- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Anaa sacimda da beyazlar artti kocama yukleniyordum bende gdhddj bebis 7. Ayına giriceek bi kaç gün sonra. Lastikle toplamiyorum da bağlamadan topluyorum genelde örüyorum o zaman az dökülüyor yerlere. Zeytinyağı deneyim bi. Saç maskesi baktım da bideBebiş kaç aylık oldu lora. Bu arada biberiye suyu sac beyazlatıyomus haberin olsun. En güzeli zeytinyagı ben arada sürer bekletir yıkarım bide sacını cok mu topluyosun çok toplayınca sac cok dökülüyo lastikli tokalarla özellikle
Teşekkürler aynen yazın farz burda bizim sadece salonun vardı mecbur orda uyuyorduk şimdi yatak odasına takıldı ev hediyesi olarak geldiOyy battı ortalık
Neyse olsun sıcak yaz günlerinin dermanı gelmiş, olsun o kadar eziyeti
İyi günlerde kullanın.
Msiafir mi varBıktım bu herşeyi son güne bırakma huyumdan. Bi çözümü olsa
Kocanla biraz sohbet etmen kafiBenim akşama güzel bi sinir krizi geçirmem gerekiyor çünkü en çok sinirli olunca güzel iş yapıyorum
Emzirirken oluyor yaKızlar bu saç dökülmesi aşırı asiri yumak yumak saç bırakıyorum resmen. Geçer dediler geçmiyor artıyor vitaminlerim eksik değil. Bi kür mür bisi var mi bildiğiniz? Biberiye suyu aldım 1.sise bitmedi ama sanki fayda etmedi.
Okyanus un da bebeği benimkiyle sanırım belki ondandır
Olabilir canm bu yüzden benzetiyorsundur Ege 8 aylık seninki ne kadar dolunayOkyanus un da bebeği benimkiyle sanırım belki ondandır
Benim 5 bucuk oldu sayılır.Olabilir canm bu yüzden benzetiyorsundur Ege 8 aylık seninki ne kadar dolunay
Evet umutla ayniyiz ama yakın sayılırız sizlede
EvetEvet umutla ayniyiz ama yakın sayılırız sizlede
Okyanus un da bebeği benimkiyle sanırım belki ondandır
Biri ege biri umut demi :)Olabilir canm bu yüzden benzetiyorsundur Ege 8 aylık seninki ne kadar dolunay
Evet benimki 2.umutBiri ege biri umut demi :)
Evet benim oğlum 8 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?