- 2 Ağustos 2013
- 38.230
- 128.029
- 798
Valla bonus sıkıldımevi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn
Hahahaha güldüm swet hakkını helal etBide thermomix aldık yer çok gibi yer açmaya çalışıyorum
Türk kahvesi 1 fincan içebilirsin dedi ama ben büyük bardak buzlu filtre kahve istiyorum sweetimÖyle bir geçiyor ki şaşırıyorsunilerleyen zamanda kahveye izin verebilir doktorun. Günde 1 fincan sorun olmaz diyorlar genelde
Ay sweet thermomiks mi aldınız ? Denedin mi güzel mi ? Bende çok görüyorum merak ediyorumBen bi daraldım anlatamam ev üstüme geliyor ama gerçekten geliyormutfağı yine değiştirmeye kalktım ortalık fena. Dolap içlerine falan gircem ama yok sığamıyorum ya valla her yer dolu dolu ruhum daralıyor. Bide thermomix aldık yer çok gibi yer açmaya çalışıyorum salona attım kendimi orda bahçeye gidecekler var ayrı ruhum daraldı. Oturma odası zaten nanay ahsen dağıtmış. Kapıyı çekip çıkasım var o durumdayım
Yok bonus kahvenin yerini hiçbir şey dolduramaz bende iki kuruşluk bi kahve keyfim vardı onuda kaybettimKahvenin yerine kakao uyar mı şimdilik?
Dr una kafeinsiz kahveleri sor istersen bakalım ne diycek.
Oh ne güzel piknik kınaSabah annemin komşularıyla pikniğe gittik
Akşam da kına var, annemdeyim.
Sen napıyosun nasıl gidiyor
Hafif kahve katarak yaparsın kendine yada biraz daha küçük bardakla yapYok bonus kahvenin yerini hiçbir şey dolduramaz bende iki kuruşluk bi kahve keyfim vardı onuda kaybettim
Sürekli yatıcanmı Dr öyle bişe dedımıValla bonus sıkıldımevi şey götürüyor eşim ufak ufak yapıyor ama güzel yapamıyor içim daralıyor. Doya doya kahve içmek istiyorum bianda hayatım değişti ya nasıl geçecek onca zamannn
Ay valla halime gülüyorum bi yandan ağlama moduna giriyorumHahahaha güldüm swet hakkını helal et
Gittiğinde sor bi yaw izin verir belki canın çekmiş o kadarTürk kahvesi 1 fincan içebilirsin dedi ama ben büyük bardak buzlu filtre kahve istiyorum sweetimneyse artık seneye bahara doğru içerim heralde
Bugün geldi daha. Kendilerine yer ayarlıyorum mutfak nanay olduAy sweet thermomiks mi aldınız ? Denedin mi güzel mi ? Bende çok görüyorum merak ediyorum
Doktora bir gidiyimde en kötü öyle yaparım naneHafif kahve katarak yaparsın kendine yada biraz daha küçük bardakla yap
Yok abla sürekli yatmıyorum yemek yapıyorum kablosuzla ev süpürüyorum ama başka iş yapmıyorum ağır kaldırma kendini zorlama dedi hemşire. Bi gidiyim doktora her şey yolunda derse inşallah yavaş yavaş başlarım işe diye düşünüyorumSürekli yatıcanmı Dr öyle bişe dedımı
Düşük tehliken yoksa yatırmaz fazla sen yinede dikkat et
O kadar para verdiysen mecbur kalmak zorundasın sweetBugün geldi daha. Kendilerine yer ayarlıyorum mutfak nanay olduyarın denerim inşallah baya araştırdım bende memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah yani kalmalıyım
İş yapma boş ver gerekirse bi kadın tutarsın büyük temizliğeDoktora bir gidiyimde en kötü öyle yaparım nane
Yok abla sürekli yatmıyorum yemek yapıyorum kablosuzla ev süpürüyorum ama başka iş yapmıyorum ağır kaldırma kendini zorlama dedi hemşire. Bi gidiyim doktora her şey yolunda derse inşallah yavaş yavaş başlarım işe diye düşünüyorum
Allah izin verirse her şey yolunda giderse annemlere diyeceğim abla annemde kaynanamda yapar zatenİş yapma boş ver gerekirse bi kadın tutarsın büyük temizliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?