- 28 Ekim 2022
- 9.563
- 27.793
- 478
- 29
BingonunKötü enerji yer silerek atılır konulu görsel
duşta kullandığınız plastik terlikleri nasıl temizliyorsunuz pis geliyor gözüme ne kadar cifle çamaşır suyuyla yıkasamda yarın çamaşır suyuna batırıp çamaşır makinesinde kısa programda yıkıyayım diyorum
bu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldıÖğlen sıcağında bahçeye gitmek gibi bi hata yaptım 3 e geliyordu. Piştik yandık 35 dereceydi. Kaç gündür gidemedim ağaçlar susuz kaldı yapraklar solmuş hemen 2 şer kez suladım kendilerine geldiler. Bi yapılsaydı şu ev hayırlısıyla.
benimde duşta kullandığım terlikler kararıyo altları , çamaşır suyu cifle temizliyorum arada ama tam istediğim gibi olmuyoBugün
Çöpleri çıkardım
2 posta çamaşır attım makineye
Kuruyanları katladım yerleştirdim
Banyo lavabosunu ovdum
Duşakabini yıkadım
Banyonun yerini aynasını sildim
Robot evi süpürdü
Kitaplığı düzenledim
Akşam yemeği yaptım
(tavuklu türlü
Bulgur pilavı)
Ocağı sildim domolla
Evi sildim arap sabunlu suyla
Kettıl,kahve makinesi ve mutfak lavabosunu sirkeli su yaptım(kireç kalıntısını en kısa çözen)
.
Bebeğimi yıkadım çok zor uyuttum ev gözüme batıyor yine bu aralar leş gibi geliyor hanımlar duşta kullandığınız plastik terlikleri nasıl temizliyorsunuz pis geliyor gözüme ne kadar cifle çamaşır suyuyla yıkasamda yarın çamaşır suyuna batırıp çamaşır makinesinde kısa programda yıkıyayım diyorum
Yapıcaz abla Allah izin verirse. Kv sinir etti beni. Orda bi göz oda vardı çelik bilmem bişeyden. Onu söktürmeye başladık. Sonra bunlar kendi bahçesine koyacaktı onu. Gidiyorum geliyorum aynı duruyor. Kaynımın düğünü var ay sonu ondan sonra yaparız dio. Bizde siz ne zaman yaptırırsanıs yaptırın sıcaklarda gidiyoruz perişan oluyoruz geri hemen geliyoruz dedik. Olmaz ustaların başında durcam dio. Mazallah ustalar bi mola verir olur mu öyle şey derdi o. Eşimde siz karışmayın dedi. Bakalım bir güne heralde o ev sökülür. Sonrada yenisi başlar. Ne güzel valla eşinin usta olması. Ustada bulamıyoruz baya yoğunlar tanıdıklarbu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldı
fırsat bulup yapabilirse bakalım
usta bulamazsanız eşimlede bi görüşün , kendimizinkini bekletir gerekirse şehir dışına çok gitti iş içinYapıcaz abla Allah izin verirse. Kv sinir etti beni. Orda bi göz oda vardı çelik bilmem bişeyden. Onu söktürmeye başladık. Sonra bunlar kendi bahçesine koyacaktı onu. Gidiyorum geliyorum aynı duruyor. Kaynımın düğünü var ay sonu ondan sonra yaparız dio. Bizde siz ne zaman yaptırırsanıs yaptırın sıcaklarda gidiyoruz perişan oluyoruz geri hemen geliyoruz dedik. Olmaz ustaların başında durcam dio. Mazallah ustalar bi mola verir olur mu öyle şey derdi o. Eşimde siz karışmayın dedi. Bakalım bir güne heralde o ev sökülür. Sonrada yenisi başlar. Ne güzel valla eşinin usta olması. Ustada bulamıyoruz baya yoğunlar tanıdıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?