- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.550
- 798
- 29
Bebiş kaç aylık oldu lora. Bu arada biberiye suyu sac beyazlatıyomus haberin olsun. En güzeli zeytinyagı ben arada sürer bekletir yıkarım bide sacını cok mu topluyosun çok toplayınca sac cok dökülüyo lastikli tokalarla özellikleKızlar bu saç dökülmesi aşırı asiri yumak yumak saç bırakıyorum resmen. Geçer dediler geçmiyor artıyor vitaminlerim eksik değil. Bi kür mür bisi var mi bildiğiniz? Biberiye suyu aldım 1.sise bitmedi ama sanki fayda etmedi.
Güneşliklere üstten ek yaptırabilirsin altta kaldığı için göze batmazYani tavandan süpürgelik kısmına kadar pencerem yere kadar uzun ama perdemi 2 80 gbi yapmış standart bu diyor sonra bir çok yeri aradım 3 20 ye kadar uzunluk var dediler tabi fiyatida birazcık yüksek şimdi mecbur yenisini yapacam yavaş yavaş en azindna salondakileri degstrcm guneslikleri iki penceredir sonra diğer oda. Oda oda gdcm nakit sıkıntısı olmasa direk komple degstrcktm de eşim asla izin vermez şimdi yeni tasindik baya yükü ağırlaştı haklı yani perdecinin sorumsuzluğu bize mal oldu
Hormonların etkisi ile dökülüyor doğum emzirme vb derken benim yeni düzeldiKızlar bu saç dökülmesi aşırı asiri yumak yumak saç bırakıyorum resmen. Geçer dediler geçmiyor artıyor vitaminlerim eksik değil. Bi kür mür bisi var mi bildiğiniz? Biberiye suyu aldım 1.sise bitmedi ama sanki fayda etmedi.
Bende öyle düşünüyorum ek yaptiracam en azından kısalık ortadan kalkar sonra zaman içinde yavaş yavaş değiştiririmGüneşliklere üstten ek yaptırabilirsin altta kaldığı için göze batmaz
Yeni taşınınca mutlaka aksilikler oluyor malesef can sağlığı olsunBende öyle düşünüyorum ek yaptiracam en azından kısalık ortadan kalkar sonra zaman içinde yavaş yavaş değiştiririm
Aynen sağlık olsun her türlü hal olur zamanla rabim çaresiz dert vermesinYeni taşınınca mutlaka aksilikler oluyor malesef can sağlığı olsun
1 sene olmuş çok özlendin güzel kalplimHayırlı bayramlar canlarimçok yoğunum giremiyorum sizleri çok özlüyorum
Ablacım benim sol göğsümde uzanıp kalkarken, hapşırınca, öksürünce, derin nefes alınca şiddetli ağrılar oluyor. Göğüs hastalıklarına gittim, bizlik değil dedi. Kardiyolojiye gönderdi. Ona gittim, bizlik bir sorun yok dedi, genel cerraha yönlendirdi. Yarın da ona gideceğim bu hastalık beni mahvetti resmen, yaşlandığımı hissediyorumgeçmiş olsun canım sen nasıl oldun
Geçmiş olsun inşallahAblacım benim sol göğsümde uzanıp kalkarken, hapşırınca, öksürünce, derin nefes alınca şiddetli ağrılar oluyor. Göğüs hastalıklarına gittim, bizlik değil dedi. Kardiyolojiye gönderdi. Ona gittim, bizlik bir sorun yok dedi, genel cerraha yönlendirdi. Yarın da ona gideceğim bu hastalık beni mahvetti resmen, yaşlandığımı hissediyorum
Benim akşama güzel bi sinir krizi geçirmem gerekiyor çünkü en çok sinirli olunca güzel iş yapıyorum
Maşallah diyelimİşlerim bitti yavrular
Sizler ne ettiniz
Bir kahve yapıyım da içelim karşılıklı
Her yer hem toplu hem temiz
Çamaşır bile yok katlanacak, yıkanacak bile yok
Yemek bile var
Mikemmel bir gün
Kahveyi hak ettim
bide ona git bakalım ne dicek , bu sene zatürre çok kişiyi etkiledi annemde 2-3 ayda anca düzeldiAblacım benim sol göğsümde uzanıp kalkarken, hapşırınca, öksürünce, derin nefes alınca şiddetli ağrılar oluyor. Göğüs hastalıklarına gittim, bizlik değil dedi. Kardiyolojiye gönderdi. Ona gittim, bizlik bir sorun yok dedi, genel cerraha yönlendirdi. Yarın da ona gideceğim bu hastalık beni mahvetti resmen, yaşlandığımı hissediyorum
Doktor 3-6 ay dedi.bide ona git bakalım ne dicek , bu sene zatürre çok kişiyi etkiledi annemde 2-3 ayda anca düzeldi
sen gençsin toparlarsın merak etme vitamin protein ağırlıklı beslenmeye çalış zatürre de beslenme önemli
zaten iştah kesiyo bu hastalık
İHH afiyet olsun şimdidenSelamm kızlar bütün işlerim bitti akşamada fırında somon yapcam cocuklara yeni oyuncak almıstık onlarla oturdum bende oynuyorum. Komsuya bi kahveye cıkcam birazdan
Teşekkür ederim canımİHH afiyet olsun şimdiden
somon balığını bende çok severim afiyet olsunSelamm kızlar bütün işlerim bitti akşamada fırında somon yapcam cocuklara yeni oyuncak almıstık onlarla oturdum bende oynuyorum. Komsuya bi kahveye cıkcam birazdan
Oyy battı ortalıkMaşallah diyelimdarısı bana olsun klimaci gelmiş klima takıyor ev yine inşaata döndü bu gün sadece temizlik yapacam süpür sil topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?