- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.666
- 798
Geçmiş olsun ablaHayırlı akşamlar
Bugün ödevi yapamadım modum yoktu. Midem kötüydü çok bulanıyor. Şimdi kalkıp mecburen mutfağı toplayacağım
Sero herkes öyle diyor tadını çıkar diye eminim seneye bu zamanlar özleyeceğim bu günleri ama nasıl anlatıyım yaşamayan bilemez aşırı yorgunum bitkinim hasta gibiyim kısaca ve artık geçsin düzeliyim tadını çıkarıyım istiyorumKız yemin ederim en güzel hamilelik ve en güzel annelik ilk olanlar oluyor ya. Kafan rahat sadece tek şeye odaklısın lütfen bulantının bile tadını çıkar.
O kadar özlüyorum ki o ilkleri
İyiki yok iyikiiiiNe korkutması yav denişik şey diyorum farklı yani daha önce deneyimlemediğin
Yoksa gıdımı şişirip ey gidi kızım kolay mı der gibi bi halim assla yok
Benim 10 yaşındayken 1 numara ile başlamıştı arttı da arttı 23 24 yaşında duruyor derece artması diyordu doktor sonrasında da arttı gözlüksüz bi körüm maalesefHahahaj bilmiyorum ki hep bulanık görüyodum iste uzagı. Tv izlerken yazıları ardaya okutuyodum
Aslında var ya sana multivitamini erken verse doktor kendine gelirsin. D vitamini vermiştir şimdi. 12.haftadan sonra da vitaminler veriliyor. Aslında çoğu da direkt baştan veriyor. Yeni doktor buldun mu kendine ona gittin miSero herkes öyle diyor tadını çıkar diye eminim seneye bu zamanlar özleyeceğim bu günleri ama nasıl anlatıyım yaşamayan bilemez aşırı yorgunum bitkinim hasta gibiyim kısaca ve artık geçsin düzeliyim tadını çıkarıyım istiyorum
Başka yere gitseniz swetDün yine anneannemi hastaneye götürdüm verdiğimiz kanlar yok oluyor 3 oldu bu. Ordan köye geçtik ablam bahçeye çağırdı yemeğe. Gece geç geldik. Bugün evdeyim akşam üstü bi bahçeyi sulamaya gitcem
8+5 oldu sweet şimdiden kullanılır mı d vitamini? Folik asit kullanıyorum sadece ama içinde çoğu vitaminde var ekstra. Başka doktor bulduk ama daha gitmedim diğeri 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya giderimAslında var ya sana multivitamini erken verse doktor kendine gelirsin. D vitamini vermiştir şimdi. 12.haftadan sonra da vitaminler veriliyor. Aslında çoğu da direkt baştan veriyor. Yeni doktor buldun mu kendine ona gittin mi
Hadi ya suan kac peki korkuttun beni sweetBenim 10 yaşındayken 1 numara ile başlamıştı arttı da arttı 23 24 yaşında duruyor derece artması diyordu doktor sonrasında da arttı gözlüksüz bi körüm maalesef
Folik asitte bende bulantı yapıyodu akşamları iciyodum o yüzden belirli bi saatte ic dedi mi doktor8+5 oldu sweet şimdiden kullanılır mı d vitamini? Folik asit kullanıyorum sadece ama içinde çoğu vitaminde var ekstra. Başka doktor bulduk ama daha gitmedim diğeri 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya giderim
Yok demedi bir şey ben kahvaltıdan sonra alıyorum genelde ilknurFolik asitte bende bulantı yapıyodu akşamları iciyodum o yüzden belirli bi saatte ic dedi mi doktor
Devlet hastanesi bide tıp fakültesi var başka yer yok maalesef. Bide doktoru burda düzenli kan veriyor ona göre doktoru kan cıvıltıcı dozunu ayarlıyor. Geçen hafta verdik tam eve gittik aramışlar sistemde sorun mu var ne diye gittik bi daha verdik. Ertesi gün sonuç sorarken o sonucun çıkmadığı tekrar vermemiz söylendi. Dün gittik verdik bakalım. Makine mi bozuk kan mı kayboluyor sonuç mu yanlış çıkıyor net bişey diyen de yokBaşka yere gitseniz swet
Bir gün yapacaktımBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Hahh işte bu, bana yapmış olduğum böyle ödevlerle gelinBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Valla bana keseyi görür görmez vermişti. Hatta bizim topiktekilere de öyle verilmişti. Multivitamini de bana 12 de verdi topikte bazılarına gider gitmez başlamıştı. D vitamini iyi olur senin için düşükse o da halsizlik yapar. Normalde halsizlik yapar şimdi x2 yapar8+5 oldu sweet şimdiden kullanılır mı d vitamini? Folik asit kullanıyorum sadece ama içinde çoğu vitaminde var ekstra. Başka doktor bulduk ama daha gitmedim diğeri 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya giderim
5 oldu benim en son Aralık 2023 deHadi ya suan kac peki korkuttun beni sweetdün gidemedik esimin dışarda işi vardı bugun gidip alalım
Ödevi bende almıyorumBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?