Oh ne güzel bonusum şifa olsun dinlediklerinpenyez83 penyezim 3.bölümü bitirdim ve elim işte yemekteydi istedim ki not alayım dinlerken
Kendi esmamızı buluruz inş dinle bakim yorumun ne olacakOh ne güzel bonusum şifa olsun dinlediklerin
ben akşamları dinlerim inşaAllah
Bunu bir arkadaş daha demişti...evde var hiç denemedim bugün dutlari deneyip içeyim Nanem teşekkür ederim ❤❤Dut kurusu kaynatıp iç iyi geliyor enfeksiyon ve ameliyat sonrası toparlamaya geçmiş olsun
bende buğdayla yoğurtlu salata yapıyorum güzel oluyoBu saat olmuş mutfaktan yeni çıkıyorum
SOfrayı topladım
Buğday haşlamıştım biraz dondurucuya koydum birazını soğuk çorba yaptım
ALışveriş poşetlerini yerleştirdim
Bu esnada bilmem hangi günün ödevi olan dolap ödevini yapmış oldum
Tavuklu kabak yemeği ve pirinç pilavı yaptım
Koyu cacık gibi abla içine haşlanmış nohutta katılabilir.bende buğdayla yoğurtlu salata yapıyorum güzel oluyo
çorbasını hiç yapmadım nasıl yapıyosun bende denerim buğdayım var buzlukta
anladım ozaman benim salatada aynısı bende yoğurt ve dere otu koyuyorum içine konserve mısırda koyulabiliyoKoyu cacık gibi abla içine haşlanmış nohutta katılabilir.
taza nane fesleğen kekik gibi otlar da doğranınca güzel oluyor içine.
Hele balkon fesleğenini çok yakıştırıyorum ben. Onları sevmeyen kuru nane pul biber koyar.
ÜStüne zeytinyağı döküyorum tatlı kaşığı kadar öylesine basit bir şey yani
anladım ozaman benim salatada aynısı bende yoğurt ve dere otu koyuyorum içine konserve mısırda koyulabiliyo
İnancım tam tabiki ama olupta düşmesi beni yoruyorDeme öyle baloncuk. Ablamın 10 sene olmadı istemiyorum diyordu ama olmuyordu muhtemelen. 10 sene sonunda sıfır tedavi ile hamile kaldı. Allah büyük inancımız tam. Yorucu oluyor senin için maddi manevi ama vardır vakti mutlaka umudunu yitirme hiç bir zaman
Benimde düzenli cok sükür bu ödevi bende atlıyorumBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
İstersen bide aksam yatmaya yakın icmeyi dene onu icince sürekli bi kusacak gibi oluyodum bos bi mide bulantısıYok demedi bir şey ben kahvaltıdan sonra alıyorum genelde ilknur
İnşallah sweet5 oldu benim en son Aralık 2023 desanırım artık durdu artmaz senin artık sanmıyorum kalır 1 de
Benimde düzenli cok sükür bu ödevi bende atlıyorum
İstersen bide aksam yatmaya yakın icmeyi dene onu icince sürekli bi kusacak gibi oluyodum bos bi mide bulantısı
İnşallah sweetpeki sen sürekli mi takıyosun doktor bana sürekli tak felan demedi
Sabah attığını dinledimKendi esmamızı buluruz inş dinle bakim yorumun ne olacak
Göze çizik atılmıyor mu gözlükten kurtulurdun canm5 oldu benim en son Aralık 2023 desanırım artık durdu artmaz senin artık sanmıyorum kalır 1 de
Ne dinliyorsunuz ben kaçırdımSabah attığını dinledim
Burcuma göre, yengeç
Su elementi, koruyucu, içi dönük, sezgisel
Er Rahim
El Vedud
El Hafız
Manevi topikte video var canımNe dinliyorsunuz ben kaçırdım
İyi dinlemelerManevi topikte video var canım
Seri halinde varmış bende dinliycem inşaAllah
He öyle su grubu olduğumdan benimde öyle.Sabah attığını dinledim
Burcuma göre, yengeç
Su elementi, koruyucu, içi dönük, sezgisel
Er Rahim
El Vedud
El Hafız
ben çabuk sinirlenirim çabukta geçer ben okuyayım bari belli bi sayısı varmıkiHe öyle su grubu olduğumdan benimde öyle.
Ama ayrıca ruhen hissettiklerimizle ihtiyacımız olanlar varmış.
Çabuk öfkelenen kişinin Halim esmasını zikretmesi lazımmış
Hic bi fikrim yok işte bonus doktorda bisey demedi alırken optikci der mi bilemedimMiyopta nasıl sürekli takılmayacak ki astigmata diyolardı sürekli takmasanda olur gözü yoracak bi iş yaptığında tak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?