Düzenli Evimiz & Hayatımız

Konuyla alakasız olacak ama bu tekrarlayan düşükleri olanlara bi dua yazıyorlarmış bilgisi olan var mi ?
Bende subyan duası duydum da hiç bilmiyorum yapan eden. Düşük sonrası genetiğe gitmiyor mu hani sebebi neden oluyor diye

Haklısın abla, insan bazen tükeniyor ya benimki de öyle işte biraz ara vermek istiyorum sonra zaman benden gidiyor yumurtalar yaşla beraber azaliyor diye düşünüp tekrar başlıyorum, Allah dermansız dert vermesin inşallah Herşeyin başı sağlık, Allah ömür verdikçe imkan verdikçe denemeyi düşünüyorum ama işte bazen olumsuzluklar olunca bedenen çok yoruluyorum..

sağlık ocağına gittim az önce geldim midem ağrıyor kaç gündür kalbime ağrısı vuruyor sanki dedim doktor hemen dedi üzülecek bi durum mu yaşadın ya da sıkıntı stresli bi dönem mi geçirdin ondan midene yansımış olabilir dedi geçer dedi mide rahatlatıcı çiğnenebilir bi tablet verdi sadece
Herşey stresten oluyor bunun farkındayım ama yapacak birşey yok

Merhabalar
Sabah geç uyandık kahvaltı hazırladım yedik eşim çıktı bende başladım işlere
Oturma odasının tozunu aldım süpürdüm sildim
İki balkonumu yıkadım
Mutfağa geçtim kahvaltıyı topladım tezgah üstünde hiç bişey bırakmadan hepsini temizledim yerleri süpürdüm sildim akşam için et hasladim henüz karar vermedim ne yapsam
Çocuklara banyo yaptırdım yemek yedirip uyuttum tekrar mutfağı topladım
Camasir ve bulaşığı calstrcm önce çamaşır sonra bulaşık ikiside mutfakta birlikte olunca iyi yıkanmiyor
Şu an kahve molasindayim çocuklar uykuda
WC yıkanack giriş supurulecek katlanacak çamaşırlar var yapılacak ve bol bol cam sildim hala inşaat izleri vardı maşallah bitmiyor günüm oyle geçti sakin sayilir

Evin müstakil sanırım anlattıklarından bunu anladım yani

Canım benim dualarımdasın
Rabbim en güzel zamanda en güzel şekilde nasip edecek inşallah pes etmek yok imkanlar el verdiği sürece devam etmelisin. En güzel zamanda olacak inanıyorum

Töbeee durduk yere neden sinirlendireceksin kendini
Akşama maraton yapalım senle
Yorgunluktan uyuyakaldım o derece
Uzak mı ki okul
Yaklaşık 20 dakikalık yol
Benim de son zamanlarda dökülüyor ya. Bi kan vereyim bakayım.
1 sene olmuş çok özlendin güzel kalplim
Dün sabah girmiş canım ama mesaj yazmamış
Ulan başka şeye sinirlen ya da misafir çağır
Misafir geldi zaten
Komşularım geldi canım
Kocanla biraz sohbet etmen kafi
Tam üstüne bastın öyle oldu
Kesin benimdirama videolar açılmıyor nedense. Allah İsrail in belasını versin

Yaz geldi.
Haliyle ikinci adresimiz bahçe oldu umut
Sıkılıyor bazen
İniyoruz.
Ne güzel bizim hala bahçe yok hepsi çimento poşetleri kırık fayanslar yarım mermerler ve boyu aşan dikenli kurumuş şeyler yan binamizii ne gzuel yapıyorlar bzm mutahid kaçtı diye biz tamamlamak zorunda kaldk ev yarımdi daha sıra bahceye ancak seneye gelir çünkü herkes ev parasını ödedi ve adam kaçtı

Silva varmış ama 1000tl üstü fiyatı sadece mop kovasız kullanan varmı acaba saglammi ona göre Alicam boşuna boşuna para vermek istemiyorum uyduruk seylere
Ben şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorum

Ben şu mandallı moplar varya. Ucuzluk yerlerindr satılıyor 100 150 tl falan. Ondan kullanıyorum. Bezi elimde yıkıyorum zaten myle kovaya batıp çıkanlar bana çok temiz gelmiyor bide cam bezi takıp camda siliyorum
Ben Silva aldım evlenince 7 senedir kullanıyorum silince iz kalmıyor diğerlerini bilmiyorum bide dediğiniz gibi bezi tekrar tekrar çıkarip yikamakta çok daha hijyeniktir

Belki de bırakmak gerekiyor zorlamamak gerekiyor umudum da tükeniyor
Burda bi arkadaş var belki biliyorsundur. H M etiket yapayım hatta. O da kaç deneme sonunda şimdi ikizleri ile cebelleşiyor. Bence ümtisizliğe kapılma. Bonusun dediği gibi maddi imkanın varsa manevi için dua ederiz

Mavibaloncuk gebeliklerinde kan sulandırıcı kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…