Töbeee estağfirullah hiç yakışır mı önce Allah sonra halay .... Allah ıslah etsin ne diyelimHayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Kuran-ı Kerim okundu çoğunlukla ama daha çok kalabağın sesi duyuluyordu.
Takıdan sonra halay çekildi
Teşekkür ederim Amin penyezim taaaaaaa en baştan beri hep yanımda oldun hem burda hem Özel de dualarınla mesajlarınla güzel sözlerinleMssPARE paremmm çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı acil şifalar versin bol bol dinlen çabucak toparlanırsın inşaAllah
Amin canımÇok teşekkür ederim eslinacim amin canım
RABBIM kimseye yasatmasin
Sende hoşgeldin topigimize seni görmek ne güzel ⚘
Swetim hiç duymadım c vitaminin taş yaptığınıAnaaaa ben şokbununla geçmiş olsun parişim. Fazla c vitamini de böbrekte taş yapıyormuş doktorum demişti
Allah senden de razı olsun paremmm senin güzel gönlünden öpüyorummmTeşekkür ederim Amin penyezim taaaaaaa en baştan beri hep yanımda oldun hem burda hem Özel de dualarınla mesajlarınla güzel sözlerinle
Derler ya iyi insanlar biriktirdim diye sen çok iyi bir INSAN sin insanı değerleri olan can birisin Allah razı olsun canım benim ❤⚘
Maalesef öyle oluyor çoğu zaman. Kimse dinlemiyor, herkes gurup gurup konuşuyor. Öyle olunca da kalabalığın sesi daha çok duyuluyor.Hoca kaç defa uyarıyor.Hayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Amin inşallah Allah göstermesinBüyük taşları parçalamışlar mavişim şükür kurtuldum inşallah tekrarlamaz
Hiç sevmemHayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Zorla yapılmış Mevlüt gibi geldi banaHayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Maşallah abla eline koluna sağlıköğlen namazını kılıp iki balkonu dip köşe süpürdüm, düzenledim
küpeştelerini, demirlerini sildim
buharlı makine ile brandaları sildim
buharlı makine ile yerlerini sildim
kuruyan çamaşırları toplayıp, katlayıp yerleştirdim
çam.mak.bitti balkona astım
bi kahve içtim
Abdest tazeledim ikindi namazını kılıp, kalan işlere devam edeceğim
Geçmiş olsunBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Normal o zamanBana bütün gün öyle geliyor
Geçmiş olsun dikkat et kendineBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Benim düğün de klasik müzik çalıyordu. Kv kapanışta ilahi çaldırmıştı sinir olmuştum. İlahi adalet işte şimdi haftaya davullu zurnalı oynamalı düğünü olacak kaynımınZorla yapılmış Mevlüt gibi geldi bana
Okuttuktan sonra oyuna başlamışlar
Neyse sen kendini kötü hissetmiştin hiçte kötü hissetmene gerek yokmuş
Aman dikkat et tansiyon yükseldiyse kanaması iyi olmuş derler. Acile falan mı gitsen biBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Çok geçmiş olsun güneşte falan mı kaldınBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Sanada, geçmiş olsun canımBenimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare
Evet canım maalesef buna sen izin veriyorsunKeyfim yok ya.
Çevremdeki insnalar sanki sürekli beni kullanıyor ve buna ben izin veriyorum ben ortam oluşturuyorum gibi geliyor canım sıkılıyor. Kendimi değiştiremiyorum.
İnsanlara verdiğim değer mi önem mi yok başka bişey mi, olması gereken mi adı her neyse aynı karşışığı almamak kendime öfkelenmeme sebep oluyor.
Karşılıl beklenilip yapılacak şeyler değil bazı şeyler ama ben yapıyorsam onlarda yapmalı diye düşünüyorum bazı şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?