Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle...
mavibaloncuk Allah maddi manevi imkanlarınızı arttırsın, kolaylıkla açsın bu yolu. Kucağınıza çifter çifter versin inşallah.
Ben olacağına inanıyorum
Söylemesi kolay biliyorum ama lütfen biraz kafanı rahatlat. Bu da mühim.
Yeni tedavi dönemine çok rahat olarak hazırlan.
Daha önce denemediğin güzel, komik, rahatlatıcı şekilde...
Ve bol dua ile inşallah.
Allah kolaylıkla nasip etsin.
Dua ediyorum aklıma geldikçe.

Ben bugun pilatese gittim geldim
Okula çıkmadım, gitmediler
Çocuklarla evde vakit geçirdim
Hiçbir iş etmedim
Kahveye arkadaşım geldi az durdu gitti

Sakin bir gündü.
Gün akşama kavuşuyor.
Allah İsrailin belasını versin
Bizleri de helakına şahit etsin.
Amin.

Ben şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorum
Ondan var evde balkon camları için kullanıyorum da o da çok bastırmaya gelmiyor.ben el ile silmeye alışmışım ya güçlü bastırmam gerekiyor mop ta da

Ben Silva aldım evlenince 7 senedir kullanıyorum silince iz kalmıyor diğerlerini bilmiyorum bide dediğiniz gibi bezi tekrar tekrar çıkarip yikamakta çok daha hijyeniktir
Silva dan memnunsunuz anladığım kadarıyla sağlam bi ürün mü verdiğim paraya değer mi zemine güzel oturuyor mu . çok soru sordum ama malum pahalı Bir ürün

Arkadaşlar pazartesiden beri köye gidiyorum ahahahah kuzenim vardı başka şehirde oturuyor o geldi falan derken her gün gittik. Bugün de sabah biraz iş yaptım gelince de kalanı yaptım şükür. Bu ara yine böyle bi salmak istiyorum bazen salıyorum ipin ucunu kaçırmadan bişey yapasım yok. Yapınca da yapıyorum aslında önemli olan başlamak

Tüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, kurutmaya attım şimdi bitti
Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Wc leri yıkadım
Mutfağı topladım
Balkonları yıkadım
Ahsenin çamaşırları yıkadım astım, şimdi toplayacağım

Dünya ütü birikti öyle böyle değil. Yeni ütü alcam kazanlı geçen almıştım çok iyi diyordum ama yok cortladı su akıtıyor falan

Rabbim hayırlısını versin konuyu tam bilmiyorum ama veren Rabbime çok şükür ümitsizliğe kapilma vakti saati geldi mi hepsi birleşip beklediğini verecek Yaradan onun bı vakti var sen elinden geleni yap gelmeyenler için dua et sadece

Allah razı olsun canm amin inşallah olur denemeye çalışacam

Öyle deme baloncuk umut her zaman var. Hayırlı zamanda nasip olsun insallah bu muska yazılıp gönderilse oluyo mu acaba bizde soralım cevremize varsa öyle bisey
Amin inşallah canm
Güvenilir kimse ise yazılır gönderilir bence , bende bilmiyorum

Canım benim dualarımdasın
Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecek inşallah pes etmek yok imkanlar el verdiği sürece devam etmelisin. En güzel zamanda olacak inanıyorum
Allah razı olsun canm Amin inşallah nasipte varsa olur Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah
Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…