- 28 Ekim 2022
- 9.612
- 28.023
- 478
- 29
2 yaşını doldurdu 5 gün önce oglum 3 ten gün alıyorkaç yaşında oğlun
benim torunumda temmuzda 2,5 yaşına giricek kızımda öğretmek istiyo nasıl olucak bilmiyorum
öğrenmesi lazım kışın kreşe vermek istiyoruz yarım gün
İyi eğlenceler penyezimTeşekkür ederim15 yıldır her ay buluştuğumuz dostlarımla terapi gününde olacağım inşaAllah
Anladım canım güzel olmuş iyi eglencelerDün ortancıl ablamın havuzlu bağ evine gittim.
Antep içinden aldılarüç ay okul açılana kadar orda kalacaklar .
O çağırdı davet etti.
Gündüz öğlene doğru gittim.
Annemgil diğer ablam hepsi ordaydı akşam yemeğinde çay vaktinde.
Geçmiş olsunBir süredir yoktum kızlarannemde kaldım birkaç gün, bazı sağlık sorunları yaşıyorum ve çok yoruldum artık hem bedenen hem psikolojik olarak. Sonu hayrolur inşallah
Biraz nefes almak için eşimle şehir dışına çıktık derken uğrayamadım pek buralara. Havalarda çok sıcak biraz rutine döndüm, günlük işler yapıyorum.
Yatakları topladım, evi havalandırdım.
3 makine çamaşır yıkadım, balkonda çamaşır askılığına serdim hızlıca kurudular.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Evin dağınıklığını toparladım, çöpleri attım.
Tuvalet ve banyoyu temizledim.
Deniz'imi yıkadım, uyuttum.
Akşam yemeği yaptım, topladım.
Mutfak temiz
Yarın tekrar şehir dışına çıkıyoruz, ufak bir çanta hazırladım.
Geçmiş olsun ablacımgünaydın, hayırlı sabahlar
benimde sırtım tutulmuş dünden beri ağrıyo
gece her taraf açık üstümüzüde örtmüyoruz sıcaktan baya ağrıyo
Geçmiş olsunBizde bağa geldik
Sadece kahvaltı hazırladım ama nasıl belim ağrıyor ya. Boğazıma da inmiş o da kulağımı zonklatıyor
TeşekkürlerAnladım canım güzel olmuş iyi eglenceler
seninki daha küçükmüş konuşabiliyomu söyliyebilecekmi çişini bizimki tam akıcı konuşamıyo2 yaşını doldurdu 5 gün önce oglum 3 ten gün alıyor
sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun ablacım
arkadaşım bana örmüş doğum günü hediyesi daha kullanmadımAy şu makrome iplerden çanta Örme hevesi geldiip alıp denemek istiyorum deneyen oldu mu
Ya güle güle kullan ablaarkadaşım bana örmüş doğum günü hediyesi daha kullanmadım
eve gidince resmini çekerim unutmazsam , kuaför olan arkadaşım yada ondan modelini nerden yaptıysa isterimYa güle güle kullan ablamodeli nasl
Mete beni cok zorladı tuvalet konusunda konusması iyiydi ama 6 7 ay boyunca kakasını hep altına yaptı tuvalete hic yapmadı. Okula baslıcaksa havalarda sıcakken simdiden baslasın ablaseninki daha küçükmüş konuşabiliyomu söyliyebilecekmi çişini bizimki tam akıcı konuşamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?