Düzenli Evimiz & Hayatımız

amin penyezim sağolasın Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

gözünüz aydın hayalcim , bulantı genelde 3 ayından sonra geçiyomuş bende hiç olmadığı için pek bilmiyorum

penyezim ben daha ilk ödevi yapamadım

04:40 kalkış namazdan sonra manevi saat yaptım
kahvaltı yapıp mutfağı toplu bıraktım
yatağı topladım
wc ve lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
çöpleri attık
08:00 iş başı yaptım

Akşam eve gidince nasipse yapacağım işleri yazayım. Yapmam lazım çünkü hafta sonu evde olmayacağız
robot evi süpürür
çamaşır yıkamaya atarım
toz alırım pencere önleri ve çelik kapıyı da silerim
evi ve balkonu silerim

Gözünüz aydın canım çok şükür çok sevindim minik hayal sağlıcakla büyüsün annesini yormadan
İnşallah bulantin da çabuk geçer benim 12. Haftada geçmişti

-Hayal hayalcim alıntılar da arka sayfada gördüm hamilemisin uzun zaman giremedim bilmiyordum çok sevindim bebekte iyiyi imiş çok şükür
Ne güzel.bir şey okudum ne güzel bir haber maşallah Rabbim.ikinizide korusun mubar3k gün hürmetine sağlıkla kucağına al canım benim ⚘

papatyamm ablacığım yine arka sayfada okudum oğlun nişanlandı sanırım Allah mutluluk versin tammaina erişirsin inşallah

Kızlar uzun zaman giremedim varsa sizlerin hayatin da güzel haberler hepinize daha güzellikler diliyorum....tatile gidenlerle bol bol.eglenceler dinlenceler....hastalara şifalar ....telaşı olanlara kolaylıklar...inşallah olmasin varsa sıkıntısı olanlara ferahliklar diliyorum

Bu ne zaman oldu yetişemiyorum
Zaten yazmışmıydın nişanı papatyamm abla bazen öyle fena unutuyorum ki tamamen siliniyor okuyup unutmuş da olabilirim
Nişan yok yahuu ben öyle birşey okumadım MssPARE geldi ortalığı karıştırdı

Papatya ablanın kızı ikinciye hamileymiş onuda dün akşam niyetinde yazdığı için öğrendik

Yoksa ikinciye annaneee oluyorum da yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…