Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hic bi fikrim yok işte bonus doktorda bisey demedi alırken optikci der mi bilemedim

Valla sabah 11 e kadar takmadım az da tele baktım gözümü kısmaya başladım hemen astigmatı bile düzenki takınca iyi oluyor.
Geciktirip taktığımda netleştirmiyor görüntüyü hemen

Valla sabah 11 e kadar takmadım az da tele baktım gözümü kısmaya başladım hemen astigmatı bile düzenki takınca iyi oluyor.
Geciktirip taktığımda netleştirmiyor görüntüyü hemen
Hadi ya neyse devamlı takarım bende napalım. Akşam mesela arabaların ışıkları gözümü resmen kör ediyo direj gözüme carpınca belirli bi süre bulanık görüyorum. Dışarı çok güneşte cıktıysam uzagı görmekte zorlanıyorum bununla alakası var mı bilmiyorum ama

Kız 2 hamilelğimde 9 ay bulantı için ilaç içtim. Prilam işe yaramadı zofer içtüm düşün. Biliyor musun bilmiyorum. Doğuna gittiğim gün bile içtim yani.
Ama geçiyor ya.
Seni bekleyen bi çocuk daha yok şuan ona yetmen gereken öyle düşün.
Ne biliyim ya güzel bence

36 derece diyor ama esssla 36 değil bu hava camları kapıyoruz içeriye sıcak geliyor diye
42 yi gördü bir ara
Şuan 38 derece
Ofiste klima 18 derecede çalışıyor
Çok sıcak bi ara yoğunluktan gözlerimin önünde siyah bir şeyler uçuştu

Donmuş üzüm Buzlu kahve artık siz tahmin edin his edilen sıcaklığı
Yavaş geçen bir günden
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı temizlendi dankkk Süpürgem bozuldu yani durdu birden çalışmıyor ses kokuda yok yandı desem ama zaten eşime hep değiştirelim diyordum çekim gücü çok azalmisti adam dyck ne ettin Süpürgeye evin geri kalanına fantomcum ile devam ettim küçük canavar
Çamaşır katladim
Çamaşır attım makineye
Serdim balkon yıkadım çocukların ayakkabılarına giriştim duzenledim olmayanları ayikladim
Kargom vardı geldi açtım hemen denedim cilt bakım ürünleri almıştım yanında tester bir koku yolamislardi Allah'ım nasıl bir koku direk adını yazip onuda sipariş ettim guzel bir indirimi de vardı tüm bunlar olurken oğlumun tuvalet eğitimide bize eşlik ediyor du uykuda bağlıyorum doğrumu degilmi bilmem ama yapıyor yani altına sonra manava gittim çocuklarla hızlı hızlı alacaklarmi aldım eve geldim et sosladim patates soğan ile fırina atcm namaz kıldım okumayi çok askatiyorum bu aralar kuranı kerim yani çocuklar yemek yedi uyudu şu an kahvemi içiyorum içimden böyle yazmak geldi burayı çok seviyorum aile gibi

Eklentiler

• 1000034458.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 21
Cuma günü misafirim var babam geliyor.
Yarın sabaha kursa poğça yapılcakmış ben yaparım dedim.

Evdeki işler duruyor birden durgunluk çöküyor nasıl yapıcam bilmem
Akşam yada sabah erkenden 11 kadar yapmaya çalış bonusum
Yaparsın sen elin pratik
Elin çalışmazsa ayaklarını devre koyarsın ama yaparsın bi gayret haydi

Ben hep sizi gaza getiriyorum bi de siz beni getirin
sen yaparsın sana işmi dayanır bonusum
eve gidince benimde yapmam gereken işler var biraz ütüm kaldı onları yapmam lazım, yatak odasının komidin şifonyer tozlarını almam lazım birde yetiştirebilirsem fırını temizlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…