Kendi sayısı 88 abla. Dinlediğimiz videoda içselleştirmekten bahsediyor esmaların hayatımıza etki ettiğinden doğum anında burcumuz olduğu gibi esmamızın olduğundan bahsediyorben çabuk sinirlenirim çabukta geçer ben okuyayım bari belli bi sayısı varmıki
Hic bi fikrim yok işte bonus doktorda bisey demedi alırken optikci der mi bilemedim
Hadi ya neyse devamlı takarım bende napalım. Akşam mesela arabaların ışıkları gözümü resmen kör ediyo direj gözüme carpınca belirli bi süre bulanık görüyorum. Dışarı çok güneşte cıktıysam uzagı görmekte zorlanıyorum bununla alakası var mı bilmiyorum amaValla sabah 11 e kadar takmadım az da tele baktım gözümü kısmaya başladım hemen astigmatı bile düzenki takınca iyi oluyor.
Geciktirip taktığımda netleştirmiyor görüntüyü hemen
Üff siz yazana kadar benim modum düştü yapmıcamBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Kız 2 hamilelğimde 9 ay bulantı için ilaç içtim. Prilam işe yaramadı zofer içtüm düşün. Biliyor musun bilmiyorum. Doğuna gittiğim gün bile içtim yani.Sero herkes öyle diyor tadını çıkar diye eminim seneye bu zamanlar özleyeceğim bu günleri ama nasıl anlatıyım yaşamayan bilemez aşırı yorgunum bitkinim hasta gibiyim kısaca ve artık geçsin düzeliyim tadını çıkarıyım istiyorum
Çok güzel bir fikir olmuş benimki tertemiz ve düzenli yeni taşıdığımız içinBugünün ödevi @Nane Limon Kabugu naneden sevgilerle...
Yatak baza altı,
Komidin şifonyer vb bir yerin temizlenmesi
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
42 yi gördü bir ara36 derece diyor ama esssla 36 değil bu hava camları kapıyoruz içeriye sıcak geliyor diye
Aç mıydın kuş gibi yiyosun tansiyonun düştü demek42 yi gördü bir ara
Şuan 38 derece
Ofiste klima 18 derecede çalışıyor
Çok sıcak bi ara yoğunluktan gözlerimin önünde siyah bir şeyler uçuştu
Akşam yada sabah erkenden 11 kadar yapmaya çalış bonusumCuma günü misafirim var babam geliyor.
Yarın sabaha kursa poğça yapılcakmış ben yaparım dedim.
Evdeki işler duruyor birden durgunluk çöküyor nasıl yapıcam bilmem
Ayyy evett açtım yemeğe gidemedim daha doğrusu işten saati fark etmedim bi baktım saat 14:10 olmuşAç mıydın kuş gibi yiyosun tansiyonun düştü demek
sen yaparsın sana işmi dayanır bonusumBen hep sizi gaza getiriyorum bi de siz beni getirin
Bu mesajı görmeden yazdım yazacağımıBen hep sizi gaza getiriyorum bi de siz beni getirin
Ayyy evett açtım yemeğe gidemedim daha doğrusu işten saati fark etmedim bi baktım saat 14:10 olmuş
Küçük bir pide söyledim yedim
Şimdi iyiyim şükür
Ne biçim güldüm bunaElin çalışmazsa ayaklarını devre koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?