Bunlar frağğman daha ne denişik şeyler yaşayacan inşallahdeğişik şeyler yaşıyorum
Bunlar frağğman daha ne denişik şeyler yaşayacan inşallah
Bende bekliyom hayla bi ödev etiketi gelir diyeUlan sero seni görünce ödev geldi aklıma hahahahaHeySero
Kız yemin ederim en güzel hamilelik ve en güzel annelik ilk olanlar oluyor ya. Kafan rahat sadece tek şeye odaklısın lütfen bulantının bile tadını çıkar.Mide bulantısı için ilaça başladım biraz olsun iyiyim en azından bir şeyler yiyorum ufaktan sero ama halsizlik bitkinlik devam ediyor. Sürekli yatsam uyusam değişik şeyler yaşıyorum
Ay ne çabuk geldi eve gelir gelmez iş yap der gibi oldu buNane Limon Kabugu ödev sırası sende naneciğimsuluşcum
Ay ne çabuk geldi eve gelir gelmez iş yap der gibi oldu bu
Korkutma yav
Geçmiş mesajlara bir bakıyım atladığım görev varmı diye️Buzdolabını giderken boşalttım o yüzden tertemiz di yeni çalıştırdım
️banyo vb dolaplarımda düzenli
Diğer görevi bugün yapacağım zibilyon kere çamaşır makinesini çalıştırdım sabahtan beri de
Bende sinek gibi kapıya yapıştığım için unutmuşumGeçmiş mesajlara bir bakıyım atladığım görev varmı diye
kapıları silme de var orada kalmışım
bende bu akşam yatak odamın şifonyer , komidin ve gardrobu silmeyi düşünüyordum iyi olduBugünün ödeviNane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Lidlaylim
Selam herkeseBugünün ödeviNane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Lidlaylim
Nasıl yaşadın miyop miyop bunca seneSelamlar herkese iyi akşamlar
Bende bugun baya bi iş yaptım
Cocuklara kahvaltı yaptırdım Ardayı kuran kursuna gönderdim bi haftadır gidiyo ve hic bisey öğrenmemiş ben evde okutuyorum hoca okutmadı mı diyorum yok diyo arkadasının annesiyle konustum hocaya gidip söylemedigi icin ben calıstım hocam diye oda diyenlere okutuyomus sadece biraz azarlamıs olabilirim
Neyse devam ediyorum islere
Yatakları topladım
Mutfagı topladım
Mutfak dolaplarının kapaklarını ic dıs iclerinide söyle bi dolandırdım
Kahve köşesi dolabını komple bosalttım temizledim düzenledim
Yine mutfak dolabının 2 kapaklı yerini komple boşaltıp temizleyip düzenledim
Evi süpürdüm
Tuvaletleri yıkadım
Toz aldım
Cam balkonu sildim ayrıntılı degil ama
Mutfagın camını sildim
Hastaneye gittim göz doktoruna miyopmusum
Geldim meteye yemek yedirdim
Eşim geldi biz yedik
Parka cıktık 8 de eve geldim
Meteyi uyuttum
Akşam yediğin karpuz bile etkiliyor abla. Hatta kan vermeden önce 2 gün hafif diyet tarzı bişey yapılması gerekiyormuş ama bunu ne söyleyen ne de uygulayan var tabiBiz, tersanede her sene sağlık raporlarını yeniliyoruz, geçen pazartesi yaptırdık benim normalde şekerim 85 falandı geçen sene öyle çıkmıştı, ailede de yok bu sene 122 çıkmış şaşırdım 10 kişi yeniledik çoğumuzun yüksek çıkmış
Meyve çok yiyorum akşamda karpuz yemiştim ya o etkiledi
İşyeri doktoruda gizli şekerine baktır dedi
Sağlık ocağında bakılıyomuş bi sabah gidicem kızım hemşireye sormuş aç olsun su bile içmesin demiş
Hahahaj bilmiyorum ki hep bulanık görüyodum iste uzagı. Tv izlerken yazıları ardaya okutuyodumNasıl yaşadın miyop miyop bunca sene
Deme öyle baloncuk. Ablamın 10 sene olmadı istemiyorum diyordu ama olmuyordu muhtemelen. 10 sene sonunda sıfır tedavi ile hamile kaldı. Allah büyük inancımız tam. Yorucu oluyor senin için maddi manevi ama vardır vakti mutlaka umudunu yitirme hiç bir zamanBenim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?