- 2 Ağustos 2013
- 38.216
- 127.928
- 798
Bende subyan duası duydum da hiç bilmiyorum yapan eden. Düşük sonrası genetiğe gitmiyor mu hani sebebi neden oluyor diyeKonuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
Haklısın abla, insan bazen tükeniyor ya benimki de öyle işte biraz ara vermek istiyorum sonra zaman benden gidiyor yumurtalar yaşla beraber azaliyor diye düşünüp tekrar başlıyorum, Allah dermansız dert vermesin inşallahOlur mu hiç tedavi imkanı varsa maddi durum el verdikçe tedaviye git zaten.
Yoruldum dersin bir süre dinlenirsin ona bişey diyemem.
Ya da vazgeçtim dersin oda tamam.
Ben tedavi olamayacak durumda olanları çok gördüm yakından baloncuk inan bana en zoru onlarınkiydi.
Dr un yapacak bir şey yok demesi...
Bir müddet dinlen hayatının merkezinden çıkarmaya çalış bu konuyu.
Uğraşıların koşturman olsun bu sadece çocukla olmaz bunu yanlış anlama bir abla gibi yazıyorum.
Yaa inşallah kısa sürer her gün kulanilan bişeyİyi akşamlar hanımlar
Benim elektrikli süpürgem motoru yanmışyeni motor bakilacak inşallah kısa sürer yapılana kadar bi şekilde idare edecem artk
Evet ama onu herkes yazamaz bizim burda İmam yazıyorKonuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
Evin müstakil sanırım anlattıklarından bunu anladım yaniDün mutfakta aspiratörün köşelerini falan sildim.
Yukarı kısımlarını temizledim yağ çözücüyle.
Ocağı temizledim.
Bugün sabah çöpleri attım
Yer süpürdüm.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kuruyan çamaşırları topladım.
Yerleştirdim.
Umutla bahçeye indim.
Eve geldim.
Umut uyudu.
Yerleri sildim,
Çay içiyorum balkonda.
Canım benim dualarımdasınHaklısın abla, insan bazen tükeniyor ya benimki de öyle işte biraz ara vermek istiyorum sonra zaman benden gidiyor yumurtalar yaşla beraber azaliyor diye düşünüp tekrar başlıyorum, Allah dermansız dert vermesin inşallahHerşeyin başı sağlık, Allah ömür verdikçe imkan verdikçe denemeyi düşünüyorum ama işte bazen olumsuzluklar olunca bedenen çok yoruluyorum..
sağlık ocağına gittim az önce geldim midem ağrıyor kaç gündür kalbime ağrısı vuruyor sanki dedim doktor hemen dedi üzülecek bi durum mu yaşadın ya da sıkıntı stresli bi dönem mi geçirdin ondan midene yansımış olabilir dedi geçer dedi mide rahatlatıcı çiğnenebilir bi tablet verdi sadece
Herşey stresten oluyor bunun farkındayım ama yapacak birşey yok
Yorgunluktan uyuyakaldım o dereceTöbeee durduk yere neden sinirlendireceksin kendini
Akşama maraton yapalım senle
Yaklaşık 20 dakikalık yolUzak mı ki okul
Benim de son zamanlarda dökülüyor ya. Bi kan vereyim bakayım.Kızlar bu saç dökülmesi aşırı asiri yumak yumak saç bırakıyorum resmen. Geçer dediler geçmiyor artıyor vitaminlerim eksik değil. Bi kür mür bisi var mi bildiğiniz? Biberiye suyu aldım 1.sise bitmedi ama sanki fayda etmedi.
Dün sabah girmiş canım ama mesaj yazmamış1 sene olmuş çok özlendin güzel kalplim
Misafir geldi zatenUlan başka şeye sinirlen ya da misafir çağır
Komşularım geldi canımMsiafir mi var
Tam üstüne bastın öyle olduKocanla biraz sohbet etmen kafi
Kesin benimdir
Evin müstakil sanırım anlattıklarından bunu anladım yani
Yaa hep bahce diyorsun bide çöp atım çıkardım diyince öyle zan ettimYok öyle değil
Normal apartman binası site halinde büyük geniş bahçesi var
Ne güzel bizim hala bahçe yokYaz geldi.
Haliyle ikinci adresimiz bahçe oldu umut
Sıkılıyor bazen
İniyoruz.
Ben şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorumSilva varmış ama 1000tl üstü fiyatı sadece mop kovasız kullanan varmı acaba saglammi ona göre Alicam boşuna boşuna para vermek istemiyorum uyduruk seylere
Ben Silva aldım evlenince 7 senedir kullanıyorum silince iz kalmıyor diğerlerini bilmiyorum bide dediğiniz gibi bezi tekrar tekrar çıkarip yikamakta çok daha hijyeniktirBen şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorum
Burda bi arkadaş var belki biliyorsundur.Belki de bırakmak gerekiyor zorlamamak gerekiyorumudum da tükeniyor
Mavibaloncuk gebeliklerinde kan sulandırıcı kullandın mı?Yarım rahim gebeliğe engel değil ama düşük riski var diyor, yumurta kalitesi ise kaliteli olan embriyolar transfer ediliyor. Bilmiyorum nasip demekten başka bir şey elimden gelmiyor 4 sene içinde 3 tedavi gördüm 5 transfer oldum 3 düşük yaşadım anlatması kolay ama çok zor çok yoruldum artık yapabilecek şeyleri yaptım bi muska işi falan kaldı Allah günah yazmasın kötü niyette değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?