Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ulan sero seni görünce ödev geldi aklıma hahahaha HeySero
Bende bekliyom hayla bi ödev etiketi gelir diye
Mide bulantısı için ilaça başladım biraz olsun iyiyim en azından bir şeyler yiyorum ufaktan sero ama halsizlik bitkinlik devam ediyor. Sürekli yatsam uyusam değişik şeyler yaşıyorum
Kız yemin ederim en güzel hamilelik ve en güzel annelik ilk olanlar oluyor ya. Kafan rahat sadece tek şeye odaklısın lütfen bulantının bile tadını çıkar.
O kadar özlüyorum ki o ilkleri

Geçmiş mesajlara bir bakıyım atladığım görev varmı diye
kapıları silme de var orada kalmışım

bende bu akşam yatak odamın şifonyer , komidin ve gardrobu silmeyi düşünüyordum iyi oldu
ama çok detaya giremem dolabın içi düzenli bi tozunu alırım

Selam herkese
Bu mesajla selam vereyim dedim
Geçmişi çok okuyamadım.
Dün akşam da misafirim vardı
Sabah kalktım buzdolabını temizledim
Evi süpürdüm sildim
Banyo dolabını sildim.
Yatak odasında şifonyeri ve umutun dolabını topladım
Ödevleri hep geriden yaptım ama şansa bugünki önceden yapılmış oldu
Makyaj masası kaldı.
Onu da umut uyanınca yapacağım
Bir tek bakım ödevim kaldı hemen maske yapmaya gidiyorum

Nasıl yaşadın miyop miyop bunca sene

Akşam yediğin karpuz bile etkiliyor abla. Hatta kan vermeden önce 2 gün hafif diyet tarzı bişey yapılması gerekiyormuş ama bunu ne söyleyen ne de uygulayan var tabi

Benim olacağına inancım pek kalmadı ama sağol abla herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Deme öyle baloncuk. Ablamın 10 sene olmadı istemiyorum diyordu ama olmuyordu muhtemelen. 10 sene sonunda sıfır tedavi ile hamile kaldı. Allah büyük inancımız tam. Yorucu oluyor senin için maddi manevi ama vardır vakti mutlaka umudunu yitirme hiç bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…