- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Sağol ablacımsomon balığını bende çok severim afiyet olsun
Hahaha sen yinede kocana yüklen boşver çaktırmaAnaa sacimda da beyazlar artti kocama yukleniyordum bende gdhddj bebis 7. Ayına giriceek bi kaç gün sonra. Lastikle toplamiyorum da bağlamadan topluyorum genelde örüyorum o zaman az dökülüyor yerlere. Zeytinyağı deneyim bi. Saç maskesi baktım da bide
Sıkı topluyosan özellikle etkiliyo bide havasız kalıyo sac toplu olunca sürekli hava alması lazım@Aktif Lorailknurrr22 bende aynı konudan müzdaribim
Ama ben topluyorum da saçımı onun etkilediğini bilmiyodum
Kel kalacağım yakında
Benimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadıAnaa sacimda da beyazlar artti kocama yukleniyordum bende gdhddj bebis 7. Ayına giriceek bi kaç gün sonra. Lastikle toplamiyorum da bağlamadan topluyorum genelde örüyorum o zaman az dökülüyor yerlere. Zeytinyağı deneyim bi. Saç maskesi baktım da bide
Yaa yanmamıştır diyodum üzüldüm insallah cabuk yapılırİyi akşamlar hanımlar
Benim elektrikli süpürgem motoru yanmışyeni motor bakilacak inşallah kısa sürer yapılana kadar bi şekilde idare edecem artk
İnşallah ya başıma iş çıktıYaa yanmamıştır diyodum üzüldüm insallah cabuk yapılır
Hayırlı olsunİnstagramımı açtım. Özelden diyinde ekleyim sizi
Şarteli attırmadı mı prizdeyken çünkü kendini korumaya almak icin genelde atıyo şartel aletler zarar görmeden. Benim ütüde öyle olmustu bildigin simsiyahtı fişi cektigimdeİnşallah ya başıma iş çıktıniye yandı onu da anlamadım
Ay süpürgesiz de zor ya inşallah hemen olurİyi akşamlar hanımlar
Benim elektrikli süpürgem motoru yanmışyeni motor bakilacak inşallah kısa sürer yapılana kadar bi şekilde idare edecem artk
Yok hemen çalışır gibi oldu durdu koku çıktı ben hemen kapattım bekleseydim belki sartel atardı. Neyse sağlık olsun diyelimŞarteli attırmadı mı prizdeyken çünkü kendini korumaya almak icin genelde atıyo şartel aletler zarar görmeden. Benim ütüde öyle olmustu bildigin simsiyahtı fişi cektigimde
Benimde geçen sene baya dökülüyordu d vitamini ve b12 kullandım bi kaç kutu baya işe yaradıBenimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı
Geçmiş olsunDeniz'e kahvaltı yaptırıyorum, biraz ateşi var 38 lerde. Bugün onunla ilgileneceğim ve katlanmayı bekleyen üç makine çamaşırım var onları hallederim
Geçer yavrum daha erken. 4.ay gibi başlıyor devam ediyor. Benim baya uzun süre olmuştu sonra azaldıKızlar bu saç dökülmesi aşırı asiri yumak yumak saç bırakıyorum resmen. Geçer dediler geçmiyor artıyor vitaminlerim eksik değil. Bi kür mür bisi var mi bildiğiniz? Biberiye suyu aldım 1.sise bitmedi ama sanki fayda etmedi.
Ben dolunay a demiştim ya kv ile havalar nasıl diye kv yanına gitti sandım daa. Meğer okyanusmuş o
Ben onu ilk kullandım güzel işe yaradı ama kaşıntı yaptı bitlenmiş gibiydi bıraktım. Sonra dökülme arttı geri başladım ama fayda etmiyor önceki gibi azalttı ama hala dökülüyorBenimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı
Yazıyorum özeldendolunaybekler
sweetgirlcandy
Gonulmeyvesi kızlar size özel mesaj atılmıyo YouTube kanalıma abone olur musunuz diye link atcaktım
Evet evet hatırladımmmBen dolunay a demiştim ya kv ile havalar nasıl diye kv yanına gitti sandım daa. Meğer okyanusmuş o
Abla vitaminleri de uzun süre kullandım ama dökülmesi durmadı malesef , belki de benim hormon ilaçlarından dökülme artmış olabilirBenimde geçen sene baya dökülüyordu d vitamini ve b12 kullandım bi kaç kutu baya işe yaradı
Evet ilk kullandığımda beğendim kokusunu yumuşacık yapmasını ama fayda etmiyorBen onu ilk kullandım güzel işe yaradı ama kaşıntı yaptı bitlenmiş gibiydi bıraktım. Sonra dökülme arttı geri başladım ama fayda etmiyor önceki gibi azalttı ama hala dökülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?