- 28 Ekim 2022
- 9.543
- 27.686
- 478
- 29
Ara vermeden devam etsen baya yükselirdin bence aktif olmak önemliDogruama ben gecen sene açmıştım sonra çekmeyi bırakmıstım
Nasıl oldunuz geçtimiGünaydın hayırlı bereketli sabahlar
Sen aktifsin maşallahAra vermeden devam etsen baya yükselirdin bence aktif olmak önemli
Sıkıntılarımız geçti abla çok şükür.Nasıl oldunuz geçtimi
Evet canım elimden geldiğince atmak istiyorum olursa iyi olur olmazsa nasip artkSen aktifsin maşallahsürekli bişey yapmak lazım ya bugun bi kurabiye yapıyımda paylaşıyım bari sonra bi temizlik videosu yapıyım onlarda cok izleniyo
Geçmiş mesajlarına baktım zehirlenmişsiniz canım çok geçmiş olsunSıkıntılarımız geçti abla çok şükür.
Bugun baya ayaklandım.
Yok canım BingöldeyimLidlaylim sen Elazığ'da mıydın
Bende öyle attım hep yiyecek dedigin gibi cok zor ya her gün bisey yapmakEvet canım elimden geldiğince atmak istiyorum olursa iyi olur olmazsa nasip artkbenim de aklımda bi kurabiye var yapabilirsem bende yarın atmayı düşünüyorum ben sadece yiyecek içecek atıyorum canım şuan için
Şöyle rahat insanları anlamıyorum kendi evinde yaptırmıyodur inan senin evinde yaptırdıklarını. İyi olmus bi zahmet silsin. Biberon kullanan cocuk kac yasında olabilir ki kola iciriyo bide yazık günahYa yatılı misafirlerim var görümcem 2 küçük çocuğu var eline ne geçse o beyaz halıma döktüler varya sinir krizi geçirecektim misafirler evime ilk defa gelmişler birşey olmaz diyip geçtim, görümcem de öyle rahat çocukların eline veriyor hiç sahip çıkmıyor her tarafı batırdılar sağ olsunlar
Biberona kola/meyve suyu doldurup çocukların eline veriyor, çocukta alıp bilerek oyun yaparak yerlere damlatti hiç kalkıp silmedi çocuklar şeker yedi her taraf seker oldu o derece yani, akşam eşim ddi o halıya ne dökülmüş bnde ddm kardeşin biberona doldurup verdi çocukta aldı yere döktü eşim bana diyo getirip sil bnde banane dedim yıkamaya mı verirsin ne yaparsan yap dedim, benim bu lafımdan sonra görümcem getirdi sabunlu bezle lekeli olan her tarafı sildi
Yani bi zahmet silmesi sahip çıkması gerekmez mi ilk geldiği evimde böyle davranması hiç hoş değil
Sağol canım amin inşallah
Olabilir ben ona bağladım ahahahahAyy ben de ben de her şeye ağlıyorum hep sinirliyim değişik hallerdeyim ondan mıymış
İnşallah canım sağolBenimde gebeliğimde hem halsizlik ten düşük riski ve sürekli uyku isteginden ful uzanıyordum o dönemde yaprak dökümü gunde iki bölüm üst üste tekrar veriyordueşim bile istemye istemye artık bazen soruyordu Necla denilen kişi ne yaptı oguza ne oldu göz ucuyla dahi olsa baka baka diziyi ezberledi hele ben gözüm kapalı yazarım senaryoyu gerçekten bir süre sonra insan sıkılıyor ama bebiş olunca o günleri bile bazen mumla arar insan benimki kolikti uyku nedir bilmezdik sabırlı ol inşallah hepsi geçecek günden güne iyiye gidecek bulantin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?