Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bi daraldım anlatamam ev üstüme geliyor ama gerçekten geliyor mutfağı yine değiştirmeye kalktım ortalık fena. Dolap içlerine falan gircem ama yok sığamıyorum ya valla her yer dolu dolu ruhum daralıyor. Bide thermomix aldık yer çok gibi yer açmaya çalışıyorum salona attım kendimi orda bahçeye gidecekler var ayrı ruhum daraldı. Oturma odası zaten nanay ahsen dağıtmış. Kapıyı çekip çıkasım var o durumdayım

Valla bonus sıkıldım evi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn

Kahvenin yerine kakao uyar mı şimdilik?
Dr una kafeinsiz kahveleri sor istersen bakalım ne diycek.

Öyle bir geçiyor ki şaşırıyorsun ilerleyen zamanda kahveye izin verebilir doktorun. Günde 1 fincan sorun olmaz diyorlar genelde
Türk kahvesi 1 fincan içebilirsin dedi ama ben büyük bardak buzlu filtre kahve istiyorum sweetim neyse artık seneye bahara doğru içerim heralde

Ay sweet thermomiks mi aldınız ? Denedin mi güzel mi ? Bende çok görüyorum merak ediyorum

Valla bonus sıkıldım evi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn
Sürekli yatıcanmı Dr öyle bişe dedımı
Düşük tehliken yoksa yatırmaz fazla sen yinede dikkat et

Ay sweet thermomiks mi aldınız ? Denedin mi güzel mi ? Bende çok görüyorum merak ediyorum
Bugün geldi daha. Kendilerine yer ayarlıyorum mutfak nanay oldu yarın denerim inşallah baya araştırdım bende memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah yani kalmalıyım

Hafif kahve katarak yaparsın kendine yada biraz daha küçük bardakla yap
Doktora bir gidiyimde en kötü öyle yaparım nane
Sürekli yatıcanmı Dr öyle bişe dedımı
Düşük tehliken yoksa yatırmaz fazla sen yinede dikkat et
Yok abla sürekli yatmıyorum yemek yapıyorum kablosuzla ev süpürüyorum ama başka iş yapmıyorum ağır kaldırma kendini zorlama dedi hemşire. Bi gidiyim doktora her şey yolunda derse inşallah yavaş yavaş başlarım işe diye düşünüyorum

Bugün geldi daha. Kendilerine yer ayarlıyorum mutfak nanay oldu yarın denerim inşallah baya araştırdım bende memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah yani kalmalıyım
O kadar para verdiysen mecbur kalmak zorundasın sweet sen kullan biraz bize öneride bulun yer bulursan

İş yapma boş ver gerekirse bi kadın tutarsın büyük temizliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…