Hamaratsın vallaEsli geldiğin ilk gün beni pek hamarat biri sanacaksınçalışıyorum ben her gün iş yapan biri değilim yani
Bayram öncesi ev boya oldu. Ancak detaylı temizlik yapabildim. Cuma günü izin aldım işten hafta sonu bitireyim istedim. Şükür bitti
İyileşirsin inşallah bi kac güne güzel beslenmeye calıs cabuk toparlarsınKalkmaya dermanım yok ki ilknur hep yattım bugün ama yatmaktan sıkıldım eski sağlıklı olduğum zamanları özledim
Teşekkür ederimHamaratsın vallahem ev hem iş ikisini bir arada yürütmek hiç kolay değil güle güle kirlet diyecem de keşke hiç kirlenmese
Amin esli teşekkür ederimHayırlı olsun canımçok mutlu oldum hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlat olsun
İshal geçti bonus sabah 7 de mide bulantısına uyandım-Hayal ishal değilmiydin sen zaten süründürüyor insanı toparlanması zor oluyor.
İshalin halsizliği geçtiyse eğer gerisi gebelikten olur.
Benim gibi biri 9 kilo vermişti ilk zaman düşün öyle bir şey gebelik
Yeni bir can yaratılıyor kolay değil vucut için o güçsüzlük yatağa yapışmalar normal.
Daha iyi olmana sevindim bonusummpenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
İshal geçti bonus sabah 7 de mide bulantısına uyandımmidem ağzımda dermanım yok ne zormuş hamilelik ne zamana kadar böyle devam edecek sanki hiç geçmeyecek gibi
Geçmiş olsun canım sıcaklardanda olabilirBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar bonuspenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Daha çok var desene bonus11-12 haftaya kadar diyim.
İkinci üç aya girdiğinde yeniden doğmuş gibi hissedebilirsin hele saçların dolgun gür olur iştahın gelir.
Bulantılar her şey yolunda demek gibi bazen hormon yükselmeye devam ediyor bebito büyüyor.
Çok geçmiş olsun bonus inşallah tertemiz çıkar sonuçlarpenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?