Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay büyüyor onun gibi gönlümüz de büyüyor daralıyor. Peygamber efendimiz ayın 13-14-15 inde oruç tutar tavsiye edermiş. Sonuçta o hiç bir şeyi sebepsiz yapmaz

Demekki sorun yok diye kısa sürdü sizin gerçi benimde görünürde sıkıntı yok inşallahta olmaz
Doktorun ultrasonu daha iyiydi benim düşün o kadar kötüydü ultrason doktorum da dedi hatta ben zaten bakıyorum her kontrolde yine de yaptır demişti olmaz Allahın izniyle

Yarının ödevini yazayım da unutuyorum bişey oluyor çıkıyorum kalmasın geçe

Bonus

Banyo dolabı iç dış temizlensin
Duşakabin temizlensin
Kızzz daha bugun yaptım.
Akşam yemekten sonra duşa giriyim dedim.
Sonra duşakabini de bir güzel yıkadım sildim.
Banyoyu zaten sabah halletmiştim.
Sabah kahvaltıya misafirim var,erken yatıcaktım güya.
Bikaç hazırlığı şimdiden ayarladım.

Hayde iyi geceler temizlik perileri

Çok iyi demiş, bazen bazı şeyleri yüzlerine söylemeyince olmuyor.

Oooo ellerine sağlık

Ay büyüyor onun gibi gönlümüz de büyüyor daralıyor. Peygamber efendimiz ayın 13-14-15 inde oruç tutar tavsiye edermiş. Sonuçta o hiç bir şeyi sebepsiz yapmaz
çoğu kadim bilgilerimizin doğrularını kaybettik gökyüzünde dönen bir astorobilimi aslında atalarımız tüm doğrularıyla aletsiz edevatsız önümüze sunmuşlar Allahın ilhamı ve vahilerle
elbette bu alem 12 karekterle dönmüyor buna böyle bakmakta yanlış sadece varoluşlarının var bir nedenin var sebepsiz değil elimizdeki şu çağın hastalığını bıraksak bizde insanlıkta bir cevresinde ne olup bittiğine bir uyansak işin aslına varacağız
cevher gibi zehir gibi çocuklarımızı elimizdeki bu alete kurban ediyoruz eskiden zeki çocuk binde bir gelirdi şimdi doğan ünüversite bitirip geliyor ama hiçbir şeyden habersiz koyun gibi güdülüyor işte elimizdeki bu alet ne isterse onu yaptıryor
ben olaya gökyüzü bilimi olarak baksamda kaşiflerin keşfettiği tıpbi fiziki vb tüm bilim dallarınıda aynı durumda
bilinçli olarak bize unuturdular ve unuturuyorlar
bir gün biri çıkıp kral çıplak demesini bekliyoruz

Ankara’da en iyi laboratuvardan birisi. Yani bir sorun çıkarsa aldırmayacak bir insan için çok saçma o yüzden hiç oralı bile olmadım
İşte doktorda bi sıkıntı varsa psikolojik olarak kendini hazırlaraın vs. Dedi. Yani böyle olunca yok diyince de kendimi ister istemez kötü de hissettim ay saçma şeyler ya ne gerek varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…