Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben kullanmıyorum duşta terlik ama plaj terliği gibi evadan olanları ya da plastik olanları makinede yıkıyorum at gitsin hiç elde uğraşma

Dün o kadar yoruldum ki, dünü yazacak halim olmadı.
Büyük yaz temizliği başlattım.

Gece börek yaptım, şimdi pişiriyorum.
Oğluşun sınıf pikniği var.
Hazırlık yapıyorum.
Bugun o da çıksın aradan işlere devam.
Enerjim oldukça evle ilgilenicem.

bu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldı
fırsat bulup yapabilirse bakalım

benimde duşta kullandığım terlikler kararıyo altları , çamaşır suyu cifle temizliyorum arada ama tam istediğim gibi olmuyo
makineye hiç atmadım bi deniyim bende banyo paspaslarıyla birlikte atarım

bayramın 3. günü pazar günü bende mutfak balkon camını ve mutfağın sürgülü kapısı var büyük camlı onları
sildim tüllerini yıkadım , mutfak sandalyelerini salon sandalyelerini sildim , koltukların üstündende bi geçtim
kapılarım ve buzdolabım silinecek
bu hafta sonu teyzemin torununun düğünü var bu akşam köye gidicez nasip olursa oğlumla , kızım gelemiyo onunda kaynının nikahı var pazar günü eşiminde işleri yoğun oda gelmiyo oda kızımın kaynının nikahına gider ,
yarın için izin alıcam işten
bu hafta babalar günüymüş iyi denk geldi babamada bi hediye alıyım

günaydın
Hayırlı cumalarr
Saat 6 buçukta uyandım
Oğlumda uyandı.
Onla ilgilendim tabi o erken uyandığı için
Tekrar uyudu 8 buçukta
Ben kahvaltımı yaptım..
Eşim evde yoktu zaten
Dedesigili mezara sonra market alışverişine
En son notere götürecek .
Baya işleri var
İşten öğleye kadar izin almış .
bende umuta sebze çorbası yaptım.
Bize mercimekli çorba yaptım.
Bulaşıkları makineye dizdim.
Evi umut uyanınca süpürebilirim.
Şimdilik çay aldım içiyorum.
odalar havalandı.

bu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldı
fırsat bulup yapabilirse bakalım
Yapıcaz abla Allah izin verirse. Kv sinir etti beni. Orda bi göz oda vardı çelik bilmem bişeyden. Onu söktürmeye başladık. Sonra bunlar kendi bahçesine koyacaktı onu. Gidiyorum geliyorum aynı duruyor. Kaynımın düğünü var ay sonu ondan sonra yaparız dio. Bizde siz ne zaman yaptırırsanıs yaptırın sıcaklarda gidiyoruz perişan oluyoruz geri hemen geliyoruz dedik. Olmaz ustaların başında durcam dio. Mazallah ustalar bi mola verir olur mu öyle şey derdi o. Eşimde siz karışmayın dedi. Bakalım bir güne heralde o ev sökülür. Sonrada yenisi başlar. Ne güzel valla eşinin usta olması. Ustada bulamıyoruz baya yoğunlar tanıdıklar

usta bulamazsanız eşimlede bi görüşün , kendimizinkini bekletir gerekirse şehir dışına çok gitti iş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…