Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız yemin ederim en güzel hamilelik ve en güzel annelik ilk olanlar oluyor ya. Kafan rahat sadece tek şeye odaklısın lütfen bulantının bile tadını çıkar.
O kadar özlüyorum ki o ilkleri
Sero herkes öyle diyor tadını çıkar diye eminim seneye bu zamanlar özleyeceğim bu günleri ama nasıl anlatıyım yaşamayan bilemez aşırı yorgunum bitkinim hasta gibiyim kısaca ve artık geçsin düzeliyim tadını çıkarıyım istiyorum

Hahahaj bilmiyorum ki hep bulanık görüyodum iste uzagı. Tv izlerken yazıları ardaya okutuyodum
Benim 10 yaşındayken 1 numara ile başlamıştı arttı da arttı 23 24 yaşında duruyor derece artması diyordu doktor sonrasında da arttı gözlüksüz bi körüm maalesef

Aslında var ya sana multivitamini erken verse doktor kendine gelirsin. D vitamini vermiştir şimdi. 12.haftadan sonra da vitaminler veriliyor. Aslında çoğu da direkt baştan veriyor. Yeni doktor buldun mu kendine ona gittin mi

Aslında var ya sana multivitamini erken verse doktor kendine gelirsin. D vitamini vermiştir şimdi. 12.haftadan sonra da vitaminler veriliyor. Aslında çoğu da direkt baştan veriyor. Yeni doktor buldun mu kendine ona gittin mi
8+5 oldu sweet şimdiden kullanılır mı d vitamini? Folik asit kullanıyorum sadece ama içinde çoğu vitaminde var ekstra. Başka doktor bulduk ama daha gitmedim diğeri 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya giderim

Benim 10 yaşındayken 1 numara ile başlamıştı arttı da arttı 23 24 yaşında duruyor derece artması diyordu doktor sonrasında da arttı gözlüksüz bi körüm maalesef
Hadi ya suan kac peki korkuttun beni sweet dün gidemedik esimin dışarda işi vardı bugun gidip alalım

8+5 oldu sweet şimdiden kullanılır mı d vitamini? Folik asit kullanıyorum sadece ama içinde çoğu vitaminde var ekstra. Başka doktor bulduk ama daha gitmedim diğeri 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya giderim
Folik asitte bende bulantı yapıyodu akşamları iciyodum o yüzden belirli bi saatte ic dedi mi doktor

Başka yere gitseniz swet
Devlet hastanesi bide tıp fakültesi var başka yer yok maalesef. Bide doktoru burda düzenli kan veriyor ona göre doktoru kan cıvıltıcı dozunu ayarlıyor. Geçen hafta verdik tam eve gittik aramışlar sistemde sorun mu var ne diye gittik bi daha verdik. Ertesi gün sonuç sorarken o sonucun çıkmadığı tekrar vermemiz söylendi. Dün gittik verdik bakalım. Makine mi bozuk kan mı kayboluyor sonuç mu yanlış çıkıyor net bişey diyen de yok

Hahh işte bu, bana yapmış olduğum böyle ödevlerle gelin Her yer düzenli tertipli

Sıradaki ödevi bekliyorum heyecanla

yerimi aldım

Son düzenleme:
Valla bana keseyi görür görmez vermişti. Hatta bizim topiktekilere de öyle verilmişti. Multivitamini de bana 12 de verdi topikte bazılarına gider gitmez başlamıştı. D vitamini iyi olur senin için düşükse o da halsizlik yapar. Normalde halsizlik yapar şimdi x2 yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…