Sezeryan yapmış hanımlar hastane için pijama takımı alcagım ama ne alıyım ? Normal pijama takımımı alıyım bi iki beden büyük yoksa lohusa pijama takımımı ?
Kilona göre al cok büyük alma pijamaların lastik kısımları dikisin çok üstünde kalıyo zaten hasta bezinide külot bez almıstım ben markası dependdi heralde en güzeli onlar
Gögüs ucu kremide konusulmus ilk hamileligimde dogumdan sonra kullandım asla ise yaramadı ama mete de doguma 2 hafta kala başladım kullanmaya hic yara olmadı. Ardayı emzirirken ne cekmistim tam 3 ay cocuk emiyodu ama sütle beraber kanda emiyodu gecmek bilmedi. İncia markasının gögüs ucu kremini almıstım
Selam kızlarrr kaç gündür yazmamısım yaa
Günler bi bana mı hızlı geçiyo acaba
Gardolabımı düzeltcem Meteyi uyuttum bazanın altından kazaklarımı çıkardım
Ama lekelenmis orda anlamadım niye leke olur ki kahverengi lekeler var cogunda.
Bugün Metecim kac gündür Anıtkabir e gidelim dedigi icin sabah 10 bucukta evden cıktık ve gittik kalabalık olmadan gidelim dedik ama aşırı kalabalıktı adım atacak yer yoktu.
Askerlerden korktu
Ordan cıktık bi saat bi avm turu yaptık bi kaç mont baktım internetten siparis verdim artık.
Ordan da Ardanın futboluna gittik eve geldik yemek yaptım yedik
Tatlı yaptım kadayıflı muhallebi simdi onu yedim kahve ictim dolabımı düzenlemeye gecicem gecemiyorum
Beşiktaşın maçı var onu izliyoruz
Kilona göre al cok büyük alma pijamaların lastik kısımları dikisin çok üstünde kalıyo zaten hasta bezinide külot bez almıstım ben markası dependdi heralde en güzeli onlar
Gögüs ucu kremide konusulmus ilk hamileligimde dogumdan sonra kullandım asla ise yaramadı ama mete de doguma 2 hafta kala başladım kullanmaya hic yara olmadı. Ardayı emzirirken ne cekmistim tam 3 ay cocuk emiyodu ama sütle beraber kanda emiyodu gecmek bilmedi. İncia markasının gögüs ucu kremini almıstım
Uyanır uyanmaz spora gittim, gelince eşim pizza istedi. Pizza yaptım
Mutfağı topladım, makineyi çalıştırdım.
Akşam yemeği yaptım, bulaşıkları boşalttım.
Deniz'e yemek yedirdim, oyun oynadık. Bugün böyle haftasonu modunda geçti rutinler dışında pek birşey yoktu.