- 13 Ağustos 2024
- 3.333
- 12.042
- 128
Kız yok ne şovu bizim her geliş gidişimizde bu tartışma konusu oluyordu da annesine laf ettirmiyordu beyefendi, şimdi nolduysa benden taraf oldu , ama iyi oldu
Sero yaaŞimdi gördüm sory.
Sanki fısır fısır dedikodu yapılmış gibi hissettim meğer okumamışım
şöyle düşüyorum sadece küçük bir uyarı olarak bakıyorum hiç bir şey boşa yaradılmamış bu alemin içinde kaç bin alem var bir saatin içini düşün o çarkları dödüren birİnanmak istemiyorum ama cidden etkiliyor ya
İyi geldi arada yap böyleVay ana size iyi bi dedikodu malzemesi vermişim sayfalarca yazmışsınız kızzzzlaarr
Sen balık mıydın bonus okurken içim sıkıldı
Onların jeton köşeli oluyor. Bi de ona da dank etmiştir. Konuşa konuşa ilerleme olacakKız yok ne şovu bizim her geliş gidişimizde bu tartışma konusu oluyordu da annesine laf ettirmiyordu beyefendi, şimdi nolduysa benden taraf oldu , ama iyi oldu
Ne güzel açıklamışsınşöyle düşüyorum sadece küçük bir uyarı olarak bakıyorum hiç bir şey boşa yaradılmamış bu alemin içinde kaç bin alem var bir saatin içini düşün o çarkları dödüren bir
güçü düşün durursa saatte dudurur
Evet bu bir ilim bu ilim kuranda üstü kapalıda olsa beyan edilmiş cahilliye devrinde her gönderillen illim gibi malesef buda şirkle sonuçlanmış onun için ben gelecek kısmıyla değil sadece bıraktığı etkilerinin gözlemliyorum bu gücü bu dev mekanızmayı kuran Allemlerin Rabbi Allahım yeryüzündeki tek bir damla onun emriyle hareket eder ise gökyüzündeki Güneş ay ve yıldızlar onun emriyle hareket eder ona seçde eder
bu büyük bir düzen onun için hepsinin bir sırası ve matematiği var ayın cekimi gelgit yapıyorsa senide benide biraz etkiler
benim nacizane fikrim
Yani erkek milletinin genel huyu geç algılıyor geç tepki veriyorlarOnların jeton köşeli oluyor. Bi de ona da dank etmiştir. Konuşa konuşa ilerleme olacak
Benimki 10 yıl sürdüYani erkek milletinin genel huyu geç algılıyor geç tepki veriyorlar
Bu arada keşke açma kapama tuşları da olsaYani erkek milletinin genel huyu geç algılıyor geç tepki veriyorlar
Ömrümün yarısını geçirdim ben ve ilerleme yokBenimki 10 yıl sürdü
Anlatma yöntemini değiştir bebişimÖmrümün yarısını geçirdim ben ve ilerleme yok
Hoş buldum limonsuzum gün içinde 3 kere seni sormaya girdim bişey oldu geri çıktım
Kafasına vura vura kaldı sanırım denemediğimAnlatma yöntemini değiştir bebişim
Aynen çok güzel açıklamışsın. Bu ay hafta yorumları vs hiç inanmıyorum ama dediğin gibi ay çekimleri etkiliyorşöyle düşüyorum sadece küçük bir uyarı olarak bakıyorum hiç bir şey boşa yaradılmamış bu alemin içinde kaç bin alem var bir saatin içini düşün o çarkları dödüren bir
güçü düşün durursa saatte dudurur
Evet bu bir ilim bu ilim kuranda üstü kapalıda olsa beyan edilmiş cahilliye devrinde her gönderillen illim gibi malesef buda şirkle sonuçlanmış onun için ben gelecek kısmıyla değil sadece bıraktığı etkilerinin gözlemliyorum bu gücü bu dev mekanızmayı kuran Allemlerin Rabbi Allahım yeryüzündeki tek bir damla onun emriyle hareket eder ise gökyüzündeki Güneş ay ve yıldızlar onun emriyle hareket eder ona seçde eder
bu büyük bir düzen onun için hepsinin bir sırası ve matematiği var ayın cekimi gelgit yapıyorsa senide benide biraz etkiler
benim nacizane fikrim
Fetal garanti %99 kesin sonuç. 2 li bebeği aldırmayacaksan vermeye bile gerek yok boşunaAmin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
10 yıl iyiymiş limonsuz tebrik ederimBenimki 10 yıl sürdü
Ayrıntılı önemli tek tek organlara bakılıyor. Ama kısa sürmüş hızlı baktıysa demekNeden hem ikili hem FetalSorma valla. Bi de ayrıntılı ultrason istiyorlar ama devlette yapılmıyor. En düşüğü 3.500 dan başlıyor. Biz 4000 e yaptırdık burada. Hayır yani madem önemli o zaman devlet hastanesinde yaptıralım. Herkesin durumu yok sonuçta. Hem olsa bile gereksiz pahalı. Benimki 15/20 dakika sürdü mesela.
Bende şaşırdım benim 1 saati geçmiştiAyrıntılı önemli tek tek organlara bakılıyor. Ama kısa sürmüş hızlı baktıysa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?