- 11 Şubat 2022
- 5.423
- 14.498
- 198
Geçti ama iki iğne bir serum üstüneİnşallah geçmiştir kaşıntı uyumuşsundur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti ama iki iğne bir serum üstüneİnşallah geçmiştir kaşıntı uyumuşsundur![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvettihemşireye söylemekte saat 5 geçince aklıma geldi
![]()
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldunHiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvettihemşireye söylemekte saat 5 geçince aklıma geldi
![]()
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Neden ameliyat oldun
Allah razı olsun ablacımgeçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun
Allah kalıcı acil şifalar versin canım, hastanedemisinAllah razı olsun ablacımbeyinden oldum
![]()
Evet canım birazdan çıkarım belki beş gün olduAllah kalıcı acil şifalar versin canım, hastanedemisin
Meteninde tepkisizligi beni çok üzdüBu olayın neredeyse aynısına iki ay önce parkta şahit oldum. O çocuk neydi öyle ateş topu gibi anası durdurmaya çalışıp bir yandan da gülüyordu.eee tâbi ağaç yaş iken eğilir çocuğum ezilmesin diye başka çocukları ezmesine izin vermiyeceksin ,öyle bir hakkı yok
Diğeri garibim annesi yanında olmasına rağmen o kadar çok korkuyordu ki![]()
Aa geçmiş olsun ne ameliyatı oldun yazdın mı kaçırdım yazdıysanHiç iyi değildim canım ameliyat oldum gece beni mahvettihemşireye söylemekte saat 5 geçince aklıma geldi
![]()
İnsan üzülmez mi çocuk naif yetişmiş karşısındaki ise...Meteninde tepkisizligi beni çok üzdü
Aa geçmiş olsun ne ameliyatı oldun yazdın mı kaçırdım yazdıysan
Çok geçmiş olsunGeçti ama iki iğne bir serum üstüne![]()
Çok çok geçmiş olsunAllah razı olsun canımbeyin tümöründen çok uzun geçen bir ameliyat oldum
![]()
Ah canım çekinme değildi aslında aklıma gelmedi gelmiyorÇok geçmiş olsun
canım iyi bak kendine bu dönemde hemşirelerden bir şey istemeye çekinme ağrı olunca ilaç iste uyku için ilaç iste yardımcı olurlar
miiissss misss