Aynen öyle...Burda bi arkadaş var belki biliyorsundur.H M etiket yapayım hatta. O da kaç deneme sonunda şimdi ikizleri ile cebelleşiyor. Bence ümtisizliğe kapılma. Bonusun dediği gibi maddi imkanın varsa manevi için dua ederiz
Ondan var evde balkon camları için kullanıyorum da o da çok bastırmaya gelmiyor.ben el ile silmeye alışmışım ya güçlü bastırmam gerekiyor mop ta daBen şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorum
Silva dan memnunsunuz anladığım kadarıyla sağlam bi ürün mü verdiğim paraya değer mi zemine güzel oturuyor mu . çok soru sordum ama malum pahalı Bir ürünBen Silva aldım evlenince 7 senedir kullanıyorum silince iz kalmıyor diğerlerini bilmiyorum bide dediğiniz gibi bezi tekrar tekrar çıkarip yikamakta çok daha hijyeniktir
Evet organik geç oldu amaHayırlı günler herkese
Oğluma tavuk suyu yapicamda bolez koylum tavuk markası köy tavuğu mu organikmi
Geçmiş olsun sero topuk dikeni mi acabaMisafir vardı gitti
Sağ ayağımın topuğunda bi ağrı var
Sanki süngere basarsında altından taş çıkar ya. Öyle ağrıyor yürüdükçe
Kocana olan hırsını mı çıkarıyon moptanOndan var evde balkon camları için kullanıyorum da o da çok bastırmaya gelmiyor.ben el ile silmeye alışmışım ya güçlü bastırmam gerekiyor mop ta da
Bilmiyorum ki onun nasıl olduğunuda bilmiyorumGeçmiş olsun sero topuk dikeni mi acaba
Topuk tikeni olmasın oda ağrı yapıyomuşMisafir vardı gitti
Sağ ayağımın topuğunda bi ağrı var
Sanki süngere basarsında altından taş çıkar ya. Öyle ağrıyor yürüdükçe
Topukta batma ve ağrı oluyor diye biliyorumBilmiyorum ki onun nasıl olduğunuda bilmiyorum
Öyle deme baloncuk umut her zaman var. Hayırlı zamanda nasip olsun insallah bu muska yazılıp gönderilse oluyo mu acaba bizde soralım cevremize varsa öyle biseyBelki de bırakmak gerekiyor zorlamamak gerekiyorumudum da tükeniyor
Evet hepsinde kullandım pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşmaya yatkınlık çıktıMavibaloncuk gebeliklerinde kan sulandırıcı kullandın mı?
Rabbim hayırlısını versin konuyu tam bilmiyorum ama veren Rabbime çok şükür ümitsizliğe kapilma vakti saati geldi mi hepsi birleşip beklediğini verecek Yaradan onun bı vakti var sen elinden geleni yap gelmeyenler için dua et sadeceBurda bi arkadaş var belki biliyorsundur.H M etiket yapayım hatta. O da kaç deneme sonunda şimdi ikizleri ile cebelleşiyor. Bence ümtisizliğe kapılma. Bonusun dediği gibi maddi imkanın varsa manevi için dua ederiz
Allah razı olsun canmAynen öyle...
mavibaloncuk Allah maddi manevi imkanlarınızı arttırsın, kolaylıkla açsın bu yolu. Kucağınıza çifter çifter versin inşallah.
Ben olacağına inanıyorum
Söylemesi kolay biliyorum ama lütfen biraz kafanı rahatlat. Bu da mühim.
Yeni tedavi dönemine çok rahat olarak hazırlan.
Daha önce denemediğin güzel, komik, rahatlatıcı şekilde...
Ve bol dua ile inşallah.
Allah kolaylıkla nasip etsin.
Dua ediyorum aklıma geldikçe.
Amin inşallah canmÖyle deme baloncuk umut her zaman var. Hayırlı zamanda nasip olsun insallah bu muska yazılıp gönderilse oluyo mu acaba bizde soralım cevremize varsa öyle bisey
Allah razı olsun canmCanım benim dualarımdasın
Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecek inşallah pes etmek yok imkanlar el verdiği sürece devam etmelisin. En güzel zamanda olacak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?