benim bildiğim , sübyan diye bişe var bazılarının kız çocukları düşüyo sürekli bazılarınında erkek çocuklarıKonuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
Bnde öyle bir muska duydum ama kime yaptiracam hiç bilmiyorumbenim bildiğim , sübyan diye bişe var bazılarının kız çocukları düşüyo sürekli bazılarınında erkek çocukları
onun için hamayli muskası diyolar onu takıyomuş hamilelik süresince hatta komşumun kızında olmuştu kaç tene düşük yaptı bi hocaya yaptırmışları iki tane kocaman çocukları var şimdi
Konuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
Baloncuk senin tedavilerin negatif mi oldu hep yoksa pozitif görüp hamile kalıp düşük mü oluyorBnde öyle bir muska duydum ama kime yaptiracam hiç bilmiyorum
Abla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirimBaloncuk senin tedavilerin negatif mi oldu hep yoksa pozitif görüp hamile kalıp düşük mü oluyor
Düşük oluyorsa papatya ablanın yazdığını duydum bende
ben kullanıyorum normal standart marketten almıştım , kendi sapı eskiyince tek sap aldım iyi çıkmadı bende kaç tane kırdımSelâm hanımlar nasılsınız? sizlere fikir danışıcam evinde mop kullanan varmı hangi marka kullanıyorsunuz?Ben elimle siliyorum bı kaç kere mop aldım parex ve motex ama çok mu bastırıyorum nedir hemen sopaları kırılıyor bastırmadan da emin olamıyorum temiz olduğuna ne yapsam bilemedim dizlerim de kireçlenme var artık zorlanıyorum eğilerek silerken maalesef
Anladım canımAbla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirim
ben sordum dediğim kişiye onun kv desi köylerindeki bi hocaya yaptırmışlar 20 seneyi geçmiştir kv desi de hocada vefat etmiş kendiside bilmiyo aklımda olsun yine sorarım bikaç kişiyeAbla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirim
Abla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirim
Sordum abla bizimkiler bilmiyor bildiğimiz hocalara da sorduk bilmiyorlarAnladım canım
hiç bilmiyorum nerde yaparlar annen, teyzen, hala vs. . falan sor bilirler belki
Yumurta kalitesizliği ve doğuştan yarım rahimliyim ablaYumurta ile ilgili bi durummu vardı senin baloncuk öyle bir şey hatırladım
Bunlar zaten sebep olabilir mi? Dr ne diyorYumurta kalitesizliği ve doğuştan yarım rahimliyim abla
Yarım rahim gebeliğe engel değil ama düşük riski var diyor, yumurta kalitesi ise kaliteli olan embriyolar transfer ediliyor. Bilmiyorum nasip demekten başka bir şey elimden gelmiyor 4 sene içinde 3 tedavi gördüm 5 transfer oldum 3 düşük yaşadım anlatması kolay ama çok zor çok yoruldum artık yapabilecek şeyleri yaptım bi muska işi falan kaldı Allah günah yazmasın kötü niyette değilimBunlar zaten sebep olabilir mi? Dr ne diyor
Olur mu hiç tedavi imkanı varsa maddi durum el verdikçe tedaviye git zaten.Belki de bırakmak gerekiyor zorlamamak gerekiyorumudum da tükeniyor
Ay dalga geçer gibi nasıl bu cümleyi kurabiliyorlar anlamıyorumAynen öyle mikiciğim en şerefsiz en haysiyetsiz insanlar yapar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?