Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah rahmet eylesin maşallah abla. Benimde anne tarafım hep kilolu ben baba tarafıma cekmisim halalarım amcalarım babam hala zayıflar. Babam özellikle makarnayla pilavla ekmek yer almaz. Öyle cok zayıf degil ama faazlasıda yok. Annem menopoza girmedi cok sükür daha istediginde cok güzel kilo veriyo kac kere verdi geri aldı. Yemegi cok istahlı yer bide tok insan yanında acıkır

Sabah kahvaltı hazırladım
Oğlum ve eşim kahvaltı yaparken bende yeşilçay içtim
Eşimi işe yolculadım
Sofrayı toplayıp 30 dk yürüdüm
Sonra duş ve kahvaltı
Sonra evi topladım
Yastık kılıflarını değiştirdim her gün değiştiriyorum resmen
Pencere önlerini sildim tozunu aldım
Toz aldım evde genel
Bütün evi günlük süpürdüm
Lavaboları elden geçirdim
Bi posta yıkamaya çamaşır attım
Mutfağı temizledim
Kirlielri makineye koydum
Filtre sürahiyi detaylı temizledim filtresini değiştirdim
Oğlum banyoda biraz küvet keyfi yaptı onu yıkadım çıkardım
Kendi saçıma yüzüme biraz bakım yaptım
Abdestimi aldım suyumu aldım
Namaz kılıp manevi saat sonra ders inşallah

en güzeli klima bence vantilatör hem ses yapar hemde çarpar
benim kızım salonda klimayı açıyo kapılar açık yatak odasında yatıyolar hemde dokunmuyo klima
Ses yapmıyor abla vantilatör bizim 2 odada var. Tavan vantilatörü de iş yerinde kullanıyoruz sesi yok öyle. Klima da ev bizim olmadığı için getirmedik evimizde vardı da duruyor orda

Ahahahah ayyy ilknur gül gül öldüm bende bazı şeylerden korkarım hala ya normal korkma değil ya bizim tam yol üstü gece motor sesiydi arabayı bağırtıyorlar baya ses oluyor. Ben bile sıçradım uyandım dalmışım yanında da

Kıyamam ya
Cam falan açık mı o kadar ses geliyor yoksa kapalıyken mi
Açıktı balkon kapısı. Kapattım çok sıcak oldu. Vantilatörü de getirmek istemedim nolur nolmaz kalkar oynar diye. Tam yola cepheyiz sağolsunlar da gece hiç durmuyorlar. Bende tavan vantilatörü alalım dedim eşime o zamana kadar yatsın yanımızda dedim

papatyamm abla yazın kilo alınır kışında o tüm yaz alınan kilolar verilmeye çalışılır
Ben de 59 kiloda kaldım 55 olsam çok iyi olacak
Hamilelikten önce 57 kiloydum
59 gayet iyi doğumdan sonra iyi vermişsin maşallah kaç kg almıştın
yaş geçtikçe kilo vermek zorlaşıyo ben 10 yıl önce falan spora gitmiştim 2 ay falan 6 kg rahat vermiştim

Ses yapmıyor abla vantilatör bizim 2 odada var. Tavan vantilatörü de iş yerinde kullanıyoruz sesi yok öyle. Klima da ev bizim olmadığı için getirmedik evimizde vardı da duruyor orda
ses yapmıyosa iyi ozaman tavanda yerde kaplamaz tehlikelide olmaz

Ben 50 kiiyiru
Suan kac kilosun sende almaya çalışıyosun heralde o daha zormus bende 3 kilo fazla var onu versem yeter b

Haklısınız zamanla bünye değişir ilaki sağlık olsun da

Evet tavanda daha iyi olur
59 gayet iyi doğumdan sonra iyi vermişsin maşallah kaç kg almıştın
yaş geçtikçe kilo vermek zorlaşıyo ben 10 yıl önce falan spora gitmiştim 2 ay falan 6 kg rahat vermiştim
20 kilo aldım 77 ydim
Çok ödemim vardı benim elim ayağım yüzüm davul gibiydi
Doğumdan bi hafta sonra 67 ye düştüm
6 ayda 58-59 oldum gidip geliyorum

Bu gün biraz iç dökme günü oldu
Sabah uyandım kahvaltı yaptık
Mutfagi topladım bulaşık Makinesi doldu calstrdm
Tezgah üstünu köpükle foşur foşur yikadim
Ekmek için hamur yaptim mayalandi ekmek yaptım
Oturma odasının tozunu aldım süpürdüm
Nevresim degstrdm çıkardığımi yıkadım Serdim
Biraz dinlendim sıcakta ekmek yapmak tam bir eziyet şimdi evin kalanını yapma niyetindeyim hazır çocuklar uykudayken

Ben üzülmüstüm sweet ahhaha eşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı
papatyamm abla yazın kilo alınır kışında o tüm yaz alınan kilolar verilmeye çalışılır
Ben de 59 kiloda kaldım 55 olsam çok iyi olacak
Hamilelikten önce 57 kiloydum
Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo
bizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler

Çocuklar kaç yaşındaydı senin öglen uykusu mu yapıyolar maşallah ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…