Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebiş kaç aylık oldu lora. Bu arada biberiye suyu sac beyazlatıyomus haberin olsun. En güzeli zeytinyagı ben arada sürer bekletir yıkarım bide sacını cok mu topluyosun çok toplayınca sac cok dökülüyo lastikli tokalarla özellikle

Güneşliklere üstten ek yaptırabilirsin altta kaldığı için göze batmaz

Hormonların etkisi ile dökülüyor doğum emzirme vb derken benim yeni düzeldi

geçmiş olsun canım sen nasıl oldun
Ablacım benim sol göğsümde uzanıp kalkarken, hapşırınca, öksürünce, derin nefes alınca şiddetli ağrılar oluyor. Göğüs hastalıklarına gittim, bizlik değil dedi. Kardiyolojiye gönderdi. Ona gittim, bizlik bir sorun yok dedi, genel cerraha yönlendirdi. Yarın da ona gideceğim bu hastalık beni mahvetti resmen, yaşlandığımı hissediyorum

Geçmiş olsun inşallah

İşlerim bitti yavrular
Sizler ne ettiniz
Bir kahve yapıyım da içelim karşılıklı

Her yer hem toplu hem temiz
Çamaşır bile yok katlanacak, yıkanacak bile yok
Yemek bile var
Mikemmel bir gün

Kahveyi hak ettim
Maşallah diyelim darısı bana olsun klimaci gelmiş klima takıyor ev yine inşaata döndü bu gün sadece temizlik yapacam süpür sil topla

bide ona git bakalım ne dicek , bu sene zatürre çok kişiyi etkiledi annemde 2-3 ayda anca düzeldi
sen gençsin toparlarsın merak etme vitamin protein ağırlıklı beslenmeye çalış zatürre de beslenme önemli
zaten iştah kesiyo bu hastalık

Doktor 3-6 ay dedi.
Benim aksine iştahım açıldı abla ya çok üzgünüm resmen bes kilogram falan aldım annem ha bire yedirdi bağışıklığım güçlensin diye, kendimi çok mutsuz hissediyorum.

Selamm kızlar bütün işlerim bitti akşamada fırında somon yapcam cocuklara yeni oyuncak almıstık onlarla oturdum bende oynuyorum. Komsuya bi kahveye cıkcam birazdan
somon balığını bende çok severim afiyet olsun

Maşallah diyelim darısı bana olsun klimaci gelmiş klima takıyor ev yine inşaata döndü bu gün sadece temizlik yapacam süpür sil topla
Oyy battı ortalık
Neyse olsun sıcak yaz günlerinin dermanı gelmiş, olsun o kadar eziyeti
İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…