Düzenli Evimiz & Hayatımız

usta bulamazsanız eşimlede bi görüşün , kendimizinkini bekletir gerekirse şehir dışına çok gitti iş için
Yaaa öyle mi konuşuruz inşallah. Eniştemin tanıdığı var aşırı yoğun adam o geldi mart nisan gibi. Fiyat verdi malzemeleri yazdı. Bugün yarın derken yaz geldi

Yaaa öyle mi konuşuruz inşallah. Eniştemin tanıdığı var aşırı yoğun adam o geldi mart nisan gibi. Fiyat verdi malzemeleri yazdı. Bugün yarın derken yaz geldi
siz bi konuştuğunuz ustayla netleştirin işinizi ona göre haberleşiriz canım ,
eşim trabzona, balıkesire,aydına orduya ve bizim köye annemlerim evini yapmaya gitti

siz bi konuştuğunuz ustayla netleştirin işinizi ona göre haberleşiriz canım ,
eşim trabzona, balıkesire,aydına orduya ve bizim köye annemlerim evini yapmaya gitti
Maşallah demek ki iyi usta eşin şehir dışına da gittiğine göre

Daha ne yattın ki dur hele yukardan bakınca ayaklarını görmediğin zaman yatmak çok eğlenceli olacak
Valla bonus sıkıldım evi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn

Valla bonus sıkıldım evi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn
Öyle bir geçiyor ki şaşırıyorsun ilerleyen zamanda kahveye izin verebilir doktorun. Günde 1 fincan sorun olmaz diyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…