemeleri yazdı. Bugün yarın derken yaz geldiusta bulamazsanız eşimlede bi görüşün , kendimizinkini bekletir gerekirse şehir dışına çok gitti iş için
Nasılsın canım. Bacağın nasıl. Kızların nasıl
Herkese günaydınnnn
En çok sevdiğim gifimle sizleri selamlamak istedim
siz bi konuştuğunuz ustayla netleştirin işinizi ona göre haberleşiriz canım ,Yaaa öyle mi konuşuruz inşallah. Eniştemin tanıdığı var aşırı yoğun adam o geldi mart nisan gibi. Fiyat verdi malzemeleri yazdı. Bugün yarın derken yaz geldi
hoş geldin canım nasılsın prenseslerin nasıl
Herkese günaydınnnn
Maşallah demek ki iyi usta eşin şehir dışına da gittiğine göresiz bi konuştuğunuz ustayla netleştirin işinizi ona göre haberleşiriz canım ,
eşim trabzona, balıkesire,aydına orduya ve bizim köye annemlerim evini yapmaya gitti
35 senedir bu işi yapıyo çok şükür bi şikayet gelmediMaşallah demek ki iyi usta eşin şehir dışına da gittiğine göre
Sabah annemin komşularıyla pikniğe gittikNapıyonuzzzz sesiniz soluğunuz çıkmıyor
İyi bende yat kalk aynıSabah annemin komşularıyla pikniğe gittik
Akşam da kına var, annemdeyim.
Sen napıyosun nasıl gidiyor
Daha ne yattın ki dur hele yukardan bakınca ayaklarını görmediğin zaman yatmak çok eğlenceli olacakİyi bende yat kalk aynı
Herkese günaydınnnn
Valla bonus sıkıldımDaha ne yattın ki dur hele yukardan bakınca ayaklarını görmediğin zaman yatmak çok eğlenceli olacak
Mr i iyi çıkmıştı bayram sonrası evime döneceğim diyorduTinnoşum sen nerdesin ya nasılsın düzeldin mi? Kızların nasıl?
Öyle bir geçiyor ki şaşırıyorsunValla bonus sıkıldımevi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?