- 28 Ekim 2022
- 9.536
- 27.640
- 478
- 29
Yaaa onu da duydum yüksek derecelerde tekrarlanıyormuş falan. Bide acı mı var len acısız ne diye reklam çıkıyorBen çizdirdim geri bozuldu bi daha yapalım deselee o acıyı asla çekmem. Aha büyük konuştum
Yatarım hemen söz dinlerim bensenin işin olsun bak...bende sana gaz yerine yat yat diycemmmm
İspat et sjskskBen dondurdumkızzz
Nasıl geri bozuldu
?
Yaaa onu da duydum yüksek derecelerde tekrarlanıyormuş falan. Bide acı mı var len acısız ne diye reklam çıkıyor
geçmiş olsun ilknuraİlknur gözlük alacakmış da gözle ilgili konuşunca senle uğraştıklarım aklıma geldi işte
Yaptırdığımda hissetmedim bi şey .İspat et sjsksk
Lazer ve lasek diye 2 çeşit var. Benimki hangisiydi karıştırıyorum ama kimisi acılı kimisi acısız( çiğ köfte misali)
Benüm kuzenim yaptırmıştı sıfır acı ona kandım yaptırdım 1 hafta göz bandıyla gezdim yab
Ay valla ne kadar acısız deselerde ben şahsen cesaret edemem korkarımİspat et sjsksk
Lazer ve lasek diye 2 çeşit var. Benimki hangisiydi karıştırıyorum ama kimisi acılı kimisi acısız( çiğ köfte misali)
Benüm kuzenim yaptırmıştı sıfır acı ona kandım yaptırdım 1 hafta göz bandıyla gezdim yab
O zaman takcaz mecburEvet sürekli takıyorum takmasam zaten flumiyop sürekli takılır
Sagol canımilknurrr22 geçmiş olsun
Bişey olmaz sweet evet insanın aklı kalıyo ama bazende böyle yapmak gerekiyo yemiyolar her yapılanı. Sonra biz cekiyoruzİlk kez ahseni aç yatırdımsabah yaptığı kahvaltı ile duruyor. Yaptığımı yemedi bende başka bir şey yok yoksa aç kalcan dedim yemedi ısrarla. Bende vermedim. Bu ara iyice coştu. Tv telefon yasakladım. Zaten çok uzun süreler bakmıyordu ama son zamanlarda artmıştı. Dondurma bisküvi de yok dedim yasakladım. Yatmycam diye de ağladı. Ağlaya ağlaya uyudu
Aynen öyle. Bizim yemek hep sorundu ta mama dönemi yaşadık düşün. O zamanlar yesin diye çizgi film falan açtım tecrübesizlik işte. Şimdi de tv falan olmadan yemiyor doğru düzgün. Bundan vazgeçirmem gerek artık. Ya nasıl bir çocuk bilmiyorum hiç mi acıktım demez yok yani demiyorBişey olmaz sweet evet insanın aklı kalıyo ama bazende böyle yapmak gerekiyo yemiyolar her yapılanı. Sonra biz cekiyoruz
Mide bulantım tam geçmedi hala arada yokluyor ama azda olsa yiyebiliyorum şükür. Sende ağır geçirmişsin sero ya zor valla. Evi şey goturuyor 4 gündür bulaşık makinesi yerlesmeyi bekliyor yapamıyorum. Yemeğe bi gün anneme bir gün kaynanama gidiyoruz . Buzdolabından midem bulanıyor soğan salça görmek istemiyorum. Duzen kalmadı valla bakalım geçecek biliyorum ama sanki bu aralar zaman durdu gibi.Kız 2 hamilelğimde 9 ay bulantı için ilaç içtim. Prilam işe yaramadı zofer içtüm düşün. Biliyor musun bilmiyorum. Doğuna gittiğim gün bile içtim yani.
Ama geçiyor ya.
Seni bekleyen bi çocuk daha yok şuan ona yetmen gereken öyle düşün.
Ne biliyim ya güzel bence
Geçicek tabiki hayâl biraz daha sabretMide bulantım tam geçmedi hala arada yokluyor ama azda olsa yiyebiliyorum şükür. Sende ağır geçirmişsin sero ya zor valla. Evi şey goturuyor 4 gündür bulaşık makinesi yerlesmeyi bekliyor yapamıyorum. Yemeğe bi gün anneme bir gün kaynanama gidiyoruz . Buzdolabından midem bulanıyor soğan salça görmek istemiyorum. Duzen kalmadı valla bakalım geçecek biliyorum ama sanki bu aralar zaman durdu gibi.çok şükür rabbim nasip etti asla şikayet etmiyorum ama bi tık sarsıldım
Ay mete de bana cok cektirdi sweet inanır mısın bi elimde tabak kucagımda mete camlara cıkıyodum ki camdan dışarı bakarda agzını acarsa bi iki kaşık sokuyum diye bütün mutfak cekmecelerini önüne döküyodum. Bi gün hic bi sekilde yediremedim binaaya çıktım asansörün dügmesine basıp basıp duruyodu o sırada yedirdim bende bi gören olsa ne derdi acabaAynen öyle. Bizim yemek hep sorundu ta mama dönemi yaşadık düşün. O zamanlar yesin diye çizgi film falan açtım tecrübesizlik işte. Şimdi de tv falan olmadan yemiyor doğru düzgün. Bundan vazgeçirmem gerek artık. Ya nasıl bir çocuk bilmiyorum hiç mi acıktım demez yok yani demiyor
Daha önce kokmayan her şey kokuyor gibi geliyorGeçicek tabiki hayâl biraz daha sabret
Benim bi akrabam var hamileyken evin duvarları kokuyo diyodu hatta eşini bile yatakta istemiyodu
Mide bulantım tam geçmedi hala arada yokluyor ama azda olsa yiyebiliyorum şükür. Sende ağır geçirmişsin sero ya zor valla. Evi şey goturuyor 4 gündür bulaşık makinesi yerlesmeyi bekliyor yapamıyorum. Yemeğe bi gün anneme bir gün kaynanama gidiyoruz . Buzdolabından midem bulanıyor soğan salça görmek istemiyorum. Duzen kalmadı valla bakalım geçecek biliyorum ama sanki bu aralar zaman durdu gibi.çok şükür rabbim nasip etti asla şikayet etmiyorum ama bi tık sarsıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?