- 1 Aralık 2021
- 14.826
- 53.913
- 548
- 35
Çok geçmiş olsunHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı
Şükür iyiyim elim kolum mor içinde hepsi gecicek
Eve çıktım sabah ara ara ağrım varRabbim yanında oldu böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye
Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım
Tek tek hepinizi öpüyorum ❤❤❤
Dualarınız için desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun canlar
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
Sağol canım normalde tansiyonum düşük olurGeçmiş olsunnormalde tansiyonun var mı
Geçti çok şükür ama başım biraz ağrıyoAman dikkat et tansiyon yükseldiyse kanaması iyi olmuş derler. Acile falan mı gitsen bi
Sağol canm.. Balkon yarı güneşliydi ondan mı oldu acabaÇok geçmiş olsun güneşte falan mı kaldın
Çok geçmiş olsun canmBenimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare
Sağol sedaGeçmiş olsun dikkat et kendine
Sağolasın ablaSanada, geçmiş olsun canım
İşte ben bunu yapamıyorum o yüzden kızıyorum kendime. Hani canım durmuyor derler ya cidden durmuyor yaEvet canım maalesef buna sen izin veriyorsunİnsanlara sana nasıl davranıyorlarsa öyle davranmalısın. Kendi kıymetini sen bilmezsen başkaları da bilmiyor maalesef.
Ben babamın vefatından sonra bi aydınlanmıştım. Şimdi genelde bana nasıllarsa ben de öyle olmaya çalışıyorum.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canm
Evet, güneşte yapar. Çok fazla kaldiysan güneşteSağol canım normalde tansiyonum düşük olur
Geçti çok şükür ama başım biraz ağrıyo
Sağol canm.. Balkon yarı güneşliydi ondan mı oldu acaba
Nanem çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
canım dinlen iyileşme sürecinde
Bununla geçmiş olsun pare böbreğin alınmamış çok şükürHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı
Eve çıktım sabah ara ara ağrım varRabbim yanında oldu böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye
Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
Yok çok sıcak değildi gölgedeydim yani zaten burası serin 24 dereceydi, şimdi 7 dereceEvet, güneşte yapar. Çok fazla kaldiysan güneşte
Sağol Hayalim iyiym başım ağrıyo sadece ağrı kesici bulamadım evdemavibaloncuk şimdi nasılsın canım geçmiş olsun
Evet canım yeniden başladım inşallah devam ettiririm bu seferYeniden mi başladın abone olmuştum
Ya bende böyleyim valla geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü yemege götürdü eşim yolda bir sürü kavga etmeye calıstım uymadı o bana AllahtanAşırı tahammülsüzüm bu aralar yaa her şeye kendime bilehavalardan mı neden yoksa göksel bişeyler mi var yoksa benim uyuzluğum mu
Çok geçmiş olsun pariş şaşırdım ilk defa böyle bisey duyuyorum. Çok şükür böbregin alınmadan atlattın. Allah şifa versinHu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla
Iyi ki varsınız ❤❤⚘
Eki Görüntüle 3607753
Hic durmadan diyebilirler7 ve 10 yaş bebeleri günde kaç kere 'sıkıldım anneeeaeae' diyebilir
Tansiyon olabilir o zaman, tansiyonuna bir baktır olmazsaYok çok sıcak değildi gölgedeydim yani zaten burası serin 24 dereceydi, şimdi 7 derece
Limonlu su iç bi canım tansiyonun mı çıktı acaba ? Bende nasıl okuyum hiç dermanım yok gücüm yok sanki kamyon geçmiş üstümdenSağol Hayalim iyiym başım ağrıyo sadece ağrı kesici bulamadım evdegeçer inşallah
Sen nasıl oldun canım
Geçer inşallah canım normaldir güzel hisler benceLimonlu su iç bi canım tansiyonun mı çıktı acaba ? Bende nasıl okuyum hiç dermanım yok gücüm yok sanki kamyon geçmiş üstümden
Dinlen bol bol hayal hic yorma kendini dikkat etLimonlu su iç bi canım tansiyonun mı çıktı acaba ? Bende nasıl okuyum hiç dermanım yok gücüm yok sanki kamyon geçmiş üstümden
Evet canım yeniden başladım inşallah devam ettiririm bu sefer
Ya bende böyleyim valla geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü yemege götürdü eşim yolda bir sürü kavga etmeye calıstım uymadı o bana Allahtan
Çok geçmiş olsun pariş şaşırdım ilk defa böyle bisey duyuyorum. Çok şükür böbregin alınmadan atlattın. Allah şifa versin
Hic durmadan diyebilirler
Tesekkur ederim kızlarBununla geçmiş olsun pare böbreğin alınmamış çok şükürrabbim yardımcın olsun çabucak atlat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?