Senin banyoda uzanırkenki halin gözümün önüne geldiİshalde fena ya ben bi kere kusucam yataktan yetişemem diye banyoda oturmuştum yazmıştım buraya hahahah
Gittikçe yere uzanmaya başladım yattığım yerden duşkabinin altları tozlanmış hep oraları görmüştüm yukardan görünmüyordu ne gizel
İnşallah tertemiz çıkar bonuspenyez83 daha iyiyim penyezim ağrıyınca bırakıyorum biraz.
Dün giremedim sabahtan kızlarla ilgilendim öğlen kv yanındaydım.
Bir sıkıntımız var dua beklerim yarın sabah biyopsi yapılacak inş iyi huylu temiz çıkar.
Leblebi çubuk kraker falan olsun yanında bastırır onlar. Benim 20.haftaya kadar bulantım oldu ilaç kullanmıştım. Genelde çoğunda 12.haftada geçiyor bulantılarİshal geçti bonus sabah 7 de mide bulantısına uyandımmidem ağzımda dermanım yok ne zormuş hamilelik ne zamana kadar böyle devam edecek sanki hiç geçmeyecek gibi
Eskiden annem yapsa diye beklerdim ya da yapmasını isterdim sürekli. Şimdi imkan var istediğim zaman yapabilirim ama eskisi gibi tadı lezzeti yokKahvaltı hazırlayayım. Patates kızartması yapayım diyorum balalarıma
Aman swetim neyin tadı var kiEskiden annem yapsa diye beklerdim ya da yapmasını isterdim sürekli. Şimdi imkan var istediğim zaman yapabilirim ama eskisi gibi tadı lezzeti yok
Öyle gerçekten özlüyorum ya küçüklüğümüAman swetim neyin tadı var ki
Çubuk kraker yiyorum ama oda iyi gelmiyor sweet inşallah uzun sürmezLeblebi çubuk kraker falan olsun yanında bastırır onlar. Benim 20.haftaya kadar bulantım oldu ilaç kullanmıştım. Genelde çoğunda 12.haftada geçiyor bulantılar
Hani köydüBahçeye kahvaltıya gidelim diye düşündüm ona hazırlık yapcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?