Aa evet bendm en son kv giydiriyorum diye msj yazmistim sonra benden haber alınamadıBen dolunay a demiştim ya kv ile havalar nasıl diye kv yanına gitti sandım daa. Meğer okyanusmuş o
İşte ben dolunaya sordum onu orda havalar nasıl diye meğer o değilmişAa evet bendm en son kv giydiriyorum diye msj yazmistim sonra benden haber alınamadı
Oğlumla artik evimizdeyiz
günaydın, uykunu alamadınmıGünaydın
benimde geçen yaz olmuştu mide gribiymiş , bi şişkinlik , hazımsızlık yemek yiyemiyodum doğru dürüs bi kaç gün sürmüştüDaha önce de ağrımıştı şimdi yine 2 gündür karın ağrısıyla uğraşıyorum ne yapsam nane limon mu içsemmidede enfeksiyon var sanırım eşimin de böyle olmuştu doktora gitti bu da değişik bi salgınmış virüs gibi demiş..
bnde eşimin ilaçlarını mı içsem
Bir kaç gündür alamıyorum abla aşırı yorgun uyanıyorum gözlerimi açamıyorumgünaydın, uykunu alamadınmı
Geçmiş olsun canımDaha önce de ağrımıştı şimdi yine 2 gündür karın ağrısıyla uğraşıyorum ne yapsam nane limon mu içsemmidede enfeksiyon var sanırım eşimin de böyle olmuştu doktora gitti bu da değişik bi salgınmış virüs gibi demiş..
Geçmiş olsun doktora gidip ona göre ilaç kullansan daha iyi olur baloncukDaha önce de ağrımıştı şimdi yine 2 gündür karın ağrısıyla uğraşıyorum ne yapsam nane limon mu içsemmidede enfeksiyon var sanırım eşimin de böyle olmuştu doktora gitti bu da değişik bi salgınmış virüs gibi demiş..
Geçmiş olsun canım sağlık ocağına git en azından doktora sormadan ilaç kullanma benceDaha önce de ağrımıştı şimdi yine 2 gündür karın ağrısıyla uğraşıyorum ne yapsam nane limon mu içsemmidede enfeksiyon var sanırım eşimin de böyle olmuştu doktora gitti bu da değişik bi salgınmış virüs gibi demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?