Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnanmak istemiyorum ama cidden etkiliyor ya
şöyle düşüyorum sadece küçük bir uyarı olarak bakıyorum hiç bir şey boşa yaradılmamış bu alemin içinde kaç bin alem var bir saatin içini düşün o çarkları dödüren bir
güçü düşün durursa saatte dudurur
Evet bu bir ilim bu ilim kuranda üstü kapalıda olsa beyan edilmiş cahilliye devrinde her gönderillen illim gibi malesef buda şirkle sonuçlanmış onun için ben gelecek kısmıyla değil sadece bıraktığı etkilerinin gözlemliyorum bu gücü bu dev mekanızmayı kuran Allemlerin Rabbi Allahım yeryüzündeki tek bir damla onun emriyle hareket eder ise gökyüzündeki Güneş ay ve yıldızlar onun emriyle hareket eder ona seçde eder
bu büyük bir düzen onun için hepsinin bir sırası ve matematiği var ayın cekimi gelgit yapıyorsa senide benide biraz etkiler
benim nacizane fikrim

Ne güzel açıklamışsın

Ay unutuyorum girmeyi yazmayı bunu bile yazıp gönderemeden çıkmışım

Tüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Tüm evi süpürdüm
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırla, topla
Akşam yemeği hazırla, topla
Bulaşık makinesini çalıştırdım yeni bitti
Buzdolabını düzenledim atılacakları attım
Mutfak ve ev 20.00 de topluydu

Aynen çok güzel açıklamışsın. Bu ay hafta yorumları vs hiç inanmıyorum ama dediğin gibi ay çekimleri etkiliyor

Ayrıntılı önemli tek tek organlara bakılıyor. Ama kısa sürmüş hızlı baktıysa demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…