Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa gerçekten mi benimde tüplerim tıkalı ne yazdırmış acaba ?
Allahım isyan etmek gibi olmasın ama tüm zorluklar bende toplanmış gibi hissediyorum

Onun muska yazmadı suya okuyordu. İki ay okudu iki ayın sonunda hamilesin demişti daha test yapmadan ve gerçekten de oldu. Maalesef hoca öldü ama bu şekilde hamile kalan insanlar var. Umudunu kaybetme dualarımdasın
Allah razı olsun hepinizden de

İlk kez görüyorum ne için bakılmış ki nette bişeyler yazıyor da. Benim anladığım %30 un altı tehlikeli bişey. Daha önce bakılmış mı bu değere karşılaştırsaydın bi o zaman ne çıkmış.

Bide bu değerin düşüklüğündeki belirtiler yazıyor sende var mı?

Yüz, dudak ve göz kapaklarında şişme
Ellerde ve ayaklarda şişme
Boğazda şişme ve nefes almada zorluk
Karın ağrısı ve şişlik
İshal

Bu ne anlama gelir?

C1 Esteraz İnhibitörü, bağışıklık sisteminde ve inflamasyonda (özellikle kompleman sistemi içinde) önemli bir protein inhibitörüdür. Bu test genellikle şu durumlarda istenir:

Başlıca şüphe edilen hastalık:

Herediter Anjiyoödem (HAÖ)

• C1 inhibitör eksikliğinde veya işlev bozukluğunda görülen şiddetli ödem ataklarıyla seyreden nadir bir hastalıktır.
  • Belirti olarak yüz, eller, ayaklar, bağırsaklar veya boğazda ani şişlikler oluşabilir (hayatı tehdit eden boğaz şişmesi dahil).

️63.5% düşük bir değer ve bu:

• C1 inhibitörünün fonksiyonel olarak yeterince çalışmadığını gösterir.
  • Genellikle bu durumun kesin tanısı için C1q, C4, ve genetik testler gibi ek testler de istenir.

Ne yapılmalı?

Bu test sonucu:

• Mutlaka bir immünoloji, allerji ya da iç hastalıkları uzmanı tarafından değerlendirilmelidir.
  • Eğer ödem, ani şişlik atakları gibi şikayetleri varsa, bu sonuç oldukça anlamlıdır.

Bikaç senedir alt dudağımda şişlik var. Başka bi belirti yok. Korktumda şimdi 1 ay sonra falan gel demişti doktor. Sonuçların hepsi çıkmamış dedi.

Bikaç senedir alt dudağımda şişlik var. Başka bi belirti yok. Korktumda şimdi 1 ay sonra falan gel demişti doktor. Sonuçların hepsi çıkmamış dedi.
Korkma limonsuzum bişey yoktur Allahın izniyle. Kanı ne zaman verdin ne zaman 1 ay olacak

Aktif Lora ilknurrr22 bende aynı konudan müzdaribim
Ama ben topluyorum da saçımı onun etkilediğini bilmiyodum
Kel kalacağım yakında
Aynı ya alnimda geniş zaten havalimani gibi olucak hdjdkdk
Benimde çok dökülüyor internette dökülmeye karşı embeauty diye şampuan çok öneriliyordu aldım ama pek işe yaramadı
Kullandım onu yeni 2 sise bitti ise yaramayinca dp diye bisi aldım tuzsuz şampuan dökmeyi kesiyor dediler. Ananem kına yak diyor en son çare onu yaparım ama katlanilir mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…