Üzümler soğuktanda donmuş olabilirDonmuş üzüm Buzlu kahve artık siz tahmin edin his edilen sıcaklığı
Yavaş geçen bir günden
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı temizlendi dankkk Süpürgem bozuldu yani durdu birden çalışmıyor ses kokuda yok yandı desem ama zaten eşime hep değiştirelim diyordum çekim gücü çok azalmisti adam dyck ne ettin Süpürgeyeevin geri kalanına fantomcum ile devam ettim küçük canavar
Çamaşır katladim
Çamaşır attım makineye
Serdim balkon yıkadım çocukların ayakkabılarına giriştim duzenledim olmayanları ayikladim
Kargom vardı geldi açtım hemen denedim cilt bakım ürünleri almıştımyanında tester bir koku yolamislardi Allah'ım nasıl bir koku direk adını yazip onuda sipariş ettim guzel bir indirimi de vardı tüm bunlar olurken oğlumun tuvalet eğitimide bize eşlik ediyor du uykuda bağlıyorum doğrumu degilmi bilmem ama yapıyor yani altına sonra manava gittim çocuklarla hızlı hızlı alacaklarmi aldım eve geldim et sosladim patates soğan ile fırina atcm namaz kıldım okumayi çok askatiyorum bu aralar kuranı kerim yani çocuklar yemek yedi uyudu şu an kahvemi içiyorum içimden böyle yazmak geldi burayı çok seviyorum aile gibi
Evet sürekli takıyorum takmasam zaten fluBenimde düzenli cok sükür bu ödevi bende atlıyorum
İstersen bide aksam yatmaya yakın icmeyi dene onu icince sürekli bi kusacak gibi oluyodum bos bi mide bulantısı
İnşallah sweetpeki sen sürekli mi takıyosun doktor bana sürekli tak felan demedi
Ya ben hem korkuyorum o işlemi yaptırmaya hem de güven vermiyor açıkçası. Çoğu gittiğim göz doktoru gözlüklü hani onlar neden yaptırmıyor diye düşünüyorumGöze çizik atılmıyor mu gözlükten kurtulurdun canm
Aaa burdan biri demişti sanki ben okuyordum ahsen için o ara sakindik ikimizde unutmuştum okumayı tekrar başlayım bendeHe öyle su grubu olduğumdan benimde öyle.
Ama ayrıca ruhen hissettiklerimizle ihtiyacımız olanlar varmış.
Çabuk öfkelenen kişinin Halim esmasını zikretmesi lazımmış
Balkona bi çıktım yerdeki halı yanmış resmen sıcaktan36 derece diyor ama esssla 36 değil bu hava camları kapıyoruz içeriye sıcak geliyor diye
Bu sıcakta yat aşağı derim benBen hep sizi gaza getiriyorum bi de siz beni getirin
Ben çizdirdim geri bozuldu bi daha yapalım deselee o acıyı asla çekmem. Aha büyük konuştumYa ben hem korkuyorum o işlemi yaptırmaya hem de güven vermiyor açıkçası. Çoğu gittiğim göz doktoru gözlüklü hani onlar neden yaptırmıyor diye düşünüyorum
Adı lazım değil baş harfi benAaa burdan biri demişti sanki
Tüh bana elimi bile uzatmamışımSarı kuş sensin işte benim renk vermeme gerek yok Eki Görüntüle 3615684
Ne biçim güldüm buna
Güldüm istemsizceBi kerede ben yemek saatini unutim ulan
Bu sıcakta yat aşağı derim ben
Aslında böyle yapmak gerekiyor yoksa şeker yüksek çıkabiliyor benim hep sınırın biraz üstünde çıkıyordu üç gün hafif beslenince normal çıkmaya başladıAkşam yediğin karpuz bile etkiliyor abla. Hatta kan vermeden önce 2 gün hafif diyet tarzı bişey yapılması gerekiyormuş ama bunu ne söyleyen ne de uygulayan var tabi
Nasıl geri bozulduBen çizdirdim geri bozuldu bi daha yapalım deselee o acıyı asla çekmem. Aha büyük konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?