Düzenli Evimiz & Hayatımız

Konuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
benim bildiğim , sübyan diye bişe var bazılarının kız çocukları düşüyo sürekli bazılarınında erkek çocukları
onun için hamayli muskası diyolar onu takıyomuş hamilelik süresince hatta komşumun kızında olmuştu kaç tene düşük yaptı bi hocaya yaptırmışları iki tane kocaman çocukları var şimdi

Dün mutfakta aspiratörün köşelerini falan sildim.
Yukarı kısımlarını temizledim yağ çözücüyle.
Ocağı temizledim.
Bugün sabah çöpleri attım
Yer süpürdüm.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kuruyan çamaşırları topladım.
Yerleştirdim.
Umutla bahçeye indim.
Eve geldim.
Umut uyudu.
Yerleri sildim,
Çay içiyorum balkonda.

Bnde öyle bir muska duydum ama kime yaptiracam hiç bilmiyorum

Baloncuk senin tedavilerin negatif mi oldu hep yoksa pozitif görüp hamile kalıp düşük mü oluyor

Düşük oluyorsa papatya ablanın yazdığını duydum bende
Abla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirim

Selâm hanımlar nasılsınız? sizlere fikir danışıcam evinde mop kullanan varmı hangi marka kullanıyorsunuz?Ben elimle siliyorum bı kaç kere mop aldım parex ve motex ama çok mu bastırıyorum nedir hemen sopaları kırılıyor bastırmadan da emin olamıyorum temiz olduğuna ne yapsam bilemedim dizlerim de kireçlenme var artık zorlanıyorum eğilerek silerken maalesef

ben kullanıyorum normal standart marketten almıştım , kendi sapı eskiyince tek sap aldım iyi çıkmadı bende kaç tane kırdım
şimdi daha dikkatli kullanıyorum , markalılar daha sağlamdır herhalde

Abla 3 düşüğüm oldu, biri 6 haftalık düşük, biri 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum, biri 7 haftalık boş gebelik oldu. Son transferim tutmadı. O muskayı nerde ve kime yaptırabilirim
Anladım canım
hiç bilmiyorum nerde yaparlar annen, teyzen, hala vs. . falan sor bilirler belki

ben sordum dediğim kişiye onun kv desi köylerindeki bi hocaya yaptırmışlar 20 seneyi geçmiştir kv desi de hocada vefat etmiş kendiside bilmiyo aklımda olsun yine sorarım bikaç kişiye

Yumurta ile ilgili bi durummu vardı senin baloncuk öyle bir şey hatırladım

Bunlar zaten sebep olabilir mi? Dr ne diyor
Yarım rahim gebeliğe engel değil ama düşük riski var diyor, yumurta kalitesi ise kaliteli olan embriyolar transfer ediliyor. Bilmiyorum nasip demekten başka bir şey elimden gelmiyor 4 sene içinde 3 tedavi gördüm 5 transfer oldum 3 düşük yaşadım anlatması kolay ama çok zor çok yoruldum artık yapabilecek şeyleri yaptım bi muska işi falan kaldı Allah günah yazmasın kötü niyette değilim

Belki de bırakmak gerekiyor zorlamamak gerekiyor umudum da tükeniyor
Olur mu hiç tedavi imkanı varsa maddi durum el verdikçe tedaviye git zaten.
Yoruldum dersin bir süre dinlenirsin ona bişey diyemem.
Ya da vazgeçtim dersin oda tamam.

Ben tedavi olamayacak durumda olanları çok gördüm yakından baloncuk inan bana en zoru onlarınkiydi.
Dr un yapacak bir şey yok demesi...

Bir müddet dinlen hayatının merkezinden çıkarmaya çalış bu konuyu.
Uğraşıların koşturman olsun bu sadece çocukla olmaz bunu yanlış anlama bir abla gibi yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…