Düzenli Evimiz & Hayatımız

somon balığını bende çok severim afiyet olsun
Sağol ablacım
Hahaha sen yinede kocana yüklen boşver çaktırma saçlarını açıkta bırak çoğunlukla inan acıkken daha az dökülüyo
@Aktif Lora ilknurrr22 bende aynı konudan müzdaribim
Ama ben topluyorum da saçımı onun etkilediğini bilmiyodum
Kel kalacağım yakında
Sıkı topluyosan özellikle etkiliyo bide havasız kalıyo sac toplu olunca sürekli hava alması lazım

Benimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı

Şarteli attırmadı mı prizdeyken çünkü kendini korumaya almak icin genelde atıyo şartel aletler zarar görmeden. Benim ütüde öyle olmustu bildigin simsiyahtı fişi cektigimde
Yok hemen çalışır gibi oldu durdu koku çıktı ben hemen kapattım bekleseydim belki sartel atardı. Neyse sağlık olsun diyelim

Benimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı
Benimde geçen sene baya dökülüyordu d vitamini ve b12 kullandım bi kaç kutu baya işe yaradı

Geçer yavrum daha erken. 4.ay gibi başlıyor devam ediyor. Benim baya uzun süre olmuştu sonra azaldı

Ben onu ilk kullandım güzel işe yaradı ama kaşıntı yaptı bitlenmiş gibiydi bıraktım. Sonra dökülme arttı geri başladım ama fayda etmiyor önceki gibi azalttı ama hala dökülüyor

Ben onu ilk kullandım güzel işe yaradı ama kaşıntı yaptı bitlenmiş gibiydi bıraktım. Sonra dökülme arttı geri başladım ama fayda etmiyor önceki gibi azalttı ama hala dökülüyor
Evet ilk kullandığımda beğendim kokusunu yumuşacık yapmasını ama fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…