• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bu sabah eşim 8 de gelmiş eve yattı uyudu.
Gece çalıştığından
Kahvaltıyı 11 buçukta yaptık
umutla dolaşmaya indi bahçeye odaları süpürdüm
Çöp attım
Banyoyu temizledim
bulaşıkları makineye dizdim
umuta yeni çorba yaptım
Onlar geldi
Umut uyudu taze fasülye vardı ayıkladım buzluğa koydum
Nescafe içtim
Eşim markete gitti
Akşama yemek fırında pişiyor.
😀😃

Çok şükür canım sen nasıl yoğun geçiyor senin belli çocuklardan 😁
Evet hayal ya niye böyle oldu 😂
Sabah cocuklar yokken ders calısıyorum iş hiç yapmıyorum onlar gelince temizlik ve yemek yapıyorum sabah onlar gitmeden de yatakları mutfağı topluyorum hafta sonuda genel bi temizlik çamaşırla geçiyo
Seda bende çatlak yağı aldım ama kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamaya çok meyilliyim bakalım ne olacak 🥲
Bunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimde
Gece 2 ye kadar hastanedeydik🤦🏼‍♀️ düğün bitiminde ahsenin elini tutuyorduk dirsek kısmı döndü mü noldu ağrıyor demeye başladı kaldıramıyordu kolunu çeviremiyordu. Yakın bi acile gittik 100 kişi vardı çıktık özele gittik. Özeldeki doktor ben anlayamam ortopedi olan hastaneye gidin dedi. Çam ve sakuraya gittik. Ayağımda topuklular ordan oraya ordan oraya. Şükür röntgen çekildi bişey çıkmadı. Otele döndük geçti. Hastanede ağlayacaktım beni tek aldılar eşimde yoktu. Ayakkabı ayağımı mahvetti ay çok kötü bir geceydi. Neyseki bişeyi çıkmadı
Geçmiş olsun sweet 💐
Ev hediyesi fikri verirmisiniz kızlar
Ögretmenler günü icin biz ögretmene hediye ceki alıp vercez aklıma o geldi 2 bin lira demissin o kadarlık bi hediye ceki verebilirsin bence kendi zevkine ihtiyacına göre alır

Evet hayal ya niye böyle oldu 😂
Sabah cocuklar yokken ders calısıyorum iş hiç yapmıyorum onlar gelince temizlik ve yemek yapıyorum sabah onlar gitmeden de yatakları mutfağı topluyorum hafta sonuda genel bi temizlik çamaşırla geçiyo

Bunuda görmüsken yazıyım kaşınıyo ya o öyle güzel güzel kaşıma tutabilirsen hemen soguk su tut ben hep öyle yaptım. Bide hindistan cevizi yagı sürdüm. Ki çatlamaya meyilliyim diyodum bekarken kalçamda çatlaklarım olusmustu neden oldu bilmiyorum ama ne kilo aldım ne verdim bi iki kilo öyle çatlak nı yapar anlamadım. Ama hamileyken hiç çatlamadım ne karnımda var ne baska yerimde

Geçmiş olsun sweet 💐

Ögretmenler günü icin biz ögretmene hediye ceki alıp vercez aklıma o geldi 2 bin lira demissin o kadarlık bi hediye ceki verebilirsin bence kendi zevkine ihtiyacına göre alır
Hediye çeki olmaz sanki biz merhaba merhaba arada çay kahve içmişizdir ama eşlerimiz çok yakınlar

Eşim haftasonu gelecekti uzamış işler gelemedi haftaiçi gelirim dedi ama artık yoruldum sanki bu durum canımı sıkıyor
Şehir dışı işi de zor.
Eniştemde elektrik mühendisi
önceden şehir içi yakın yerlere maraş adana urfa mersin adıyaman gibi gidiyordu .
İşi bitince hemen dönüyordu.
Şimdi değişiklik olmuş daha uzak şehirlere üç dört gün kadar gidip hafta sonu evde oluyor.
Batman van gibi.

Kötü olmuş eşinin sizin bulunduğunuz ilde çalışma imkanı yok mu bütün sorumluluk senin üstüne kalıyor yorucu oluyordur
18 sene oldu burada çalıştığı dönemler de oluyor ama deprem bölgesinde son senelerde inşaat işi hastane ,kütüphane,miller bahçesi vb gibi Bingöl e gidecekmiş hastane yapımı varmış ona kızdım aslında

Back
X