Valla doktorada gitmedim var mı yok mu bilmiyorum ki baloncukGeçer inşallah canım normaldir güzel hisler bence
Kalkmaya dermanım yok ki ilknur hep yattım bugün ama yatmaktan sıkıldım eski sağlıklı olduğum zamanları özledimDinlen bol bol hayal hic yorma kendini dikkat et
Sabırla geçer ,Kalkmaya dermanım yok ki ilknur hep yattım bugün ama yatmaktan sıkıldım eski sağlıklı olduğum zamanları özledim
Test yapsanKalkmaya dermanım yok ki ilknur hep yattım bugün ama yatmaktan sıkıldım eski sağlıklı olduğum zamanları özledim
Vardr canm belirtilerini yaşıyorsunValla doktorada gitmedim var mı yok mu bilmiyorum ki baloncukya çok hastayım ya da hamilelik böyle bir şey
Nasılsın sedaEn sevdiğim vakitler dinlenme modu
Sona daha çok var SedaSabırla geçer ,
İnşallah ben artık ekim ayı son günlerde duvarı tutarak gece lavaboya gidiyordum bebek aşağı inip baskı yapınca iyice yerleşince. son iki üç gün yemek yapmadım hazır yemek yolladı annem ablam.
Canım kan verdim zaten beta yüksek çıktı perşembe randevum varTest yapsan
Doktorum haziranın son haftası gel dedi diye bekliyorumVardr canm belirtilerini yaşıyorsun
İyi sabırlısın doktora gitmeyip dayanmaklaama en iyisini yapıyorsun
Dinlen canm sağlıklı beslen güç kuvvet versingeçer inşallah
Hayırlı olsun canımSona daha çok var Sedacennet annelerin ayaklarının altında derlerdi o kadar doğruymuş ki
Canım kan verdim zaten beta yüksek çıktı perşembe randevum var
Maşallah sana muhteşemsinHayırlı geceler
Yatsı namazını kılıp 23:45 ütüye başladım
15 parça ütü yaptım, yerleştirdim
01:00 bitiş 6 parça kaldı bıraktım (eşarplar)
Kahve yaptım içiyorum
Aminnn sağolasınMaşallah abla eline koluna sağlıkevini tertemiz yaptın sağlıkla huzurla oturun inşallah
Geçmiş olsun baloncuk stresten kaynaklı burnun kanamış ve başın ağrıyor olabilir. Kendini dinleme, zihnini rahat bırak her şey oluruna varır kuzumm. Tevekkeltü AlellahBiraz balkonda oturup örgü yapayım dedim tam oturdum biraz ördüm baktım burnum biraz kanadı tansiyonum mu yükseldi noldu anlamadım başım ağrıyor şuan
Esli geldiğin ilk gün beni pek hamarat biri sanacaksınMaşallah sana muhteşemsinafiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?