Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mete gece iki kere altına yaptı
Ardayla aksam kefir icmisler bardak bardak ondan büyük ihtimalle.
Evde yıkanacak bir sürü çamaşır var sabaha karsıda bizim yataga almıstım bizim yatagada işemiş
Ardayı hastaneye getirdim ultrason randevusuna yarım saattir bekliyoruz. Bakalım ne zaman alacaklar iceri

Sen aktifsin maşallah sürekli bişey yapmak lazım ya bugun bi kurabiye yapıyımda paylaşıyım bari sonra bi temizlik videosu yapıyım onlarda cok izleniyo
Evet canım elimden geldiğince atmak istiyorum olursa iyi olur olmazsa nasip artk benim de aklımda bi kurabiye var yapabilirsem bende yarın atmayı düşünüyorum ben sadece yiyecek içecek atıyorum canım şuan için

Bende öyle attım hep yiyecek dedigin gibi cok zor ya her gün bisey yapmak

Şöyle rahat insanları anlamıyorum kendi evinde yaptırmıyodur inan senin evinde yaptırdıklarını. İyi olmus bi zahmet silsin. Biberon kullanan cocuk kac yasında olabilir ki kola iciriyo bide yazık günah

Günaydın hayırlı haftalar kızlar ❤❤

Sabah 8 şehit haberiyle uyandım Rabbim ailelerine sabırlar versin durumu ağır askerlerimiz varmış Rabbim sifalar versin ...şehit ailelerine sabırlar versin

Yattıkları yer cennetin en güzel.yeri olsun

İnşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…