- 13 Ağustos 2024
- 3.113
- 10.984
- 128
Yaa gerçekten mi benimde tüplerim tıkalımavibaloncuk rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun yaşıyorsak ümit her zaman vardır. Çok yakınımın tüpleri tıkalıydı çok tedavi gördü olmadı o da bir hocaya okutmuştu doğal yolla oldu bebeği
Allah razı olsun hepinizden deOnun muska yazmadı suya okuyordu. İki ay okudu iki ayın sonunda hamilesin demişti daha test yapmadan ve gerçekten de oldu. Maalesef hoca öldü ama bu şekilde hamile kalan insanlar var. Umudunu kaybetme dualarımdasın
Anladım canım anneme felan sorayım bende var mı bildigi bi hoca öyle Allah kucagını doldursun hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olsun insallahAmin inşallah canm
Güvenilir kimse ise yazılır gönderilir bence , bende bilmiyorum
Amin canım inşallah Allah razı olsunAnladım canım anneme felan sorayım bende var mı bildigi bi hoca öyle Allah kucagını doldursun hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olsun insallah
İlk kez görüyorum ne için bakılmış ki nette bişeyler yazıyor da. Benim anladığım %30 un altı tehlikeli bişey. Daha önce bakılmış mı bu değere karşılaştırsaydın bi o zaman ne çıkmış.
Bikaç senedir alt dudağımda şişlik var. Başka bi belirti yok. Korktumda şimdiİlk kez görüyorum ne için bakılmış ki nette bişeyler yazıyor da. Benim anladığım %30 un altı tehlikeli bişey. Daha önce bakılmış mı bu değere karşılaştırsaydın bi o zaman ne çıkmış.
Bide bu değerin düşüklüğündeki belirtiler yazıyor sende var mı?
Yüz, dudak ve göz kapaklarında şişme
Ellerde ve ayaklarda şişme
Boğazda şişme ve nefes almada zorluk
Karın ağrısı ve şişlik
İshal
Geçmiş olsun canmOkudum ama anlamadım tabidudağımda şişlik olduğu için cildiye istemişti.
Ay okudukça içim bi kıpır kıpır oldu
Korkma limonsuzum bişey yoktur Allahın izniyle. Kanı ne zaman verdin ne zaman 1 ay olacakBikaç senedir alt dudağımda şişlik var. Başka bi belirti yok. Korktumda şimdi1 ay sonra falan gel demişti doktor. Sonuçların hepsi çıkmamış dedi.
Kocana olan hırsını mı çıkarıyon moptan
Hiç sıkıntı değil canım
Aynı ya alnimda geniş zaten havalimani gibi olucak hdjdkdkAktif Lora ilknurrr22 bende aynı konudan müzdaribim
Ama ben topluyorum da saçımı onun etkilediğini bilmiyodum
Kel kalacağım yakında
Kullandım onu yeni 2 sise bitti ise yaramayinca dp diye bisi aldım tuzsuz şampuan dökmeyi kesiyor dediler. Ananem kına yak diyor en son çare onu yaparım ama katlanilir mi bilmemBenimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı
HoşgeldinizYok bea
Hiç sıkıntı değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?