Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Kuran-ı Kerim okundu çoğunlukla ama daha çok kalabağın sesi duyuluyordu.
Takıdan sonra halay çekildi
Töbeee estağfirullah hiç yakışır mı önce Allah sonra halay .... Allah ıslah etsin ne diyelim

MssPARE paremmm çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı acil şifalar versin bol bol dinlen çabucak toparlanırsın inşaAllah
Teşekkür ederim Amin penyezim taaaaaaa en baştan beri hep yanımda oldun hem burda hem Özel de dualarınla mesajlarınla güzel sözlerinle
Derler ya iyi insanlar biriktirdin diye sen çok iyi bir INSAN sin insanı değerleri olan can birisin Allah razı olsun canım benim ❤

Son düzenleme:
Allah senden de razı olsun paremmm senin güzel gönlünden öpüyorummm Rabbim cümlemizi iyi insanlar ile karşılaştırsın kalbimize ruhumuza iyi gelen dostlar azalmasın çoğalsın inşaAllah aminnnn iyiki varsın güzel insan

Maalesef öyle oluyor çoğu zaman. Kimse dinlemiyor, herkes gurup gurup konuşuyor. Öyle olunca da kalabalığın sesi daha çok duyuluyor.Hoca kaç defa uyarıyor.

Hiç sevmem

Kuran düğünlerde okunsun diye inmedi bir usulü vardır kuran okunurken huşu içinde sessiz ve maneviyatını tadarak okumak gerekir

Bizim burda covit öncesi düğüne gittim halaylar oynamalar sonra mesnevi gösterisi ve semazenler cıktı sınır olmuştum

Mevlâna semazenler gösteri sanatı değildir kuranda o kalabalıktı o seste okunucak bir şey değildir

Evinde okut sakin sakin

Halen bunu anlamayanlar var bu düğün şimdi dini düğün mu oldu çalgılı düğün mu

Aynen çok saçma

Zorla yapılmış Mevlüt gibi geldi bana
Okuttuktan sonra oyuna başlamışlar
Neyse sen kendini kötü hissetmiştin hiçte kötü hissetmene gerek yokmuş

Maşallah abla eline koluna sağlık evini tertemiz yaptın sağlıkla huzurla oturun inşallah

Zorla yapılmış Mevlüt gibi geldi bana
Okuttuktan sonra oyuna başlamışlar
Neyse sen kendini kötü hissetmiştin hiçte kötü hissetmene gerek yokmuş
Benim düğün de klasik müzik çalıyordu. Kv kapanışta ilahi çaldırmıştı sinir olmuştum. İlahi adalet işte şimdi haftaya davullu zurnalı oynamalı düğünü olacak kaynımın

Biraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Aman dikkat et tansiyon yükseldiyse kanaması iyi olmuş derler. Acile falan mı gitsen bi

Biraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Çok geçmiş olsun güneşte falan mı kaldın

Benimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare
Sanada, geçmiş olsun canım

Evet canım maalesef buna sen izin veriyorsun İnsanlara sana nasıl davranıyorlarsa öyle davranmalısın. Kendi kıymetini sen bilmezsen başkaları da bilmiyor maalesef.
Ben babamın vefatından sonra bi aydınlanmıştım. Şimdi genelde bana nasıllarsa ben de öyle olmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…