- 12 Haziran 2019
- 19.976
- 123.308
- 598
- 37
İyim iyim iyimHoş buldum limonsuzum gün içinde 3 kere seni sormaya girdim bişey oldu geri çıktım
Valla sorma ki bende de bi sinir 1 haftadıryarında süper dolunay var boğa buruçunda
yine doruklardayız
Bilmiyorum ki doktora sordum bişey görmediyse o yüzden kısa sürmüş olabilir dediAyrıntılı önemli tek tek organlara bakılıyor. Ama kısa sürmüş hızlı baktıysa demek
Ay büyüyor onun gibi gönlümüz de büyüyor daralıyor. Peygamber efendimiz ayın 13-14-15 inde oruç tutar tavsiye edermiş. Sonuçta o hiç bir şeyi sebepsiz yapmazşöyle düşüyorum sadece küçük bir uyarı olarak bakıyorum hiç bir şey boşa yaradılmamış bu alemin içinde kaç bin alem var bir saatin içini düşün o çarkları dödüren bir
güçü düşün durursa saatte dudurur
Evet bu bir ilim bu ilim kuranda üstü kapalıda olsa beyan edilmiş cahilliye devrinde her gönderillen illim gibi malesef buda şirkle sonuçlanmış onun için ben gelecek kısmıyla değil sadece bıraktığı etkilerinin gözlemliyorum bu gücü bu dev mekanızmayı kuran Allemlerin Rabbi Allahım yeryüzündeki tek bir damla onun emriyle hareket eder ise gökyüzündeki Güneş ay ve yıldızlar onun emriyle hareket eder ona seçde eder
bu büyük bir düzen onun için hepsinin bir sırası ve matematiği var ayın cekimi gelgit yapıyorsa senide benide biraz etkiler
benim nacizane fikrim
Benimki de hızlı olmuştu ama olmaması gerekiyor biliyorumBende şaşırdım benim 1 saati geçmişti
Demekki sorun yok diye kısa sürdü sizinBenimki de hızlı olmuştu ama olmaması gerekiyor biliyorum
Ben geçen sene yaptırmıştim fetal yaptirinca diğerlerine gerek yok dedilerAmin canım benim. Bugün bana fetal önerdi ama 2li için daha bugün kan verdim. Yani açıkcası saçma geldi bunu bile ticarete döndersiler çok üzücü
Doktorun ultrasonu daha iyiydi benim düşün o kadar kötüydü ultrasonDemekki sorun yok diye kısa sürdü sizingerçi benimde görünürde sıkıntı yok inşallahta olmaz
Kızzz daha bugun yaptım.Yarının ödevini yazayım da unutuyorum bişey oluyor çıkıyorum kalmasın geçe
Bonus
Banyo dolabı iç dış temizlensin
Duşakabin temizlensin
Çok iyi demiş, bazen bazı şeyleri yüzlerine söylemeyince olmuyor.Bana da çok garip geliyor işte değersiz hissettiriyor..
Eşime ben söyledim her geldiğimizde bize çay kahvaltısı yapıyor böyle olur mu onu da ben geldikten sonra birlikte hazırlıyoruz, eşimde 5 seneden sonra ilk defa annesine dedi yemek hazırlasaydın biraz değer verseydin dedi.
Bazı kadınsal yöntemlerEn iyisini yapmış maşa varken elini yakmayacaksın
Bu erkekler niye böyle ya, sen ittirmesen akıl edemiyorlar birşey söylemeyiKız yok ne şovu bizim her geliş gidişimizde bu tartışma konusu oluyordu da annesine laf ettirmiyordu beyefendi, şimdi nolduysa benden taraf oldu , ama iyi oldu
Oooo ellerine sağlıkKızzz daha bugun yaptım.
Akşam yemekten sonra duşa giriyim dedim.
Sonra duşakabini de bir güzel yıkadım sildim.
Banyoyu zaten sabah halletmiştim.
Sabah kahvaltıya misafirim var,erken yatıcaktım güya.
Bikaç hazırlığı şimdiden ayarladım.
Hayde iyi geceler temizlik perileri
çoğu kadim bilgilerimizin doğrularını kaybettik gökyüzünde dönen bir astorobilimi aslında atalarımız tüm doğrularıyla aletsiz edevatsız önümüze sunmuşlar Allahın ilhamı ve vahilerleAy büyüyor onun gibi gönlümüz de büyüyor daralıyor. Peygamber efendimiz ayın 13-14-15 inde oruç tutar tavsiye edermiş. Sonuçta o hiç bir şeyi sebepsiz yapmaz
İşte doktorda bi sıkıntı varsa psikolojik olarak kendini hazırlaraın vs. Dedi. Yani böyle olunca yok diyince de kendimi ister istemez kötü de hissettim ay saçma şeyler ya ne gerek varsaAnkara’da en iyi laboratuvardan birisi. Yani bir sorun çıkarsa aldırmayacak bir insan için çok saçma o yüzden hiç oralı bile olmadım
İşte doktor böyle söylemediğğ için içime dert olduFetal garanti %99 kesin sonuç. 2 li bebeği aldırmayacaksan vermeye bile gerek yok boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?