amin canım benim ,seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah
amin penyezim sağolasın Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinpapatyamm abla gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun afiyetle kolaylıkla ilerleyip sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin. tekrardan annanee olacağını niyetini okurken öğrendim Rabbim isteyen herkese salih saliha evlatlar nasip eylesin aminn
amin inşallah sağolasın
gözünüz aydın hayalcim , bulantı genelde 3 ayından sonra geçiyomuş bende hiç olmadığı için pek bilmiyorumİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
sağol canım benim seninkiyle araları az olucak kaç haftalık oldu
penyezim ben daha ilk ödevi yapamadımGünlük ödeve ne oldiiiii
Bugünde yazıyorum şimdiden kolay gelsin hanımlar
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
sağol canım Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım iyiyim iyi diyelim iyi olsun kiz ev ugrasiyorum iste şükürAleyküm selam canım nasılsın
Gözünüz aydın canım çok şükür çok sevindim minik hayal sağlıcakla büyüsün annesini yormadanİyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir
Ben iyi değilim midem çok bulanıyor bir şey yiyemiyorum yiyemedikçe halim dermanım kalmıyorbebeği Salı günü gördük kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla ilerler doktora midem kötü dedim ilaç vermedi
Abla sizin de gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahamin penyezim sağolasın Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ablacım hayırlı olsun torun geliyormuş Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinamin canım benim ,seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah
Etiket sırasına göre senin ödev vermen gerekiyor ama gelemezsün deyi sıranı atlamıştım.Günaydın hayırlı cumalar
Vay aslan parçası benden önce yazmışsın zaten o zaman bugün sen verdin yarın @sweetgirlcandy versin.
Bugünün ödevi
pencerelerin önünün tozu alınması
çelik kapının silinmesi
yıkasam iyi olur dediğiniz (seccadeler, pikeler pattaniyeler, havlular, yatak örtüsü, bebek yatağı, nevresimi... vb....) birinden birini yıkamak
Üç seçenekten kendimize uygun olanı seçiyoruz
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
papatyamm ablacığım yine arka sayfada okudum oğlun nişanlandı sanırım
Aysenim iyiyim şükür daha iyiyim pazartesi kontrolüm var inşallah çok daha iyi haber alarım
Bu ne zaman oldu yetişemiyorum
Nişan yok yahuu ben öyle birşey okumadımZaten yazmışmıydın nişanıpapatyamm abla bazen öyle fena unutuyorum ki tamamen siliniyor okuyup unutmuş da olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?